Bet jei rimtai, tai maisto produktuose visą brudą gali rasti. Tas pats su plėšomo sūrio lazdelėm - parodyta,kad vaikams, veidukai vaikučių nupiešti, o konservantas vėl gi tas pats, kuris vėžį sukelia. Visur tuos E kiša, o paskui stebisi, iš kur tas vėžys visus taip puola, net vaikus mažiukus..........
Aš savo keturmečiui pasakiau, kad dantukai pradės kristi, jei daug kramtysi
Dabar gumos nebereikia
Bet jei rimtai, tai maisto produktuose visą brudą gali rasti. Tas pats su plėšomo sūrio lazdelėm - parodyta,kad vaikams, veidukai vaikučių nupiešti, o konservantas vėl gi tas pats, kuris vėžį sukelia. Visur tuos E kiša, o paskui stebisi, iš kur tas vėžys visus taip puola, net vaikus mažiukus..........
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 03 19, 14:06)
Aš savo keturmečiui pasakiau, kad dantukai pradės kristi, jei daug kramtysi
Dabar gumos nebereikia
jau su tais E tai taip-tikra bėda
QUOTE(lidukas @ 2008 03 19, 16:03)
jau su tais E tai taip-tikra bėda
Paskui alergijos visokios ir šeip įvairios nemetytos, negirdėtos ligos kibt pradeda
o viskas dėl tų konservantų 
Bet kaip suprantu,juk ne visos E yra kenksmingos.
Reikia jas pažinti .Visi priedai žymimi E, tik vienas kitas "geras", o dauguma
"blogi".PS gal kas protingesnis už mane?
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 03 19, 16:32)
Bet kaip suprantu,juk ne visos E yra kenksmingos.
Reikia jas pažinti .Visi priedai žymimi E, tik vienas kitas "geras", o dauguma
"blogi".PS gal kas protingesnis už mane? 
Visiškai teisingai. Konservantai visi žymimi E. Tik vieni pripažinti kaip nekengsmingi, o kiti "žudikai"
Na, taip išeina, kad su ta lentele turiu eiti į parduotuvę, kad atskirčiau visus E
Papraščiausiai, kai randu tame produkte vaikui nuodingą medžiagą, to produkto visiškai atsisakau
Saviškiui irgi retai kada, bet duodavau nuo 2 metukų kažkur. Tai kol išmoko kramtyti, tai ir prarijo ne vieną, nesinorėjo duoti, bet kai ožiuotis pradeda, tai duodi, kad tik tylėtų
. Na o dabar jam 3,4 metukai, tai einam ir praeinam pro tas gumas, geriau kažką kitą išsirenka, matyt jau atsibodo. Manes dar kartais paprašo gumos, nes visada turiu rankinėje (orbit vaisinę visada perku). Kažkaip labiau guminukus mėgsta, nors tie guminukai tas pats s...
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 03 19, 16:47)
Visiškai teisingai. Konservantai visi žymimi E. Tik vieni pripažinti kaip nekengsmingi, o kiti "žudikai"
Pvz., krakmolas irgi turi savo E. Aš radau lentelę, su išvardintais visais E, kurie aptinkami maisto produktuose, ir būtent apie visiškai nuodingus aš šneku.
Na, taip išeina, kad su ta lentele turiu eiti į parduotuvę, kad atskirčiau visus E
Papraščiausiai, kai randu tame produkte vaikui nuodingą medžiagą, to produkto visiškai atsisakau
Lentele tai lentele, bet ka daryt, kai vienoj lentelej tas e nurodomas kaip geras, o kitpj - blogas ir attvirksciai. TEko susidurti su tuo, nors abi lenteles spaudoj buvo publikuotos.
O man irgi ne patinka kai vaikai i darzeli ateina su kr. guma. As savam nesu davus, jis ne praso, nors ir mato kad vaikai darzelyje kramto
QUOTE(Pijonija @ 2008 03 26, 12:40)
kartas nuo karto nuperkam
mh.. sveikas nesveikas.. esk tu nors ir zole, ji vistiek nebus sveika, trasos, nitratai, radiacijos ir visa kita velniava.. man is vis tas "sveikos mitybos" terminas atrodo toks beprasmis siandiena ir ypac gyvenant mieste ir perkant maista ir prekybos centro
duodu as tam savo vaikui gumos, aisku ne "ant tuscio" skranduko ir ne to kauciukines po 15 centu, ir kuom jau cia taip pakenksi leisdamas 10 min paziaumot??
jei pradesi kiekviena ta E skaiciuoti, ziureti tai tikrai liks tas vaikas nevalges
nepasislepsi nuo sito siandien, vistiek jam teks tuo maistu maitintis ir tai yra nesivengiama..
duodu as tam savo vaikui gumos, aisku ne "ant tuscio" skranduko ir ne to kauciukines po 15 centu, ir kuom jau cia taip pakenksi leisdamas 10 min paziaumot??
jei pradesi kiekviena ta E skaiciuoti, ziureti tai tikrai liks tas vaikas nevalges