QUOTE(NEFRITAS @ 2008 05 12, 23:05)

Na pasiziurejus i tavo rasliava,kuri visai neprimena lietuviu kalbos,tai neatrodo,kad tu viska mokanti ir zinanti

,nors deja,save tokia laikai

O del savo geros pazistamos,kurios vaiko nepriima i darzeli,nors pati ten dirba,tai matyt labai prisidirbusi ar uzmynusi direktorei ant nuospaudos,nes jei butu normalus santykiai,tai savos darbuotojos tikrai priimtu vaika,tai manau patvirtintu daugelis

/ KSENAI/
Truksta žodžiu

nekada negalėjau pagalvoti kad yra tokiu piktu mamyčių. Man čia labai kvepe nacionalizmu

. Taip, esu nelietuve, bet tai nereiškia kad neraštiška ir mažai žinančia. Labai norečiau kad argumentotumet kur parašiau kad mama nežinanti ir nemokanti.??? Suteikiau informacija, o prie ko čia kitas žinias? Aš jus neižeidžiau, o jus mane net labai.

Supermamu forume rašo ne tik lietuves ,bet ir kitų tautybiu mamos. Norečiau pažiurėti jūsų rašyba kitokia kalba? Reikia sveikinti tokias mamytes kurios stengėsi rašyti ir kalbėti lietuviškai nors nėra lietuves. O jus savo tokiais ižeidimais visa nora stengtis atbadote. Bet rašysiu taip kaip moku ir manau tobulintis galima visada.
Dar norejau pridurti kad jus tokias nesamones rašot, kad ir kaip gražiai ir "raštiškai" jos parašytos

Viskas, daugiau net neatsakynėsiu ir ignorosiu jūsu žinutes, manau tai bus labai protinga.