Įkraunama...
Įkraunama...

Pneumo-23

Savo dukra paskiepijom sia vakcina grudzio pradzioj, nuo to laiko nesirgo, nei slogom, nei kosuliais.Tpfu, tpfu, tpfu.Ar cia skiepo poveikis ar kas,bet nesusirgo, tik vejaraupiais bet cia ne prie ko thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mes prieš du metus pasiskiepijom šia vakcina ir manau kad tik dėl to šiemet išvengėm plaučių uždegimo ,nors kosėjom 3 savaites ir karštis kilo ,ir viskas atrodė kad bus plaučiai ,bet padarius nuotrauka tai nepasitvirtino ir po 5 metų tikrai ji pakartosim ir mažajai kai sueis 2 metukai butinai skiepisiu smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui dabar keturi metukai.Kai jam buvo 1,7m,tai ziema 2savaites ligonineje,3 dienas namie ir taip visa ziema.Tada suzinojau apie siuos skiepus ir paskiepijau,nors girdejau ir blogu atsiliepimu.Nuo to laiko nezinau kas yra kosulys ir pan.Pasloguoja,pakarsciuoja,panadolio pageria ir praeina.

Vakcina mokama,kaina apie 60lt.Galioja 5 metus.
Ps.Negaliu atsidziaugti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš taip pat savo dukrelę paskiepijau tais skiepais... Esu labai patenkinta... Tytuvėnuose tie skiepai kainavo 69 litai... smile.gif
Atsakyti
As savo sunu skiepisiu irgi vasara siuo skiepu nes atsimenu dar pries 5-6 metus juo buvo pasiskiepijusios kelios mano drauges,na aisku jos suaugusios bet sirgdavo kaip kokie kudikiai,po menesi vos ne.tai jau ant ju pamaciau kad laaabai padejo.kaiptik vasara mano sunuj sueis 2 metai ir pries darzeli suleisim sios vakcinos.dabar jos kaina nuo 2008-02-25 yra 70.00 lt.maniskis sunus irgi sirgo ir serga siaubingai,savaite sveikas- kokias 2-3 savaites sergam blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Lauksim kol sueis du metukai ir skiepysim, nes labai nuo baisių ligų padeda apsiginti g.gif Gal dar ir kompensuos ją kada valstybė, bet ir taip ne perdaugiausiai kainuoja, bet jei kompensuotų daug daugiau vaikučių nesirgtų ax.gif
Atsakyti
Mano irgi du vaikinukai pasiskiepijo šia vakcina. Skiepijomės rugpjūčio pabaigoj. Daktarė pasiūlė, nes pati matė, kad tikri ligų maišiukai buvo. Ir labai patenkinti esam. Vyresnėlis (5 m.) nuo pasiskiepijimo iki dabar nesirgo thumbup.gif , O mažėlis (4 m.) sirgo tik kartą. Palei mus - tai čia stebuklai bigsmile.gif . O tai būdavo kaip prasidės ligos nuo rudens, tai taip iki pat vasaros iš jų neišsikapstydavom.
Mamos, tikrai skiepykit savo vaikučius. Išbandyta jau wink.gif O jei kas ir sako, kad ši vakcina turi kokį neigiamą poveikį, tai manau, kad ištisai vaikus "maitinti" antibiotikais, kai serga, irgi nėra gerai tongue.gif .
Atsakyti
as tai be vako dar nusprendziau tuo skiepu paskiepyt save,vyra ir savo mama nes ji dazniausiai sedi prie vaiko kelias dienas kai as bunu isvykus i mokslus Kaune.O vyra skiepisiu nes jis dirba statybininku tai per viejuota ora jis daugiausiai bacilu mum atnesa,tai teks noriint kad vaikas maniskis but sveikas skiepit ir kitus thumbup.gif
Atsakyti
o man stai kilo toks klausimas del sios vakcinos... jei vaikas daznai serga plauciu uzdiegimais ir jam imunitetas nesusiformuoja, tai kaip jis gali susiformuot nuo vakcinos? g.gif ir dar- labai butu idomu suzinot, kas ieina i sios vakcinos sudeti- susilpninti streptokokai? pneumokokai? g.gif rolleyes.gif kazkaip nera logikos... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 04 09, 22:59)
o man stai kilo toks klausimas del sios vakcinos... jei vaikas daznai serga plauciu uzdiegimais ir jam imunitetas nesusiformuoja, tai kaip jis gali susiformuot nuo vakcinos?  g.gif ir dar- labai butu idomu suzinot, kas ieina i sios vakcinos sudeti- susilpninti streptokokai? pneumokokai?  g.gif  rolleyes.gif  kazkaip nera logikos...  cool.gif

Labai keistas klausimas g.gif Tiesiog sunku ir atsakyti, bet mano vaikas sirgo du kartus per puse metu plauciu uzdegimu, slogos jau net neskaiciuoju.Po vakcinos nesirgo niekuom tik kaip jau minejau vejaraupiais, nei slogos neturejo.Nezinau ar sutapimas cia ar tikrai vakcina padejo thumbup.gif O kas ieina i jos sudeti nesidomejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 09, 10:42)
, tai manau, kad ištisai vaikus "maitinti" antibiotikais, kai serga, irgi nėra gerai  tongue.gif .

Pritariu 100%
Atsakyti
QUOTE(vejunestela @ 2008 04 10, 12:02)
Labai keistas klausimas g.gif Tiesiog sunku ir atsakyti, bet mano vaikas sirgo du kartus per puse metu plauciu uzdegimu, slogos jau net neskaiciuoju.Po vakcinos nesirgo niekuom tik kaip jau minejau vejaraupiais, nei slogos neturejo.Nezinau ar sutapimas cia ar tikrai vakcina padejo thumbup.gif O kas ieina i jos sudeti nesidomejau g.gif

Tikrai ne sutapimas smile.gif . Mes irgi mažiau sirgom šią žiemą, o anksčiau su siaubu laukdavau jos.
Papildyta:
QUOTE(šilkinė @ 2008 04 10, 12:08)
Pritariu 100%

Ačiū 4u.gif
Atsakyti