Įkraunama...
Įkraunama...

Pneumo-23

QUOTE(LORD @ 2011 02 07, 17:29)
Pneumo 23 vakcinai imuninis atsakas pasirodo aštuntą dieną po skiepijimo. Tad organizmas  įgauna kokiątai apsaugą (tai lemia ir individualūs genetiniai faktoriai) per tą laikotarpį.

nezinau, bet gera savaite po sio skiepo, sirgo mikoplazma-plauciu uzdegimu, tik po gero menesio pajutom poveiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 02 04, 08:22)
Reikia tiketis, kad skiepas padejo. 4u.gif O kada skiepijotes?

Skiepijomes sausio pradzioje:) Taip ir nesuprantu ar cia gerai skiepai ar ne, zodziu kazkokia nesamone, vieni sneka gerai, kiti atvirksciai
Atsakyti
QUOTE(cipsas123 @ 2011 02 11, 20:18)
Skiepijomes sausio pradzioje:) Taip ir nesuprantu ar cia gerai skiepai ar ne, zodziu kazkokia nesamone, vieni sneka gerai, kiti atvirksciai

gerai, gerai, as mazajam dabar su keikveina sloga bijau kad neuspuliuotu ausis ar sinusitas, o buten TEN tas pneumokokas ir karaliauja. skiepysiu ji butinai 4u.gif

man vyresneliui iskarto nusieme ausis ir sinusitai thumbup.gif
Atsakyti
na, mes vel eilini karta visa seima sergam, man bronchitas, virusas sukele liga, tai geriu priesvirusinius vaistus, kainuojancius simtais doh.gif bet gereja...ir mergina, skiepyta parejo su 38 viena diena, bet temp per para laiko dingo, kosulys slapias i diena kokius 2-3 k...man tai bet kokiu atveju geros naujienos, nes kitokiu atveju, kau sedetume greitojoj...poveikis yra, aisku, 100 proc nebus, nes jei visi serga , 4 asmenys, tai logiska, kad bacilu daug namuos, bet kad lengvai, ar lebgviau tai tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 02 13, 20:05)
na, mes vel eilini karta visa seima sergam, man bronchitas, virusas sukele liga, tai geriu priesvirusinius vaistus, kainuojancius simtais doh.gif bet gereja...ir mergina, skiepyta parejo su 38 viena diena, bet temp per para laiko dingo, kosulys slapias i diena kokius 2-3 k...man tai bet kokiu atveju geros naujienos, nes kitokiu atveju, kau sedetume greitojoj...poveikis yra, aisku, 100 proc nebus, nes jei visi serga , 4 asmenys, tai logiska, kad bacilu daug namuos, bet kad lengvai, ar lebgviau tai tikrai taip

na taip jus uzkirtote kelia tik pneumokokams, o visi kiti "superkokai" lieka aktyvus visuomeneje, o ir virusai taip pat...

laikykites 4u.gif paskaitykite apie ta broncho-munali dar karta 4u.gif
Atsakyti
as savo dicki skiepijau ir nieko nepadejo kasmet sergam bronchitais, o vaikui jau 7 metai doh.gif \
o robomunylis isvis vejai tik isgerdavau ir susirgdavom... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 02 16, 22:56)
as savo dicki skiepijau ir nieko nepadejo kasmet sergam bronchitais, o vaikui jau 7 metai doh.gif \
o robomunylis isvis vejai tik isgerdavau ir susirgdavom... doh.gif

na TIORISKAI tas ribomunilis turi tik viena bacila savo sudetyje, bronchomunalio spektras platesnis. savo vaikams sudaviau, bet sergam ir sergam doh.gif tik kad antibu tik karta gavo... net is pulingos anginos isejome paprastai...

juk nuo virusu vakcinu nera... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 02 17, 01:04)
net is pulingos anginos isejome paprastai...

juk nuo virusu vakcinu nera... doh.gif

Mano vyresneliui nuo anginos labai praverte eziuoles arbata. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 17, 10:12)
Mano vyresneliui nuo anginos labai praverte eziuoles arbata.  mirksiukas.gif

cia vaistinei yra ane??? rolleyes.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Pries kiek laiko rekomenduojama skiepyti vaika leidziant pvz i darzeli? g.gif
Niekur nerandu g.gif
jei pvz paskiepyciau liepos/rugpjucio menesi, o rugsejo leisciau i darzeli...
Atsakyti

QUOTE(Goudute @ 2011 06 19, 22:17)
Pries kiek laiko rekomenduojama skiepyti vaika leidziant pvz i darzeli?  g.gif
Niekur nerandu  g.gif
jei pvz paskiepyciau liepos/rugpjucio menesi, o rugsejo leisciau i darzeli...

taip mums taip rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 06 21, 17:29)
taip mums taip rekomendavo 4u.gif

4u.gif
tada pedinsiu liepa pirkt skiepa ir pas sesele, kad suleistu ax.gif
Atsakyti