Niekada dar nedaviau ir nežadu duoti, yra labai nesveika.

QUOTE(agniux911 @ 2008 08 18, 10:46)
kartais po saldaus ar šiaip po valgio, kai nevalo dantų. spalvotų neperku tik mėtines
oi tai jau kai nevalo dantuku tai geriau obuoliuka duot bet ne guma pratint tinginiaut, negerai

Anksčiau irgi buvau tos nuomonės, kad nesveika ir t.t.. Bet... kai prasidėjo problemos su slogom ir ausim, LOR gydytojas patarė duot gumos pakramtyt (kad ausys neužgultų). Nedaug, paūmėjimo metu po 1-2 val. per dieną. Tai dabar reikalui esant ir duodu, bet nepasakyčiau, kad panelė labai žavėtųsi tuo užsiėmimu
.Bet kartais pakramto

Mano vyresnelis dar neragavo kramtomosios gumos, aisku ir mazoji - ne. Neduosiu ir nekisiu kuo ilgiau, nes naudos is jos jokios

Duodam
ir gumos ir cipsu ir saldainiu ir cocos - visko norejo pirma savaite, o dabar net nepraso ir nenori
Saldainiu namuose yra visada, uzsinori viena karta i menesi vieno saldainio
Gumos dar reciau
Padarem isvada, kad kai nedraudziam ir leidziam kiek nori, tai ir noro nera

Neduodu . Bet ir priežasties neturiu, kodėl taip darau
Nieko .... kai paaugs, atsikramtys

Siaip pora karty buvo ragaves, bet potraukio neturi, nepirkdavau. Dabar kai serga su ausytem, gyd. rekomenduoja kramtyt, tai duodu, nor sjis didelio susidomėjimo nerodo

musu vaikinas visada graziai pakramto ir ismeta ten, kur reikia. bet nelabai jau jis jos geidzia, net keista, kai pagalvoji, kaip pati vaikysteje norejau "kramtoskes"

Na as esu tos nuomones, kad joje nieko gero nera. O beto jos sudetis net gasdina nuo "sveiku" ingridientu.
Aplamai maniske neragavus nei cocos, nei cipsu, nei kokio mesainio ir tikiusoi neragaut iseis dar ilgai (kol negaus dienpinigiu
). Kai mato reklama labai geras paaiskinimas, kad tai suaugusiu valgiai (nes juos tik ir rodo tuo metu)
Aplamai maniske neragavus nei cocos, nei cipsu, nei kokio mesainio ir tikiusoi neragaut iseis dar ilgai (kol negaus dienpinigiu

retai, bet duodu. kramto tokia, kokia ir mes: dirol, orbit. jokiu ten tu "vaikisku". tik neina ipratinti pakarmcius i siuksline ismesti
. nuryja

nedaviau, ir manau kad pati niekad neduosiu...
ai dar spes kai pagalvoju visko prisiragaut, kai eis pvz, y mokykla