Įkraunama...
Įkraunama...

Trasalis

Na labai jau skirtingos nuomonės g.gif Manau, kad kol nenuvažiuosim ir neišbandysim, taip ir nesužinosim, kas teisūs, o kas tiesiog per daug priekabūs tongue.gif Pasidalinsiu įspūdžiais grįžusi smile.gif
Atsakyti
nu va ir as jau po savaitgalio Trasalyje wub.gif brangiausiasis padare staigmena ir tikrai galiu sakyt, kad viskas patiko nuo iki rolleyes.gif vandens atrakcionuose jau buvau buvus, o viesbutyje ilsejomes pirma karta. Tikrai patiko kambarys - standartinis dvivietis: tvarkingas, jaukiai irengtas, erdvus, su balkonu. Kazkas minejo, kad su pusryciais pas juos prastai, bet mums tai tikrai lb patiko - visko buvo tikrai lb lb daug - tiek saltu patiekalu, tiek karstu, tiek saldziu, prisikirtom i valias ir tikrai skaniai doh.gif sporto sale isbandem, boulinga irgi viskas liux thumbup.gif spa proceduru neimem, bet kai toks oras fantastiskas buvo, tai mums ju net ir neprireike smile.gif taigi reziumuojant: mano pirmas ispudis, kad tai tikrai optimalus kainos ir kokybes santykis, noriu ten ir vel bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 04 05, 23:30)
nu va ir as jau po savaitgalio Trasalyje wub.gif brangiausiasis padare staigmena ir tikrai galiu sakyt, kad viskas patiko nuo iki  rolleyes.gif vandens atrakcionuose jau buvau buvus, o viesbutyje ilsejomes pirma karta. Tikrai patiko kambarys - standartinis dvivietis: tvarkingas, jaukiai irengtas, erdvus, su balkonu. Kazkas minejo, kad su pusryciais pas juos prastai, bet mums tai tikrai lb patiko - visko buvo tikrai lb lb daug - tiek saltu patiekalu, tiek karstu, tiek saldziu, prisikirtom i valias ir tikrai skaniai doh.gif sporto sale isbandem, boulinga irgi viskas liux thumbup.gif  spa proceduru neimem, bet kai toks oras fantastiskas buvo, tai mums ju net ir neprireike smile.gif taigi reziumuojant: mano pirmas ispudis, kad tai tikrai optimalus kainos ir kokybes santykis, noriu ten ir vel  bigsmile.gif  biggrin.gif

Va šitą pasisakymą paskaičius, negaliu neparašyti pati tongue.gif nors mes buvome su mažu vaikeliu, tačiau įspūdžiai lygiai tokie patys - norime ten sugrįžti ir vėl biggrin.gif beje, važiuojantiems su vaikais - duodama sulaukstoma lovelė thumbup.gif tačiau reiktų pasirūpinti maistu vaikams, nes jų meniu ne itin gausus (na mūsiškė ten nieko nevalgė), užtad padavėjos tokios paslaugios, kad net pieną pašildė ir į buteliuką supylė (tiek rytem tiek ir vakare)
Atsakyti
Sveikos,

Na ir as noreciau pasidalinti savo ispudziais apie Trasali.

Visu pirma gal rasau kas patiko ax.gif vandens pramogos tikrai super thumbup.gif na tik viena melyne parsiveziau, nes viename baseine yra laiptelis kurio tikrai nepamaciau blush2.gif
Taip pat tavrka man pasirode nepriekaistinga tongue.gif kambaryje nebuvo jokiu itartinu kvapu ar pansiai, taip pats kambarys labai patiko thumbup.gif

