Įkraunama...
Įkraunama...

remontą darom savo rankomis !

UNUFLOTAS tai toks glaistas bet ne spaklius, jis toks labai balintos kavos spalvos ir į ji tik vandens dapilt ir išmaišai ir tepi. bet tepi tik tarpus , arba viena sluoksni po tonkavimo. va, yra seniuose pirkti, ir kt. 25 kg. maisas apie 85 lt. yra ir po penkis kg. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 08 08, 11:14)
UNUFLOTAS tai toks glaistas bet ne spaklius, jis toks labai balintos kavos spalvos ir į ji tik vandens dapilt ir išmaišai ir tepi. bet tepi tik tarpus , arba viena sluoksni po tonkavimo. va, yra seniuose pirkti, ir kt. 25 kg. maisas apie 85 lt. yra ir po penkis kg.  mirksiukas.gif

Širdingai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 08 08, 10:08)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Va kiek klausimų kilo, ačių jums iš anksto 4u.gif .

norejau rasyt didele tirada, bet cia ziuriu gerai viska paaiskino rolleyes.gif tai as tik del to unifloto galiu prideti, kad jis turi tokia savybe, kad greit stingsta, tai su juo dirbant reik jo uzsimaisyt labai nedaug ir greit darbuotis, nes paksui jis apstinges jau nebetinka smile.gif

ir dar apie griovelius tarp SIENU ir LUBU...va siacia pasakysiu kita nuomone..cia mes nei tinkliuku nei stiklo juostu nedejom..mums patare MB brolis..(nu jis ne profesionalas, bet ismano apie remontus ir pats daro ir mums padeda).zodziu mes ten paliekam kampa koks buves..dabar jau kai sienas isveitem, dar kampus graziai isveiciam lygiai ir juos nugruntavus desim akrila...Akrila idejus graziai ji ispausim ir berods su pirstu perbrauksim ir sake grazu graziausias kampas gaunasi..tada kai nudzius viska uzdazysim.. bet manau ir su tinkliuku geras variantas smile.gif

sekmes darbuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 08 08, 12:38)
norejau rasyt didele tirada, bet cia ziuriu gerai viska paaiskino  rolleyes.gif tai as tik del to unifloto galiu prideti, kad jis turi tokia savybe, kad greit stingsta, tai su juo dirbant reik jo uzsimaisyt labai nedaug ir greit darbuotis, nes paksui jis apstinges jau nebetinka smile.gif

ir dar apie griovelius tarp SIENU ir LUBU...va siacia pasakysiu kita nuomone..cia mes nei tinkliuku nei stiklo juostu nedejom..mums patare MB brolis..(nu jis ne profesionalas, bet ismano apie remontus ir pats daro ir mums padeda).zodziu mes ten paliekam kampa koks buves..dabar jau kai sienas isveitem, dar kampus graziai isveiciam lygiai ir juos nugruntavus desim akrila...Akrila idejus graziai ji ispausim ir berods su pirstu perbrauksim ir sake grazu graziausias kampas gaunasi..tada kai nudzius viska uzdazysim.. bet manau ir su tinkliuku geras variantas smile.gif

sekmes darbuose smile.gif

pritariu mirksiukas.gif bet taip gali daryt kai tas tarpas gipso lubu ir tarp sienos nedidelis, nes kitaip akrilas nepades.jo reiks labai daug. mes ir akrila dar dejom bet pries tai viska va taip darem. ir kam[pai gavos thumbup.gif
Atsakyti
na tai kur visos remontininkės dingusios smile.gif smile.gif
kaip sekas? smile.gif
Atsakyti
nu sekasi neblogai...ruosiames dazyt smile.gif

beje norejau paklausti, gal kas zino gerus ir itin baltus radiatoriams skirtus dazus..? man reik vamzdzius radiatorinius dazyt, nes jie pas mane stati stovi visam bute..
Atsakyti
uzsuk i senukus, ten paklasuk konsultantu, bet siaip nai lietuviu gamintojo, dazai balti, skirti spec radiatoriams dazyti, ir pati daziauu pas tevus tai thumbup.gif nusidaze, jie atlaio ten kazkike tu laipsniu, zodziu neruduoja. va.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 08 12, 14:58)
nu sekasi neblogai...ruosiames dazyt smile.gif

beje norejau paklausti, gal kas zino gerus ir itin baltus radiatoriams skirtus dazus..? man reik vamzdzius radiatorinius dazyt, nes jie pas mane stati stovi visam bute..

laba diena darbininkes smile.gif
karts nuo karto uzsuku pas jus smile.gif zaviuosi jumis smile.gif vis pasiskaitau, nes taip pat planuoju namie sioki toki remonta smile.gif
mes radiatorius dazem CAPAROL dazais. jie brangoki tiesa, bet 100 proc pasiteisino. labai greitai dziuna, praktiskai jokio kvapo smile.gif labai graziai nusidaze, nekeicia spalvos, neruduoja, negeltonuoja smile.gif
tu dazu litras kainuoja apie 30 Lt. (bent jau pries metus tiek buvo)
namie turiu dar ta skardine su likuciu, tai pasiziuresiu pavadinima jei idomu. man atrodo ten spec radiatoriams.

http://www.caparol.lt/flash.html
Atsakyti
Gal galit patarti kokiais dažais dažyti medines lakuotas dailylentes?
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2008 08 12, 21:10)
Gal galit patarti kokiais dažais dažyti medines lakuotas dailylentes?

vat ir man tai aktualu, nes norim perdazyti medinius lakuotus langus. labai jau tamsina kambari sad.gif

o tie APAROL dazai taip ir vadinasi - emale radiatoriams.
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2008 08 12, 20:46)
vat ir man tai aktualu, nes norim perdazyti medinius lakuotus langus. labai jau tamsina kambari sad.gif

o tie APAROL dazai taip ir vadinasi - emale radiatoriams.

o aš noriu balkoną ir tualetą ax.gif irgi dėl to, kad labai tamsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2008 08 12, 21:55)
o aš noriu balkoną ir tualetą  ax.gif  irgi dėl to, kad labai tamsu  ax.gif

bandysiu ieskoti kazko tinkamo is tu CAPAROL dazu smile.gif
Atsakyti