Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

QUOTE(Giedrike X @ 2008 03 07, 12:45)
Atrodo viska taip padarau,o man rodo tik balta lapa ir viskas ax.gif
Papildyta:
patersiu ir as truputi

thumbup.gif O kodel nespalvota?Taip norejai? blush2.gif Kai nori mazint koki zmoguti,kaip pas tave tas suo(vardo nebepamenu) tai paspausk shift ir tempk uz kampo paemus.Tada tolygiai susimazins ar pasididins
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 03 07, 13:18)
thumbup.gif O kodel nespalvota?Taip norejai? blush2.gif Kai nori mazint koki zmoguti,kaip pas tave tas suo(vardo nebepamenu) tai paspausk shift ir tempk uz kampo paemus.Tada tolygiai susimazins ar pasididins

pirmas blynas visada prisviles ax.gif (nespalvota specialiai dariau)
Atsakyti
QUOTE(Giedrike X @ 2008 03 07, 14:02)
pirmas blynas visada prisviles ax.gif (nespalvota specialiai dariau)

Kaip pirmam kartui tai tikrai labai gerai.Iskirpta kruopsciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 06, 17:24)
Pries smile.gif
user posted image
Po biggrin.gif
user posted image
user posted image
Aciu Benitux mirksiukas.gif

O kaip tas trecias paveiksliukas padarytas? ax.gif Grazus efektas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulacra: 07 kovo 2008 - 16:03
QUOTE(Simulacra @ 2008 03 07, 17:02)
O kaip tas trecias paveiksliukas padarytas? ax.gif  Grazus efektas bigsmile.gif

su gradient tools ir linear gradient aisku ir spalvos pasirinktos is tu esamu ten smile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 03 07, 23:22)

kokios grazios nuotraukites o man nesigauna niekaip reiks eit knigute nusipirkti,ir kur randate tokiu fonu superiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 03 08, 00:47)
kokios grazios nuotraukites o man nesigauna niekaip reiks eit knigute nusipirkti,ir kur randate tokiu fonu superiniu ax.gif

nueik i puslapiuka viskas photoshopui ten pridejusios merginos yvairiausiu graziu paveiksleliu,fonu,remeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
oho puslapi kaip istampe blink.gif
Vakar rode gerai, o siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 03 05, 23:28)
Tai ar pasakysit man kas nors? Geriau, kad lietuviu kalba būtų ta knyga smile.gif

Turiu dvi, viena "Photoshop CS vaizdžiai", Smaltijos leidykla, 2006 m., 246 psl, kainos lipukas labai nublukęs, jau neįžiūriu, ar 24,99 Lt ar 34,99 Lt. Man kaip pradedančiai ji buvo vertinga, ir dabar kartais ja pasinaudoju, nors tokio lygio pamokėlių internete pilna.
Antroji knyga "Adobe Photoshop. Moterų fotografavimo menas" Smaltijos leidykla, 2007m, 396 psl, kaina 48,93 yra labai labai vertinga, daug gudrybių, įmantrybių, kurių internete nelabai radau.
Na ir paskiau tų plonyčių knygelių pora, ty atmintinės, vienoj išverstos visos fotošopo funkcijos (kartais net labai praverčia), o kitoj kaip kurti efektus (teksto), tai ši kol kas tik vietą užima (gerai kad visai plonytė biggrin.gif), dar nenaudojau...
Tikiuos padėjau nors kiek smile.gif
Atsakyti
sveikos bye1.gif su moters diena jus visas ploja.gif dar norejau paklaust iskur gavot fona kur sugeles ziedu delnuose labai jau jis liuks noriu ir as.o gal jus ji pacios susuikonstravot
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 07, 18:51)
su gradient tools ir linear gradient aisku ir spalvos pasirinktos is tu esamu ten smile.gif

Aciu wink.gif
QUOTE(Benitux @ 2008 03 08, 08:20)
oho puslapi kaip istampe  blink.gif
Vakar rode gerai, o siandien  doh.gif

kaip grazu wub.gif Tik ne "nuostabe", o "nuostabia" ax.gif
Su kovo 8-taja visas thumbup.gif
Atsakyti