Įkraunama...
Įkraunama...

Trasalis

labas visoms,mes irgi planuojam ten nuvaziuoti,bet kiek mano draugiu ten buvo visos nepatenkintos,trasaly reklamuoja tai auksciausio lygio,bet taip ten nera.tai va labai labai ten norejau,bet dabar nebezinau,gal kas ne taip seniai buvo ir gali papasakoti kaip ten paskutiniu metu,dekuj visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 07 13, 10:06)
labas visoms,mes irgi planuojam ten nuvaziuoti,bet kiek mano draugiu ten buvo visos nepatenkintos,trasaly reklamuoja tai auksciausio lygio,bet taip ten nera.tai va labai labai ten norejau,bet dabar nebezinau,gal kas ne taip seniai buvo ir gali papasakoti kaip ten paskutiniu metu,dekuj visoms. 4u.gif

buvom pries savaite ir mums viska buvo ciki, emem programa dvieju nakvyniu "tobula harmonija". Pagal kaina, tei ten tikrai viskas labai normaulu, na gal pusryciu meniu skurdokas, bet man uztekdavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Restorane sako , to nera, to ne bus (is maisto) biggrin.gif bardakas zodziu unsure.gif

kas del kitu paslaugu i drusku kambari ruosiames unsure.gif g.gif
Atsakyti
o trasalyje super.jei vaziuoti ten savaitgaliui: gyventi su procedurom, tai nelabai.nebent varysi i pacius trakus ganytis.nes siaip viesbutis teritojos neturi ir pan..geriau jau savaitgaliui druskininkai ar kitur..
o siaip proceduros super, kainos normalios.periodiskai varau is vilniaus, nes vilniujebrangu ir nieko g ero negauni
Atsakyti
Mes buvom druskų kambaryje ir kapsulėje kažkokioj.
Druskų kambarys, tai fainas dalykėlis, guli sau, relaksuoji, muzikėlė jūrinė groja...
o kapsulė - tai nelabai ax.gif purškia vandenį taip stpriai ir visai netikėtai šauna iš įvairių vietų lotuliukas.gif ypač kuteno pėdas kai purškė lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką tik grįžom su šeima iš Trasalio, likome patenkinti visi thumbup.gif . Pasiskaičius čia esančius atsiliepimus, važiavau kiek su nerimu-ar mano pasirinkimas geras. Džiaugiuosi kad mane nuvylėt ir nepamačiau ką kai kurios komentatorės pamatė....Važiuojantiems ilsėtis patarčiau tai daryti praėjus PMS ir minuso sistemą palikti namie bei džiaugtis akimirkomis su šeima ir viskas bus OK, o jei rimtai tai patarimas vandens pramogas susiplanuoti ryte, o po pietų spa procedūras, jas aš suplanavau kelios dienos iki atvykimo. Beja dabar daug gerų pasiūlymų, taigi planuokit savo laiką ir nebus nesusipratimu.
Atsakyti
Trasalis g.gif

man patinka, nes salia Vilniaus, nereik niekur toli belstis ...

Taigi uzsakiau pries savaitele mum savaitgaliui pasiilset, vyras jau visai nuvarges nuo darbu buvo..

Viskas puiku isskyrus viesbucio svecius, vidurnakty kraustemes i kita kambary, nes aplink kaimynei gere, baliavojo, triuksmavo, vaikai palaidi koridoriuos tasesi - viesbucio apsauga nesugebejo susitvarkyti... ir taip dvejuose aukstuose ... Tik pirmajame buvo ramu ir galejome normaliai issimiegot ... Tad daugiau su nakvyne mes ten nevaziuosim niekada.
sakykit ka norit, bet viesbutis ne vieta kambariuose gerti ir uliavoti, ypac vidurnakty ir kazkodel kituose spa situ bedu nera, o trasalyje - yra. Vadinas pats viesbutis toleruoja tokius "svecius". Taigi tvarkingom seimom nerekomenduoju ten apsistot - liksit pikti ir be miego..