Na bet aptarnavimas vajeee siaubas kazkos
Na viskas prasidejo, kad po vandes ir po pasivaikciojimo labai valgyti uzsimaneme ir sprendem dilema kur valgyti, na pasirinkome trasalio restorana ir labai smakiai nusivyleme: na padavejas vyriokas prisitate gan greitai su meniu. Na jau kaip ir issirinke meniu padeja toli nuo saves, taciau ilgokai reikejo palaukti kol prieis, o restorane sedejo gal be musu tik trys staliukai buvo uzimti.
Na pagaliau sulaukeme lotuliukas.gif Draugas uzsisake degtines auksines as damu likerio 80g., as uzkandi, nes labai smarkiai prisivalgyti nenorejau, o draugas kepsni. na ir prasidejo netiketumai kai pradejo pildyti musu norus doh.gif netiketai uzmaciau, kad vietoje auksines pila gera degtine, o draugas net ziureti i gera negali doh.gif na sedim atnesa gera degtine ir man damu likerio ne 80 g., o 40 g., na galvoju isgersiu ir vel uzsisakysiu. Padavejas ne zodzio nepasake, kad gera degtine, draugas sako jei cia gera as tikrai jos negersiu, padavejas zinokit neturim. O pasakyti priestai negalejo, kad tokios degtines neturi... na zodziu pabaigiu damu likeri, na kazkaip labai skanu buvo sakau noriu dar, na pasikvieciam bernioka sakom dar 40 g. sako gerai. Na laukiam, o jis ateina ir sako jau nebe turime doh.gif doh.gif doh.gif vel su draugu susizvilkciojam.
Na pradeda nesti karstus. Atnesa man ka ir uzsisakiau, o draugui padeda ale kepsni, bet kazkaip man pasirode, kad nekepsnys o salotos vel isikvieciam padaveja, klausiam ar tikrai cia musu, o jis oi atsiprasau cia ne jums ir nuo musu stalo prie sekancio g.gif na manau, kad jau nederejo nesti kitam, kai jau pabuvojo prie musu stalo na bet tiek to ne mum atnese doh.gif Na as kaip ir baigiu savaji patiekala, nes nenorejau salto valgyti, o draugas laukia, nes ilgai laukus dar palauk lotuliukas.gif na pagaliau atnesa atrodo graziai, na kas skanu buvo tai kepsnys ir bulves, o salotos buvo tik kazkoks neaiskus brokolis ir gal puse indelio krienu doh.gif na uzkande patraukem i baulinga, o ten tikrai super padaveja apsokinejo 100 kartu geriau uz restorano padavejus thumbup.gif
PS pamirsau pamineti, kad pries uzsisakinejant paklausiau iki kada dirba virtuve sako iki 11 val. vakaro, na oki tai ramiai deserto iskarto neusisakiau rolleyes.gif na po karstu galvoju butu gerai, kad nuotaika pataisytu obuoliu pyragas tongue.gif pasikvieciam padaveja sakom mum viena obuoliu pyrago, o jis sako deja virtuve jau uzsidare, o buvo po 10 val. na zodziu nukabine nosis isejome lotuliukas.gif

Na va toks tai nuotykis ax.gif

Siaip smagu apsistoti viezbutyje, vandents pramogose pabuvoti, na zodziu visur tik ne restorane.
Atsakyti
siandien vaziuoju i trasali, pasidalinsiu ispudziais rytoj, tikiuosi viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
na va, as jau cia 4u.gif
trasalis kaip pirma karta man tikrai patiko, kambariai jaukus, sutvarkyti, super thumbup.gif
ypac patiko vandens pramogos, zmoniu buvo bet nelabai jautesi.
Kas del meniu tai jis gana skurdokas, gerai kad mes neisrankus lotuliukas.gif , nes vakare maisto pasirinkimas jau ne koks, visai kas kita su gerimais thumbup.gif
o pusryciams tai reikia zadintuvo, nes jeigu ateisi veliau, tai matyt tik kava ir jogurta teks valgyti doh.gif (mes spejom dar maistu pasimegaut) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zodziu kas vaziuojat ne ilsetis o ieskoti priekabiu ju visur rasit. Pasiimkit gera nuotaika ir viskas bus ciki 4u.gif
Atsakyti
Teko organizuoti rengini Trasalyje. Yra trukumu, bet yra ir privalumu sioje vietoje. Svarbiausia pasiimti gera nuotaika bei gera zmoniu kompanija. O pailseti galima ir visai smagiai. 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimeli, jei apsistosime tresali ir masina paliksime ju aiksteleje, ar toli eiti peskomis iki traku pilies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2009 08 02, 16:23)
turiu klausimeli, jei apsistosime tresali ir masina paliksime ju aiksteleje, ar toli eiti peskomis iki traku pilies ax.gif

Gabaliukas kelio tikrai bus 4u.gif
Atsakyti
Mėtausi , mėtausi, ar važiuot su šeima kelioms naktims į tą Trasalį g.gif ............planavau keturioms, ale gal pirma pažiūrėti kaip ten kas? g.gif Jau supratau, kad maitintis teks eiti kažkur iki Trakų centro, patarkit kur, nes kai paskutinį kartą liepos mėnesį buvom Kybinlar'e tai kainos toooookios užlankstytos: kibinas 7lt, sultys 5lt....
Atsakyti
Nu ką, grįžom, vanse.
Viskas ten liuks, labai įsistempusi pradžioj buvau, nes tikėjausi visokio "gėrio" prisiskaičiusi čia ir skundai.lt komentarų.PAsitvirtino tik vienas- sudegusios bulvytės fri laugh.gif
Fainos vadybininkė ir administratorė, labai derinosi prie mūsų, mandagios kambarinės.
Pusryčiavom sykį 8,30 - tai buvom pirmi, o kitus kartus specialiai ėjom vėliau, tai net išlošėm, nes vėliau atnešė papildomo pyrago naujo ir arbūzo. Karšti patiekalai kasryt vis 4, šaltų irgi gausa normali. Moterys sukasi spėriai, kaip tik gali, tikrai v isko papildo iki pat pusryčių pabaigos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 08 23, 22:25)
Nu ką, grįžom, vanse.
Viskas ten liuks, labai įsistempusi pradžioj buvau, nes tikėjausi visokio "gėrio" prisiskaičiusi čia ir skundai.lt komentarų.PAsitvirtino tik vienas- sudegusios bulvytės fri laugh.gif
Fainos vadybininkė ir administratorė, labai derinosi prie mūsų, mandagios kambarinės.
Pusryčiavom sykį 8,30 - tai buvom pirmi, o kitus kartus specialiai ėjom vėliau, tai net išlošėm, nes vėliau atnešė papildomo pyrago naujo ir arbūzo. Karšti patiekalai kasryt vis 4, šaltų irgi gausa normali. Moterys sukasi spėriai, kaip tik gali, tikrai v isko papildo iki pat pusryčių pabaigos. thumbup.gif

