Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

Pasičiupo iš mano rankinuko arbūzinę doh.gif Tai taip patiko, kad nuo to karto nuolat prašo, tai , kad išvengt didelių pykčių nuolat turiu stiprios mėtinės, tai ją truputį pakramto ir išspjauna biggrin.gif O šiaip tai manau , kad guma mažiem vaikam nesveika,juk ja galima užspringti ir pan. ...
Atsakyti
Praso lotuliukas.gif perkam orbit ar dirol,o kaip gi neduosi jei jau zino kas tai,ir dar ta skani reklama doh.gif manau kad geriau uz saldaini.
Atsakyti
neduodam schmoll.gif
Atsakyti
as esu kelis kartus davusi orbit vaikiska, bet pirmus du kartus nugurke doh.gif labai tos gumos maniskis nereikalauja, tai ir nekisu schmoll.gif
Atsakyti
Seniai jau duodam,nes ir patys kramtom,o juk ju yra skaniu,tai kaip vaikas nenores 4u.gif metines nemegsta biggrin.gif kai nueinam i parduotuve leidziam issirinkti saldaini ar guma,o dazniausiai tai renkasi guma drinks_cheers.gif juk tai geriau
Atsakyti
kramtom išimtinais atvejais, kai reikia "užgesinti" emocijas. perku vaisines orbit; iškramtom skanumą ir išspjaunam, o ilgai kramtyti tai neleidžiu.
Atsakyti
Taip tai neduociau, bet jau zino skoni tai tenka kartais duoti. O kartais pats is rankinuko issikrapsto blush2.gif
Atsakyti
As duodu kai tik isedam i masina kur vaziuoti, nes maniske labai daznai supykina ir ji vemia, bet guma ziuriu stebuklus daro biggrin.gif Siaip namie neduodu 4u.gif
Atsakyti
llllabai retai schmoll.gif
Atsakyti
Kol buvo mažesni, stengdavausi neduoti, nes visada nurydavo.
Atsakyti
Aš tai neduodavau, bet va tėtis "meškos paslaugą padarė" ir davė vaikinukui pakramtyt gumos doh.gif , tai dabar negaliu atsigint vaiko. Sako noriu buma ir viskas, tai kartais tenka duot, o kartais pats mano rankinuką iškrausto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Caras*: 02 vasario 2009 - 22:29
As duodu bet labai retai. Kaip jau nusprendziam pirkt tai zinoma vyriuko rankele hubos tiesia,bet aisku viskas pasibaigia orbit ar dirol pirkimu. Jis apskritai labai metines megsta gumas.Gali ta exstra strong kramtyt ir jam skanu.
Atsakyti