Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

QUOTE(gabvidas @ 2008 03 06, 15:09)
Nu va ir pakelis spalvotas ir reklamos per TV spalvingos ,o ir sudėtos parduotuvėj prie kasų kad gundytu doh.gif Tai ir tenka fantaziją pasitelkt kad atkalbėtume  schmoll.gif

Mes dažniausiai apsipirkinėjam Maximoj, tai dievaži tos hubos bubos prie kasų sudėtos, tai net sušilus visa iš parduotuvės išeinu nuo kovos su mažąja dėl tos gumos doh.gif Tarkim sakau, neturim mes tiek daug pinigėlių, kad tau visko pripirkti iš karto, kad jau tarkim knygelę perkam, žurnaliuką, tai gumos jau kaip i negalim pirkti... Tai ką jūs manot?.... Visai šaltais nervais atsako, tai gerai tada, knygeles paliekam, šiandien perkam gumą, rytoj knygelių ateisim doh.gif Ką gali pasakyt tokiam 3metukų vabaliukui? g.gif Vistiek randa išvedžiojimų ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaJurgita @ 2008 03 06, 15:16)
Mes dažniausiai apsipirkinėjam Maximoj, tai dievaži tos hubos bubos prie kasų sudėtos, tai net sušilus visa iš parduotuvės išeinu nuo kovos su mažąja dėl tos gumos  doh.gif  Tarkim sakau, neturim mes tiek daug pinigėlių, kad tau visko pripirkti iš karto, kad jau tarkim knygelę perkam, žurnaliuką, tai gumos jau kaip i negalim pirkti... Tai ką jūs manot?.... Visai šaltais nervais atsako, tai gerai tada, knygeles paliekam, šiandien perkam gumą, rytoj knygelių ateisim  doh.gif Ką gali pasakyt tokiam 3metukų vabaliukui?  g.gif Vistiek randa išvedžiojimų  ax.gif  lotuliukas.gif

Va va ir pas mus panašiai,tai tada ir būna kad gal geriau Dirol ar Orbit perkam.
Atsakyti
QUOTE(gabvidas @ 2008 03 06, 15:21)
Va va ir pas mus panašiai,tai tada ir būna kad gal geriau Dirol ar Orbit perkam.

Tik va nežinau kiek gerai ir ta pati Orbit ar Dirol vaikiškos... Gal čia tas pats šššššš, tik toks mano įsitikinimas, kad vistiek sveikiau nei tos spalvotos burbulinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaJurgita @ 2008 03 06, 15:32)
Tik va nežinau kiek gerai ir ta pati Orbit ar Dirol vaikiškos... Gal čia tas pats šššššš, tik toks mano įsitikinimas, kad vistiek sveikiau nei tos spalvotos burbulinės  ax.gif

Nu jo tavo teisybė ,bet norisi tikėt kad vis mažiau jos visokiu dažų ir dar velnias žino kokių nesamonių blink.gif
Atsakyti
Po kelių skandalų (ne dėl kramtomos-dėl kito skanėsto smile.gif )-susitariam prieš įvažiuojant į parduotuvę arba dar būnant namuose, nes na kitaip neįmanoma, o kramtomą duodam, praryja aišku, bet duodam nedažnai, kokį kartą į savaitę, kai netyčiukais randa smile.gif
Geriau kramtoma negu saldainiai, kurie liežuvį nudažo.
Atsakyti
QUOTE(Irena10 @ 23,2008 03 06, 15:46)
Geriau kramtoma negu saldainiai, kurie liežuvį nudažo.

thumbup.gif
Atsakyti
Visiškai neperkam kramtomų gumų.Esu kartą paaiškinus,kad ten nėra jokių vitaminų ir iš jų jokios naudos.Tuom ir užsibaigė jo norai.Yra tai draugas pavaišinęs,tai "dovanų" gauna... doh.gif Suaugusių kramtoma jam nepatiko tai nebeima. schmoll.gif O kai gauna vaikiškas,gudrauju: pavaišink visus... tongue.gif Juk ten vieni saldikliai ir dažai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
as tai neperku o beto ir nepraso sako kad ten fe geriau jai koki javinini batoneli ar vaisiu koki
Atsakyti
Mano dičkis treju su puse metų, bet kramtuškių dar nevalgo - paprasčiausiai neduodam, kad neužspringtų 4u.gif
Atsakyti
Mes nuo 3 metu karts nuo karto pirkom.... is pradziu keles prarijo, bet dabar kramto padoriai. Karta darzelyje ji pavaisino tokia mergaite HUBA BUBA, tai dabar jam tai svajoniu guma... bet as pirkau gal 3-4 kartus.

Uztad kai ant musu supyksta tai sako as tau neduosiu Huba Huba Huba, nors jos ir neturi, bet matyt jis taip supranta didziausia bausme
Atsakyti
Maniskė gauna kartais kramtomos gumos, bet ji nori būtent tokios, kokią kartais aš nusiperku(Orbit balta, neaštri) smile.gif O dėl tų spalvotų tai nžn, geriau jau Orbit- ir tą dalinamės, abiem po pusę gabalėlio dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Terbelė @ 2008 03 14, 12:34)
Maniskė gauna kartais kramtomos gumos, bet ji nori būtent tokios, kokią kartais aš nusiperku(Orbit balta, neaštri) smile.gif O dėl tų spalvotų tai nžn, geriau jau Orbit- ir tą dalinamės, abiem po pusę gabalėlio  dirol.gif

Va kokį dalykėlį pastebėjau su tom dalybom g.gif Savaitgalį turėjom svečių "geradarių", kurie atnešė maniškei kramtomos gumos (tik pavadinimo neatsimenu doh.gif ) Ten buvo 5 gabalėliai. Tai sakau dalinamės visi. Duok visiems po vieną. Tai ji ima vieną, sako čia man, kitą pasikavoja saujoj (atseit niekas nemato) ir tada tau mama, va dar tėveliui, tetai, o vat dėdei ir neliko... (tipo) Sako, teta, duok savo dėdei gumos, dalintis visiems reikia ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aišku iškritom iš juoko, bet vistiek galvoju tokia dar mažytė, o jau aferas suka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti