Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

QUOTE(aukseliss @ 2008 02 04, 18:24)
Sveikos mamytės, norėjau pasiteirauti Jūsų ar duodate savo pipirams kramtomosios gumos  g.gif .Kokią kramtomą perkate, jei duodate? Ir kažin ar nekenkia dantukams  schmoll.gif
Mums  šiuo metu yra 3 metai ir 8 mėnesiai  4u.gif , kartą paragavom kramtomos gumos ir mums labai patiko  thumbup.gif  , dabar tik duok ir duok. Mes perkame DIROL vaisine gumą.

Perku vaikišką orbit, ji kvapni ir skani. ir dar labai mėgsta arbūzo skonio bet kokios firmos. 4u.gif
Atsakyti
manoji kramto visokią, tačiau jai labai patinka tokia, kokią aš kramtau, o aš kramtau stiprią mėtinę bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškiai taip pat kramto dirol ax.gif
ankščiau didysis kai turėdavo centų būdamas lauke nusipirkdavo tų baisių gumų po 10 centų doh.gif bet dabar sutarėm, kad tokių nebepriks rolleyes.gif
Atsakyti
Kol neleidau - labai norėjo kramtomosios gumos, kai daviau pabandyti - patiko smile.gif Bet dabar tai, retkarčiais paprašo nupirkti Orbit vaikišką, didelis noras ir susižavėjimas pradingo unsure.gif
Atsakyti
nesu davus
Atsakyti
Vyresniui [6m] duodu kartais pakramtyti smile.gif bet ne ilgiau kaip 5min. O mazius [3m] irgi nori bet kramto ir praryja lotuliukas.gif tai negauna tongue.gif
Atsakyti

MANO 3METEI NEPATINKA KRAMTOMOS GUMOS. KAI MATO, KAD KRAMTAU, VISADA PRASO, BET PAIMA I BURNA IR SPJAUNA 4u.gif
Atsakyti
Neduodu gumos kramtyti spės dar
Atsakyti
manieji tai pakramto, ne kasdien aisku bet buna kokios gerosios tetos gumos atnesa doh.gif
Atsakyti
Maniske,kai viena kart paragavo,tai paskui ramybes nebuvo,vis duok gumos,is rankinuko issitraukdavo kai nematydavau ir susikisdavo i burna kiek tik spedavo,bet namanau,kad tokio amziaus vaikui tai nelabai naudinga,tai po vieno apsilankymo pas gyditoja,jau nebevalgom gumos,kai jinai jei pasake,kad vaikam negalima,tai dabar istraukia is rankinuko, ir sako "mama cia tavo guma,man negalima,kai busiu didele tada valgysiu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai duodų pakramtyti, tų becukrių Orbit ar Dirol. Nes jos labai gerai rūgštis burnytėje mažina ir kariesas nelimpa tada. Tfu tfu tfu, dantukai puikūs kol kas. Išmoko nenuryt po kelių pabandymų.
Atsakyti
Maniskis ir ne duok dieve pamatys rankinuke kramtomaja guma tai pasiims viena pakramtys ispjaus ims kita taip visas ir sukramtys.aisku kiekviena diena neduodu,bet retkarciais duodu svarbiausia kad nepraryja o isspjauna....
Atsakyti