Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

user posted image

user posted image
Atsakyti
pagaliau nauja temuke thumbup.gif

QUOTE(Benitux @ 2008 02 06, 15:14)
Kazin kodel mano nepatvirtino, as net 2 atidariau  doh.gif
Papildyta:
Aš tokią buvau sukūrusi temelę:

waw bigsmile.gif Benitux,kokia tu saunuole bigsmile.gif nu kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
nesuprantu kodelmanes neileidzia i xforuma unsure.gif viska suvedziau registracijai o ieiti negaliu g.gif gal reik palaukti kol ten mane priregistruos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 02 06, 17:25)
dekoju, stengiausi  blush2.gif

Kaip viena kelis, taip pat ir kitas, reikia sumazinti foto iki norimo dydzio ir keli  mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

mhm kaip grazu thumbup.gif

Kaip gerai kad yra nauja temele jau thumbup.gif drinks_cheers.gif galvojau jau teks laukti ilgai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airiduko mamyte: 06 vasario 2008 - 22:13
na saunuole BENITUKX tokia grozybe sukurei thumbup.gif o dabar prie darbo man reikia maziaus krikstynoms pakvietimu gal kuri turit kokiu ideju mirksiukas.gif ir dar susikuriau FOTKI.COM albuma bet niekaip nerodo zinuteje foto tai gal is sito albumo galima ideti tik nuorodas g.gif
Atsakyti
almara, musu kvietimai buvo tokie:

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 02 06, 23:26)
na saunuole BENITUKX tokia grozybe sukurei thumbup.gif  o dabar prie darbo man reikia maziaus krikstynoms pakvietimu gal kuri turit kokiu ideju mirksiukas.gif  ir dar susikuriau FOTKI.COM albuma bet niekaip nerodo zinuteje foto tai gal is sito albumo galima ideti tik nuorodas g.gif

ir as turiu fotki.com galima ir is ten as ikeliu cia smile.gif ten uzejusi ant nuotraukos kuria nori ikelti spaudi share photo paskui HotLink this image ir nukopink ketvirta nuoroda BBCODE photo for forums: ir ta nukopinta ikelk cia rasant zinute mirksiukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Benitux @ 2008 02 06, 23:41)
almara, musu kvietimai buvo tokie:

user posted image  user posted image

oj kokie mieli laaabai grazu 4u.gif
Atsakyti
aciu airiduko mamyte bandysiu. Benitukx kvietimai tikrai supero jie ant kokio popieriaus atspauzdinti g.gif
Atsakyti
O kaip reikia pagrazinti fotos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 06 vasario 2008 - 23:42
QUOTE(Barby @ 2008 02 07, 00:42)
O kaip reikia pagrazinti fotos  g.gif

o butent kaip tu nori grazinti? g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
visai neseniai jus čia užtikau. Labai įdomu buvo peržiūrinėti visus darbelius.
Ir aš retsykiais išbandau photoshop'ą. Turiu net šį tą parodyti.
Čia buvo proga tokia: pagal tradiciją pirmus santuokos metus, kiekvieną mėnesį yra dovanojamos gėlės. Aš nusprendžiau, kad pačiai vyrui dovanoti gėlių nei šis, nei tas, todėl kas mėnesį jam padarydavau po nuotraukėlę, kur tik mes ir GĖLĖS...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 07, 11:13)
Sveikos mamos,
visai neseniai jus čia užtikau. Labai įdomu buvo peržiūrinėti visus darbelius.
Ir aš retsykiais išbandau photoshop'ą. Turiu net šį tą parodyti.
Čia buvo proga tokia: pagal tradiciją pirmus santuokos metus, kiekvieną mėnesį yra dovanojamos gėlės. Aš nusprendžiau, kad pačiai vyrui dovanoti gėlių nei šis, nei tas, todėl kas mėnesį jam padarydavau po nuotraukėlę, kur tik mes ir GĖLĖS...

Labas.Na bet kaip fainai.Labai graziai ir idomiai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti