QUOTE(pucini @ 2008 08 08, 11:14)
UNUFLOTAS tai toks glaistas bet ne spaklius, jis toks labai balintos kavos spalvos ir į ji tik vandens dapilt ir išmaišai ir tepi. bet tepi tik tarpus , arba viena sluoksni po tonkavimo. va, yra seniuose pirkti, ir kt. 25 kg. maisas apie 85 lt. yra ir po penkis kg. 

Širdingai

QUOTE(Vikadi @ 2008 08 08, 10:08)
norejau rasyt didele tirada, bet cia ziuriu gerai viska paaiskino

ir dar apie griovelius tarp SIENU ir LUBU...va siacia pasakysiu kita nuomone..cia mes nei tinkliuku nei stiklo juostu nedejom..mums patare MB brolis..(nu jis ne profesionalas, bet ismano apie remontus ir pats daro ir mums padeda).zodziu mes ten paliekam kampa koks buves..dabar jau kai sienas isveitem, dar kampus graziai isveiciam lygiai ir juos nugruntavus desim akrila...Akrila idejus graziai ji ispausim ir berods su pirstu perbrauksim ir sake grazu graziausias kampas gaunasi..tada kai nudzius viska uzdazysim.. bet manau ir su tinkliuku geras variantas

sekmes darbuose

QUOTE(Daisiuke @ 2008 08 08, 12:38)
norejau rasyt didele tirada, bet cia ziuriu gerai viska paaiskino
tai as tik del to unifloto galiu prideti, kad jis turi tokia savybe, kad greit stingsta, tai su juo dirbant reik jo uzsimaisyt labai nedaug ir greit darbuotis, nes paksui jis apstinges jau nebetinka 
ir dar apie griovelius tarp SIENU ir LUBU...va siacia pasakysiu kita nuomone..cia mes nei tinkliuku nei stiklo juostu nedejom..mums patare MB brolis..(nu jis ne profesionalas, bet ismano apie remontus ir pats daro ir mums padeda).zodziu mes ten paliekam kampa koks buves..dabar jau kai sienas isveitem, dar kampus graziai isveiciam lygiai ir juos nugruntavus desim akrila...Akrila idejus graziai ji ispausim ir berods su pirstu perbrauksim ir sake grazu graziausias kampas gaunasi..tada kai nudzius viska uzdazysim.. bet manau ir su tinkliuku geras variantas
sekmes darbuose

sekmes darbuose

pritariu

nu sekasi neblogai...ruosiames dazyt
beje norejau paklausti, gal kas zino gerus ir itin baltus radiatoriams skirtus dazus..? man reik vamzdzius radiatorinius dazyt, nes jie pas mane stati stovi visam bute..

beje norejau paklausti, gal kas zino gerus ir itin baltus radiatoriams skirtus dazus..? man reik vamzdzius radiatorinius dazyt, nes jie pas mane stati stovi visam bute..
QUOTE(Daisiuke @ 2008 08 12, 14:58)
nu sekasi neblogai...ruosiames dazyt

laba diena darbininkes

karts nuo karto uzsuku pas jus

mes radiatorius dazem CAPAROL dazais. jie brangoki tiesa, bet 100 proc pasiteisino. labai greitai dziuna, praktiskai jokio kvapo

tu dazu litras kainuoja apie 30 Lt. (bent jau pries metus tiek buvo)
namie turiu dar ta skardine su likuciu, tai pasiziuresiu pavadinima jei idomu. man atrodo ten spec radiatoriams.
http://www.caparol.lt/flash.html
Gal galit patarti kokiais dažais dažyti medines lakuotas dailylentes?
QUOTE(mucka @ 2008 08 12, 21:10)
Gal galit patarti kokiais dažais dažyti medines lakuotas dailylentes?
vat ir man tai aktualu, nes norim perdazyti medinius lakuotus langus. labai jau tamsina kambari

o tie APAROL dazai taip ir vadinasi - emale radiatoriams.
QUOTE(taniuta @ 2008 08 12, 20:46)
vat ir man tai aktualu, nes norim perdazyti medinius lakuotus langus. labai jau tamsina kambari 

o aš noriu balkoną ir tualetą

QUOTE(mucka @ 2008 08 12, 21:55)
bandysiu ieskoti kazko tinkamo is tu CAPAROL dazu