QUOTE(ritatitas @ 2010 07 05, 19:54)
Kadangi po mano pasisakymo cia taip apmire diskusijos, tai kazkaip net nesmagu pasidare 

žinote, manau tikrai ne jūs

manau daugiau gasdina mamas, jei ateis čia išsilieti ateis auklėti kokios blogos mamos

Sveikos
mamytės kaip gyvenate
chikko kaip jums sekasi

mamytės kaip gyvenate

chikko kaip jums sekasi

QUOTE(Roga @ 2011 10 05, 21:22)
Oi labutis, senai nebuvau ilindusi i sia temele. Sekasi visaip. Buna geriau, buna- blogiau. Dabar labai su anglu kalbos mokytoja buvom sisikirte. Bet, manau, kad viskas tik i gera. Issiaiskinom, radom bendra kalba. Nes nuo tu blogu pazymiu jam vaikui visai blogai buvo, verkdavo, nerimaudavo.q2
Kaip jums? Kaip Benas i sesute reaguoja?
QUOTE(chikko @ 2011 12 10, 19:34)
Oi labutis, senai nebuvau ilindusi i sia temele. Sekasi visaip. Buna geriau, buna- blogiau. Dabar labai su anglu kalbos mokytoja buvom sisikirte. Bet, manau, kad viskas tik i gera. Issiaiskinom, radom bendra kalba. Nes nuo tu blogu pazymiu jam vaikui visai blogai buvo, verkdavo, nerimaudavo.q2
Sveikute,
oj kaip seniai bekalbėjome, pasiilgau pasikalbėjimu

kažin mūsų vaikinai panašūs mano Benas kol vilniuje gyvenom ir su anglų buvo tragedija, baisu baisu, su nuliu procentu įvertinimu pareidavo. nieko viskas susitvarkė, kai perėjo į vidurinę

kaip faina, kad radote bendra kalba, tas svarbiausia tiek tau tiek vaikui manau ir mokytojai

Nepatikėsi kaip Benas pasikeitė, kai sesė atsirado, taip atrodo, kad paaugo suvyriškėjo

QUOTE(Roga @ 2011 12 10, 20:42)
Sveikute,
kažin mūsų vaikinai panašūs mano Benas kol vilniuje gyvenom ir su anglų buvo tragedija, baisu baisu, su nuliu procentu įvertinimu pareidavo. nieko viskas susitvarkė, kai perėjo į vidurinę
kaip faina, kad radote bendra kalba, tas svarbiausia tiek tau tiek vaikui manau ir mokytojai

Pirma klase irgi buvo tragiska, kol suradom bendra kalba su jo mokytoja, dabar viskas gerai. Budavo sedi ir ziuri pro langa, nieko nedaro, visai nekreipia demesio i mokytoja. Tai pernai jau prasidejo anglu, vertinimas lygiai toks pat kaip jusu. Praledo i 3 klase, vien is gailescio (kaip as supratau). Dabar jau buvo riba: arba pasiduodam, arba kazka darom. Padarem. Pavyko. Vakar ilgas pokalbis buvo net ir su mokyklos direktore. Iskviesta ir mokytoja (aukletoja) buvo. manau, suprato

Kaip smagu, del Beno

QUOTE(chikko @ 2011 12 10, 22:37)

Pirma klase irgi buvo tragiska, kol suradom bendra kalba su jo mokytoja, dabar viskas gerai. Budavo sedi ir ziuri pro langa, nieko nedaro, visai nekreipia demesio i mokytoja. Tai pernai jau prasidejo anglu, vertinimas lygiai toks pat kaip jusu. Praledo i 3 klase, vien is gailescio (kaip as supratau). Dabar jau buvo riba: arba pasiduodam, arba kazka darom. Padarem. Pavyko. Vakar ilgas pokalbis buvo net ir su mokyklos direktore. Iskviesta ir mokytoja (aukletoja) buvo. manau, suprato

Kaip smagu, del Beno

SM ir facebook kartais praryja tiek laiko, kad nustembu kur jis dingo, todėl dažniausiau sėdžiu prie kompo tik vakare kai mažike miega vakarinio miegelio