o siaip spa - labai neblogas, baseinai irgi, tik labai vanduo chloruotas, bet man patinka ten, palyginti nedaug zmoniu.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ka tik grizome is trasalio po spa proceduru.lankemes dvi dienas is eiles spa centre. stai musu nuomone apie si centra:
1.prastas ir nekokybiskas aptarnavimas(ko paklausi to nesuzinosi)
2. dirbantis personalas nera savo srities zinovai tam, kad patartu kokios proceduros tiktu pagal odos tipa.(pataria ti brangiausias proceduras)
3.tarp proceduru labai ilgi tarpai net virs valandos kur sededama su chalatu gali sau salti ir geriausiu atveju gauni arbatos.
4.nejaukus interjeras, priminantis poliklinika.
5.atliekant proceduras visiskai nera jaukios atmosferos,saltai bendraujantys darbuotojai, o vis del to atvaziuoji pailseti.
6.na, o galiausiai atvykus paiulseti patiri po proceduru berima nemalonu ir taip atsitiko ne tik man, o ir kolegei.
7. uz si patirta berima ne tik nebuvo kompensacijos bent siokios tokios,bet ir net neatsiprase.
8.na,o mes dalinames sia nuoskauda ne tam,kad smeisti, o tiesiog tam,kad zmones zinotu,nes isleisti pinigai yra tikrai dideli ir neatitiko teikiamu paslaugu kokybes. snekame taip drasiai,nes turime su kuom palyginti,juk juk mes moterys ir visos megstame savo kuna lepinti.manome jums si informacija kiek pades apsispresti.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 09, 23:38)
Ju taip norejau ir buvau susplanavusi i Trasali, bet dabar jau iskilo daug abejoniu, teks vaziuoti su nerimu g.gif

mes buvom rudeni, su viena nakvyne, ejom i vandens parka, i spa, boulinga zaidem, restorane valgem, zodziu daug ka isbandem ir nenusivylem, buvom viduryj savaites, zmoniu minimaliai, viskas gerai su tuo aptarnavimu, buvo ten viena kita smulkmena uz ko galima uzsikabint, bet kam to reikia smile.gif zodziu vaziuosiu vel
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 09, 23:38)
Ju taip norejau ir buvau susplanavusi i Trasali, bet dabar jau iskilo daug abejoniu, teks vaziuoti su nerimu g.gif

Viskas ten gerai su tuo Trasaliu. Buvau ten 3 kartus ir neskaitant mazu nesusipratimu (daug kur esu buvusi ir visur ju pasitaiko, bet nesigadinu tikrai del to nuotaikos smile.gif ) ten mums patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2008 02 08, 18:52)
Vendens pramogos Trasalyje tikrai patinka. Isbandyta ne karta. Vaikams ten labai gerai, ypac mazesniems.

Tikrai pritariu drinks_cheers.gif Man ten taip pat labai patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Trasalyje vandens pramogos be priekaištų. thumbup.gif Ypač gerai tai, kad viską galiu matyti, t.y. ką vaikai veikia. Ramiai sau "burbuliuoju", o vaikai dūksta. Paskutinį sykį buvau antradienį, bangos veikė pagal tvarkaraštį, vanduo geras, nešalta, tik geltonasis takelis buvo uždarytas, tačiau nuotaikos nesugadino. thumbup.gif Vienintelis ko pasigendu, tai kaip statistinė lietuvaitė (čia dabar taip rašo laikraščiai, atseit, lietuviam svarbu skrandį prikimšt blink.gif ), kažką norėtųsį įsimest į skranduką, nes tik sulčių nepakanka, ypač vaikams. ax.gif
Todėl, kas nesat laaabai priekabūs, pasipūtę, pirmyn. Relaksą tikrai gausit. mirksiukas.gif 4u.gif
P.S. Žmonių beveik nebuvo, kadangi buvo darbo diena. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 13 vasario 2009 - 19:55