QUOTE(chikko @ 2009 06 03, 23:02)
O kas tas "namų mokymas"? ta prasme, kad pamokas namuose ruoštų
ar ta prailginta grupė
Tai mums dar nieks nieko nesakė, gal tik kokį rugsėjį..nes dabar jie eina tik į susipažinimą su mokytoja ir klasiokais.Bet jaunori tai labai labai
O buvo momentas tai net verkė, kad nenori mokyklos, čia po visų darželio mokymų skaityti ir rašyti, gal išsigando vaikas.
O tie vaistai tai ne nežinau, bijodavau duoti nes žinojau, kad chemija. O šiaip jie ne tam buvo skirti, kad nuraminti, o tam,kad tikus gydytų. Bet aš ,aišku, perksiačiau visą vaisto anotaciją, tai ten ir rašė. Reikia "pasigooglinti" apie tuos vaistus rasi visa info.
Žinai, lenkiu galvą prieš tave, kiek reikia kantrybės
Man atrodo ,jau jie suserga ir man stogas važiuoja..o čia.... kiekviena dičkio mano išdaiga (o kiek jų buvo
) aš taip kartais sureaguoju, kad
Tiesa, maniškis irgi kažkaip negirdi ką jam sakau, bet čia apsimeta gal? 

O tie vaistai tai ne nežinau, bijodavau duoti nes žinojau, kad chemija. O šiaip jie ne tam buvo skirti, kad nuraminti, o tam,kad tikus gydytų. Bet aš ,aišku, perksiačiau visą vaisto anotaciją, tai ten ir rašė. Reikia "pasigooglinti" apie tuos vaistus rasi visa info.
Žinai, lenkiu galvą prieš tave, kiek reikia kantrybės

namų mokymas reiškia, kad visai negali eiti į mokykla, na nebent darbus nuneši patikrinti, tiksliai nežinau, bet kad vaikas mokykloje nesirodytų.
na jai vaikui vaistai padeda tai manau gerai, juk kam kankinti tą vaiką.
aš ne auksinė turiu svo trūkumų, tiesiog bandome visi kartu Bena išmokyti gyventi mūsų baisioje visuomenėje, kad kuo mažiau iš jo tyčiotusi ir vadintu nenormaliu nar psichu