Lazanija skanu

pamenu kaip šiandiena kai reikdavo eiti kas diena į mokykla, tas blogai, anas dar blogiau, vaikai pažemino anglų mokytoja buvusi iš principo neužsiimdavo mat ne jos kompetencija jei jis per pamoka neišmoksta.
bet šaunuoliai, jūs nuostabūs einate ir tvirtėjate į priekį, žiugu girdėti

kaip sakau ateis laikas ir ateis mažytė svajonė. mūsų mažytė oj kaip ilgai ėjo pas mus ir neskubėjo, ir atėjo tada kada norėjo, mano mažoji liūtukė

va žalojimas savęs net keista dingo sulig sesės atsiradimu, kartais dar būna jei kas netaip sau į galva su delnu, bet pastebiu, kad labiau valdosi. mano vaikas auga, taip turiu kas žingsnį kartoti padaryk tą padaryk ana po nnnn kartu, bet nesiskundžiu tikrai labai didelis padėjėjas ir kai laukiausi eidavo su manimi pasivaikščioti ir davar va sirgau, aš pamaitinu mažyte ir guliu, o jis žaidžia, ir dabar sako mama greit atiduok mažytės lėlių namelį eisim žaist

Sveiki,
kaip mažieji gyvsidabriukai laikosi, kaip sekasi
kaip mažieji gyvsidabriukai laikosi, kaip sekasi

QUOTE(Roga @ 2012 05 26, 14:46)
Laba diena jungiuosi ir as i jusu gretas

Mano vyresnelis tikras gyvsidabriukas ir dar plius labai jautrus... Buna, kad taip isveda is kantryybes, kad atrodo sprogs galva.
Dabra neramiai laukiam ejimo i darzeli - nuteikineju jau koks geras menuo, kad tuoj su draugais susitiks, bus smagu

Tikriausiai reikes duoti pagerti SALUSAN :)pades nusiraminti

Sveikatos, meilės, laimės, pinigų linkiu Šv. Kalėdų Jūsų šeimoms

sveiki,
mano sunus irgi l.aktyvus, dabar lanko paruosiamaja grupe, iskilo tam tikru bedu del aktyvumo ir nesugebejimo sukoncentruoti demesi, bet labiausiai neramina mane bendravimas su viena mergaite is grupes, ji gyvena netoliese, mes kartu vedame ir parsivedame vaikus. ji nuolat skundziasi man ir savo mamai koks mano vaikas negeras, padykes ir pan. nezinau net kaip reaguoti kai isgirsti is kito vaiko kai sako ant tavo vaiko: patylek, neburbek, daryk kaip tau sakau, jei ne nedraugausiu, tu durnius ir pan. jos mama nelabai net reaguoja i tokius jos pasakymus, tik nuolat giria savo vaika. klausimas kaip man reaguoti? klausiau mokytojos kaip mano sunus elgiasi grupeje, ar skriaudzia ka ar ne, sake kad tik aktyvus, bet sake sutaria su kitais vaikais, zaidzia, nusiskundimu juo neturi. as manau kad reiktu maziau bendrauti su ta mergaite, nors ir jie draugai nuo gimimo ir problema kaip ir issispres, bet vaikas nori su ja bendrauti. ka jus patartumete?
mano sunus irgi l.aktyvus, dabar lanko paruosiamaja grupe, iskilo tam tikru bedu del aktyvumo ir nesugebejimo sukoncentruoti demesi, bet labiausiai neramina mane bendravimas su viena mergaite is grupes, ji gyvena netoliese, mes kartu vedame ir parsivedame vaikus. ji nuolat skundziasi man ir savo mamai koks mano vaikas negeras, padykes ir pan. nezinau net kaip reaguoti kai isgirsti is kito vaiko kai sako ant tavo vaiko: patylek, neburbek, daryk kaip tau sakau, jei ne nedraugausiu, tu durnius ir pan. jos mama nelabai net reaguoja i tokius jos pasakymus, tik nuolat giria savo vaika. klausimas kaip man reaguoti? klausiau mokytojos kaip mano sunus elgiasi grupeje, ar skriaudzia ka ar ne, sake kad tik aktyvus, bet sake sutaria su kitais vaikais, zaidzia, nusiskundimu juo neturi. as manau kad reiktu maziau bendrauti su ta mergaite, nors ir jie draugai nuo gimimo ir problema kaip ir issispres, bet vaikas nori su ja bendrauti. ka jus patartumete?
QUOTE(soldia* @ 2013 09 06, 15:44)
sveiki,
siulau jums vengti tokiu mamu ir ju vaiku, kurios nuolat perdetai giria savo vaikus, is patirties galiu pasakyti, kad dazniausiai tokios mamos turi kazkokiu psichologiniu problemu del savo vaiku, mato kazkokius isvaizdos ar elgesio defektus, kuriuos bando taip paslepti ir apgauti save; teko pazinti tokias net dvi mamas, su metais samoningai tokias pazintis nutraukiu; kiekv. mamai savo vaikas pats graziausias ir protingiausias, nebutina to skelbti visiems aplinkui, kam reikia, tie pamato patys