Nu as irgi ten buvau alaus biggrin.gif negeriau bet burnoje turejau biggrin.gif
Zodziu nuvaziavau su isankstine nuomone kad pavalgyti neteks normaliai o per pusrycius teks begom lekti kad liktu kokis kasnelis siltas lotuliukas.gif
BET KALBANT IS ESMES:
1. Kambariai tiesiog uz siuloma kaina labai ir labai normalus. Svarus, baltutelaiciai palatai ir ranksluosciai, viskas blizga net stiklines biggrin.gif . Zodziu kambariai absoliuciai be priekaistu
2. Ypac patiko vandens pramogos, jaukios, seimai labai patogios, nieko nuo ko reiktu saugoti vaika ir vandens ciuozyklos tiesiog smagios ir jokiu ekstrymu. Man kaip nestuke.gif ypac patiko vaiku baseiniukas kuriame buvo 35 laipsniu siluma ir 60 cm gylis biggrin.gif as tiesiog nuostabiai parelaksavau kol seimyna dziauges baseinais ir ciuozyklomis. Vyrui patiko pirtys ir saltas alus, tiesiog viskas po ranka. Kituose vandens pramogu parkuose tiesiog privargsti, pasportuoji, sniurini is vieno kampo i kita po 10 minuciu marso, o cia tiesiog seimyniskas relaksas 4u.gif
3. SPA kai mes lankemes buvo labai tuscias ir toks tikrai ligonines tipo bet paciu paslaugu ivertinti nespejome o ir noro didelio niekam nebuvo... o nestuke.gif isvis nelabai ka gali pasiulyti be galvos masazo ir atskiro baseinelio...
4. Linksmiausia dalis RESTORANAS. Vyrui sakau kad niusiteiktu laukti, kazko gauti arba negauti biggrin.gif . Pirma karta ateje iskart patys pasiemem meniu nes nenorejom ilgai laukti o prie musu (nors buvo visiskai tuscia) niekas nesuskubo iskart. Tada paskaitinejom meniu ir nusprendem kad nelabai kas cia mus tenkina ir dar mane ypac blogai veike mazai isvedintas troskus oras patalpoje. Isvaziavome i senaja kibinine mieste thumbup.gif . Vakare atejom vakarieniauti, as gavau stikline silto pieno (kurio meniu nebuvo bet net klausimu nekilo gavau ji iskart), vaikas uzsisake bulve kuri tikrai buvo labai skani ax.gif , vyrui bulviniai blynai smarkiai velavo bet ir skonis ypatingai nenuteike smile.gif . Siaip viska gavom gan neblogai....
5. Pusryciai. Ejom pusryciauti 7,30 ryte kadangi pilvinukas nestuke.gif mane zadina labai anksti o ir svetima lova nemigde saldaus rytinio miegelio. Buvom pirmi. Radom 4 siltus patiekalus (desreles, grikiu kose, varskes apkepas ir makaronai su mesos padazu), saltu uzkandziu nemazai (kumpis, suris, darzoves sviezios, kiausiniai, jogurtai, varske, sveistas dar kazkas tikrai nemazai....) gerimai karsti ir salti (maziausiai 5 rusiu), vaisiai keliu rusiu, padazai ivairus prie ivairiausia patiekalu, saldus stalas pilnas siltu bandeliu ir pyrageliu, silta duona ir daug ivairiu duonos gaminiu.
TAIP KAD SPRESKIT AR GALEJOM NUMIRTI IS BADO IR AR REIKEJO DAUG SUMUSTINIU VEZTIS biggrin.gif
O islaidos musu triju su puse asmenu seimai sieke 244 litus (kambarys parai, vandens pramogos 2 val. , druskos kambarys 30 min., boulingo takelis 1 val., pusryciai, alus ir pieno kokteilis vandens pramogose, lengva vakariene restorane)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 21 rugsėjo 2009 - 13:27