Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

QUOTE(Nijoliux @ 2008 02 21, 22:59)
Liamuna, labai įspūdingas darbelis, dėl tokio rezultato buvo verta pavargti  thumbup.gif

g.gif  pasirinkus nustatymus pradedi iš kart su juo piešti ar nepamiršti prieš prieš tai su nuspaustu alt klavišu spustelėjus ant švarios vietos pasiimti mėginio? Ir man labiau patinka piešiant su juo braukyti, o ne spaudinėti. Jei efektas per stiprus ir išsiskiria, po kiekvieno brūkštelėjimo jį galima susilpninti pasirinkus Edit/Fade Clone Stamp... ir stumiant žymeklį kairėn stebėti paveikslėlyje, kada bus gana (aišku turi būti varnelė prie Preview). Gali dar pasirinkti režimą Luminosity. Bendrai paėmus šis įrankis reikalauja labai daug kruopštumo, bet apsipratus su juo, jis daug kur pasidaro nepakeičiamas  ax.gif

taip darau lyg tais kaip ir rašei smile.gif ir kai pasirenku visus parametrus ir po to paspaudžiu ALt atsiranda toks rutuliukas ir šalia jo toks pliusiukas unsure.gif ir kiek aš nebraukau nelabai kas gaunasi doh.gif bandysiu vakare vėl pažaisti smile.gif tikiuosi gausis,o jei ne reiks pas tave į kursus įsirašyti biggrin.gif
Atsakyti
labai gražūs darbai thumbup.gif
gal man kas galėtų padėti, darau vieną pristatymo darbą ir fonui esu išsirinkusi paveiksliuką, bet jis man per ryškus noriu jį nušviesinti, kaip reikia tą padaryti, būčiau labai dėkinga jei kas pagelbėtų ax.gif
Atsakyti
Ikeliau pamokele Sferos darymui. Jei kas neaisku klauskit, aiskinsimes. norejau daugiau idet paveiksliku kad butu aiskiau, bet pasirodo gavosi perdaug.

Stai mano rezultatas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 02 22, 12:08)
labai gražūs darbai  thumbup.gif
gal man kas galėtų padėti, darau vieną pristatymo darbą ir fonui esu išsirinkusi paveiksliuką, bet jis man per ryškus noriu jį nušviesinti, kaip reikia tą padaryti, būčiau labai dėkinga jei kas pagelbėtų  ax.gif

Tamsumą/šviesumą pareguliuot gali Image/Adjustments/Levels... pastumdydama slankiklius į šonus (žr kad būtų varnelė prie Preview)
Ryškumą/kontrastą Image/Adjustments/Brightness/contrast....
Šešėlius Image/Adjustments/Shadow/Highlights... (o padėjus varnelę prie Show more options, turėsi dar daugiau pasirinkimų)

Rituxx, mielai į svečius priimt galiu ir kažkokius kursus pravest, tik kad bijau, naudos iš PS nedaug bus, nebent smagiai praleistas laikas, o tai ir pati dar tik pradedančiųjų lygyje esu bigsmile.gif
Atsakyti
liamuna, saunuole, dekoju uz pamokele thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 02 21, 21:35)

Papildyta:

Isaugoti GIF formatu

Banziau, bet issaugojus nemirgsi, tik per photoShop atidarius eina paleisti, kad mirgsetu schmoll.gif Ir aciu uz remelius ir pakvietimu tekstus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2008 02 22, 19:52)
Tamsumą/šviesumą pareguliuot gali Image/Adjustments/Levels... pastumdydama slankiklius į šonus (žr kad būtų varnelė prie Preview)
Ryškumą/kontrastą Image/Adjustments/Brightness/contrast....
Šešėlius Image/Adjustments/Shadow/Highlights... (o padėjus varnelę prie Show more options, turėsi dar daugiau pasirinkimų)

Rituxx, mielai į svečius priimt galiu ir kažkokius kursus pravest, tik kad bijau, naudos iš PS nedaug bus, nebent smagiai praleistas laikas, o tai ir pati dar tik pradedančiųjų lygyje esu  bigsmile.gif

labai ačiū notworthy.gif , einu mėgint , šitą reikalą galima įdėti į pamokėlių temukę thumbup.gif , gal labiau patyrusiom tai ir savaime aišku, bet tokiom kaip man tai labai liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 02 22, 21:28)
liamuna, saunuole, dekoju uz pamokele  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Ner uz ka. Lauksim jusu rezultatu, jei nuspresit pazaist. 4u.gif
Atsakyti
Mano bandymai blush2.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitux: 23 vasario 2008 - 15:57
QUOTE(Benitux @ 2008 02 23, 15:56)
Mano bandymai  blush2.gif
user posted image  user posted image

Saunuole. 4u.gif tik siek tiek virsutini apskritima daryk didesni, kad plokstesne butu virsutine dalys, pamatysi atrodys dar geriau.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
labai įdomi liamunos pamokėlė, reiks pabandyt pažaisti ax.gif
Čia mano vakarykštis darbelis ir šiandienos jo viena versija. Bet kažkaip nei vienu iš jų iki galo nesu patenkinta, jaučiu negalutiniai variantai g.gif:
Originali foto:
user posted image
Pakoreguota:
user posted image
user posted image
nuėmiau podės pirštus nuo žvakės, truputį ją pailginau bei nutryniau antrą planą, įžiebiau žvakutę... paprastutis, neypatingas darbelis, bet vis tiek tikra atgaiva dūšiai, kad galiu kažką pagaliau pakrapštinėt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 23 vasario 2008 - 17:19
Man labai patko vidurine nuotrauka wub.gif Labai grazu.
Atsakyti