QUOTE(snickers @ 2009 08 23, 22:25)
Nu ką, grįžom, vanse.
Viskas ten liuks, labai įsistempusi pradžioj buvau, nes tikėjausi visokio "gėrio" prisiskaičiusi čia ir skundai.lt komentarų.PAsitvirtino tik vienas- sudegusios bulvytės fri
Fainos vadybininkė ir administratorė, labai derinosi prie mūsų, mandagios kambarinės.
Pusryčiavom sykį 8,30 - tai buvom pirmi, o kitus kartus specialiai ėjom vėliau, tai net išlošėm, nes vėliau atnešė papildomo pyrago naujo ir arbūzo. Karšti patiekalai kasryt vis 4, šaltų irgi gausa normali. Moterys sukasi spėriai, kaip tik gali, tikrai v isko papildo iki pat pusryčių pabaigos.
Nu as irgi ten buvau alaus

negeriau bet burnoje turejau
Zodziu nuvaziavau su isankstine nuomone kad pavalgyti neteks normaliai o per pusrycius teks begom lekti kad liktu kokis kasnelis siltas
BET KALBANT IS ESMES:
1. Kambariai tiesiog uz siuloma kaina labai ir labai normalus. Svarus, baltutelaiciai palatai ir ranksluosciai, viskas blizga net stiklines

. Zodziu kambariai absoliuciai be priekaistu
2. Ypac patiko vandens pramogos, jaukios, seimai labai patogios, nieko nuo ko reiktu saugoti vaika ir vandens ciuozyklos tiesiog smagios ir jokiu ekstrymu. Man kaip

ypac patiko vaiku baseiniukas kuriame buvo 35 laipsniu siluma ir 60 cm gylis

as tiesiog nuostabiai parelaksavau kol seimyna dziauges baseinais ir ciuozyklomis. Vyrui patiko pirtys ir saltas alus, tiesiog viskas po ranka. Kituose vandens pramogu parkuose tiesiog privargsti, pasportuoji, sniurini is vieno kampo i kita po 10 minuciu marso, o cia tiesiog seimyniskas relaksas
3. SPA kai mes lankemes buvo labai tuscias ir toks tikrai ligonines tipo bet paciu paslaugu ivertinti nespejome o ir noro didelio niekam nebuvo... o

isvis nelabai ka gali pasiulyti be galvos masazo ir atskiro baseinelio...
4. Linksmiausia dalis RESTORANAS. Vyrui sakau kad niusiteiktu laukti, kazko gauti arba negauti

. Pirma karta ateje iskart patys pasiemem meniu nes nenorejom ilgai laukti o prie musu (nors buvo visiskai tuscia) niekas nesuskubo iskart. Tada paskaitinejom meniu ir nusprendem kad nelabai kas cia mus tenkina ir dar mane ypac blogai veike mazai isvedintas troskus oras patalpoje. Isvaziavome i senaja kibinine mieste

. Vakare atejom vakarieniauti, as gavau stikline silto pieno (kurio meniu nebuvo bet net klausimu nekilo gavau ji iskart), vaikas uzsisake bulve kuri tikrai buvo labai skani

, vyrui bulviniai blynai smarkiai velavo bet ir skonis ypatingai nenuteike

. Siaip viska gavom gan neblogai....
5. Pusryciai. Ejom pusryciauti 7,30 ryte kadangi pilvinukas

mane zadina labai anksti o ir svetima lova nemigde saldaus rytinio miegelio. Buvom pirmi. Radom 4 siltus patiekalus (desreles, grikiu kose, varskes apkepas ir makaronai su mesos padazu), saltu uzkandziu nemazai (kumpis, suris, darzoves sviezios, kiausiniai, jogurtai, varske, sveistas dar kazkas tikrai nemazai....) gerimai karsti ir salti (maziausiai 5 rusiu), vaisiai keliu rusiu, padazai ivairus prie ivairiausia patiekalu, saldus stalas pilnas siltu bandeliu ir pyrageliu, silta duona ir daug ivairiu duonos gaminiu.
TAIP KAD SPRESKIT AR GALEJOM NUMIRTI IS BADO IR AR REIKEJO DAUG SUMUSTINIU VEZTIS
O islaidos musu triju su puse asmenu seimai sieke 244 litus (kambarys parai, vandens pramogos 2 val. , druskos kambarys 30 min., boulingo takelis 1 val., pusryciai, alus ir pieno kokteilis vandens pramogose, lengva vakariene restorane)