QUOTE(Getter @ 2008 02 05, 19:42)
Sayonara super nuotraukos

Su smuiku tai išvis nerealiai, labiausiai patiko trečia
O čia mano seniena, bet labai ypatinga dėl dyyydelių akių

kokybės čia maža, nes su muiline daryta ir dar po to skanuota, bet kaip jums pats portretukas? Ar matosi, kad su juosta fotografuota?
nieko sau muilinė

nors ryškumo ir trūksta, bet kokios geros spalvos, kokios akys..
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 05, 19:49)
Sayonara.. sprogineji tu jau ir sprogineji... vis taip netiketai
bet jauciu kaip viena diena bombaniosh tai as is kedes isvirsiu saunuole! pradedu laukt nauju tavo darbu
o del dukriuko vel PS bandau ivairius j/b vertimus, apdirbimus.. kazkiek matyt bandau prie jusu juostinuku rezultatu priartet
sis kazkaip idomus pasirode.. gal ir purvinokas.. bet va tokia nuotaika idomi susiformavo.. tas kontrastas pridejo man kazko kuo man ji patinka.. aisku ant sienos nekabinciau, bet kaip eksperimentas tai smagus dziugu, kad judu i prieki ir pagaliau sugebejau vaiko kazkokia foto parodyt, kuri nepraslystu... nebutinai gerais komentarais, bet ir prastais uzkabino o tai jau zingsnis
ačiū
nu gal aš nepopuliari, bet sakau, man tai geriausia dukrytės foto.. pabandyk dar kartą pasiimti originalą, su avytess plugin'u padirbėt, su sillwio "skalbimo priemonėm" veiduke pavalyk triukšmus, gal kas gausis.. tik nepadėk jos į stalčių..

man tai ji patinka..
QUOTE(vauga @ 2008 02 05, 19:54)
sayonara, labai patiko tavo smuikelis.
Bejwe, prisipazinsiu Nubegau, issitraukiau savaji, nupuciau dulkes, pastaciau ant senovines backutes vynui laikyti, uzkabinau tamsiai melyna paklode fonui, ir pyskinau, pyskinau.... Nubezdzioniavau, taip sakant, nepyk

As tokiu budu mokiausi
į sveikatą..

parodyk rezultatus..
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 05, 20:05)
as irgi su serija...visa serija sudejau kudron.uzluzes photobucketas,tai negaliu ykelti cia...
http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1 [kazkas nesigauna ..bloga diena muset..]
teplioriai..

vargšė mama.. vietoj to, kad saugotų aplinką, jinai fotkino (pst, slapta Tave suprantu, aš irgi fotkinčiau

)