jam beveik 4 metukai,tiek kad retai gauna
Maniskis retsykiais pakramto guma ir jau ismoko nenuryti 
QUOTE(aukseliss @ 2008 02 04, 18:24)
Sveikos mamytės, norėjau pasiteirauti Jūsų ar duodate savo pipirams kramtomosios gumos
.Kokią kramtomą perkate, jei duodate? Ir kažin ar nekenkia dantukams
Mums šiuo metu yra 3 metai ir 8 mėnesiai
, kartą paragavom kramtomos gumos ir mums labai patiko
, dabar tik duok ir duok. Mes perkame DIROL vaisine gumą.
Mums šiuo metu yra 3 metai ir 8 mėnesiai
Duodu, bet tik rimtą DIROL AR ORBIT ir vaikišką, ten "for kids" užrašyta, nes nuo paprastų jam paleisdavo vidurius, o nuo vaikiškų nieko. Bet aišku ne per daug o tai kartą visą pakelį į burną įsivertė. Tenka normuoti.
Kuo maziau,tuo geriau. Cia tokia mano nuomone. Retom progom leidziu pakramtyti lengvos vaisines gumos.
Duodu. jau patapo tradicija tik atsisėda į mašiną ir iš karto "noriu gumos"
musu mazius irgi labai megsta guma , bet zinoma neduodam tiek kiek nori , nes dar nuryja jas .ir niekaip neina issaiskint kad jas reikia spjauti
Patinka maniškei, tik nelabai "aštrios" kaip ji vadina
kartais aišku pasitaiko, kad nuryja, bet šiaip tai patinka labai
ir as duodu savo pupai dirol vaisine gumos jai tai patinka
Aš duodavau visokios. Pabandė ir huba buba ir orbit, tai geriausiai tiko siaip ORBIT.
Bet šiaip guma mano nuomone tik per šventes, nes jos nieko gero. O dėl to, kad dantis valo tai net juokas ima.
Po valgio namie jei esate galima nueit ir išsivalyt dantis.
Beje, kramtoma guma apetita vaiko užmuša
Bet šiaip guma mano nuomone tik per šventes, nes jos nieko gero. O dėl to, kad dantis valo tai net juokas ima.
Po valgio namie jei esate galima nueit ir išsivalyt dantis.
Beje, kramtoma guma apetita vaiko užmuša
Sveikutės, o aš esu labai kategoriškos nuomonės ir mano 3 m. džiaugsmelis jokios gumos dar nėra ragavęs, taip jis mato kaip kramtau pati arba tėtis , bet labai gražiai jam paaiškinau , kad gumą valgo tik suaugę žmonės ir jam tikrai nekyla noras jos paragaut, žino, kad tai mamytės arba tetuko... Manau, kad dar spės prisiragauti
QUOTE(DIMONIJA @ 2009 03 21, 20:24)
Sveikutės, o aš esu labai kategoriškos nuomonės ir mano 3 m. džiaugsmelis jokios gumos dar nėra ragavęs, taip jis mato kaip kramtau pati arba tėtis , bet labai gražiai jam paaiškinau , kad gumą valgo tik suaugę žmonės ir jam tikrai nekyla noras jos paragaut, žino, kad tai mamytės arba tetuko... Manau, kad dar spės prisiragauti 
as ir neduodu ,ir tai yra nesveika .kurios daodate pasiskaitinekite kokia zala jin daro zmogui
QUOTE(joojoooj @ 2009 03 24, 18:12)
Oho nieko sau
Maniskis pasmaguriauja kartais, bet baisiausia, kad jis ja nuryja visada