QUOTE(chikko @ 2008 02 10, 21:17)
Na maniškiui irgi geriau nrodyti kaip reik rašyt.Niekada nėra parašęs kaip aš paprašau arba parodau.Lygiai taip pat, subrauko viską ir rašo pats, kaip moka taip ir rašo, bet - pats. Prie kompiuterio nelebai leidžiu, bet noras jo begalinis,ypač žaidimų nori. Tai dabar įsigudrinau, atidarau word'ą ir sakau,kad ten raideles rašytų, tai jam labai patinka. Mes iš Lietuvos, čia darželiai iki 6 m. Maniškis dar gerai nemoka skaičiuoti, skaičiuoja iki 6, raides tai M S T labai gerai žino ai dar ir G, tai čia mamos,tetės ir jo pirmos vardų raidės. Nežinau, mane psichologai nuramino,kad mokykloje ir išmoks raides, skaičius, o darželyje tegu žaidžia...
roga,prisigyriau, niekur nebuvom įšėję
Atėjo į svečius anyta...tai iki vakaro pražaidė su Marku, nes paskutinį kart anūkus matė per Kūčias, tai labai norėjo juos pamatyti, ypač mažylio.O jis ,aišku, lūžo ir miegojo iki kol ji įšėjo
Tai nors pietus skaniai pasidariau.
roga,prisigyriau, niekur nebuvom įšėję

Tai nors pietus skaniai pasidariau.
na su skaičiavimu aš buvau sugalvojusi taip,
mums buvo eiti iki darželio nemažas kelio galas, tai mes viska suskaičiuodavome ir šunis ir jų kojas, ir medžius ir jų šakas, labiausiai patikdavo automobiliai tai skaičiuodavome ratus. o kai rašyti tai mano Benas dar ir dabar rašo taip baisiai, kad kartais ir mokytoja nieko nesupranta

o rašyti mes pradėjome nuo 4 metų, nes tai labai ilgas darbas, o ypač hiperiukų, tai irgi pradėjome nuo kabliukų, o paskui nupirkdavau kokia plona knygelę, tai jam patikdavo vedžio o jau pats bandyti tai nenorėdavo

o kai padarė testus intelektui nustatyti prieš mokykla tai buvo aukštesnis už vidutinį. tai reiškia, kad jiems reikia pateikti taip kad patiktų mokytis

sunkus dar darbas mūsų laukia