Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su potoshopu programa

QUOTE(šaltute @ 2008 03 09, 14:43)
gal kuri patarsit iš kur parsisiųst photoshop kur galima foto taisyti. ax.gif
kažkas panašaus į tą kuris čia naudojamas http://www.youtube.c...U...ted&search=

va kazko panasaus ir as noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 03 11, 20:20)
buvau irasiusi i USB bet dabar kai imeciau,ir instaliavau, tai lentele tokia ismeta. Tai ir nezinau ka daryt. Matyt reikalauja aktyvavimo koda pakartot, bet kad ziople  doh.gif  neirasiau, o dabar labai  verysad.gif .

nu jo be kodu sunku. siap atminciai zinok kad programas laikyk isirasiusi aisku ir su kodais
Atsakyti
Negaliu nepasidziaugti savo laime, visdelto pavyko aktyvuoti mano PS. thumbup.gif
Taigi ir toliau kursim kurtu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas.Kodel "balinant"dantis,man neleidzia ju pazymet???Ismeta lentele su uzrasu Warning:No pixels selected
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 02 21, 21:04)
AKINANTI ŠYPSENA:
............................

Va pagal šitą pamokėlę mėginau darbuotis, bet kad niekaip neišeina man tų dantų lygiai apvesti verysad.gif cry.gif Balinimo rezultatas patiko, tik kad nemoku tų dantų kaip reikiant pažymėti, tęsiasi begalinės linijos... doh.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 11 kovo 2008 - 23:53
QUOTE(XXXXXX @ 2008 03 11, 22:59)
Man iskilo klausimas.Kodel "balinant"dantis,man neleidzia ju pazymet???Ismeta lentele su uzrasu  Warning:No pixels selected

Tai gal sluoksniu paleteje pasiziurek, gal pazimetas tuscias sluoksnis? Tada pazimek ta kus su dantim.
QUOTE(Mona187 @ 2008 03 11, 23:51)
Va pagal šitą pamokėlę mėginau darbuotis, bet kad niekaip neišeina man tų dantų lygiai apvesti verysad.gif cry.gif Balinimo rezultatas patiko, tik kad nemoku tų dantų kaip reikiant pažymėti, tęsiasi begalinės linijos... doh.gif  unsure.gif  verysad.gif

Tai padidink paveisliuka, kad gerai matytusi dantukai,ir vesk Poliginal lasso tool (bent as taip dariau) (veliau gal imesiu dar viena pomokele dantuku balynimo, siek tiek kitokia )
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 03 12, 11:16)
Tai gal sluoksniu paleteje pasiziurek, gal pazimetas tuscias sluoksnis? Tada pazimek ta kus su dantim.

Tai padidink paveisliuka, kad gerai matytusi dantukai,ir vesk Poliginal lasso tool (bent as taip dariau) (veliau gal imesiu dar viena pomokele dantuku balynimo, siek tiek kitokia )

kai viena danti pazymiu tai gaunasi,bet kai visus schmoll.gif doh.gif
nu pabandysiu dar
Atsakyti
ATRODO GAVOSI,TIK SU TUO APVEDZIOJIMU TIKRAI KATASTROFA doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, o kuri PS jus naudojat? As turiu PS6, bet jis turbut jau senas, dabar CS3 jau eina, ar galima parsisiusti kokius update'us ar reikia persiinstaliuoti visa programa?
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 03 11, 22:27)
Negaliu nepasidziaugti savo laime, visdelto pavyko aktyvuoti mano PS. thumbup.gif
Taigi ir toliau kursim kurtu  4u.gif  mirksiukas.gif

šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 03 12, 10:16)
(veliau gal imesiu dar viena pomokele dantuku balynimo, siek tiek kitokia )

lauksim lauksim drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Kaktukė @ 2008 03 12, 13:59)
Sveikutes, o kuri PS jus naudojat? As turiu PS6, bet jis turbut jau senas, dabar CS3 jau eina, ar galima parsisiusti kokius update'us ar reikia persiinstaliuoti visa programa?

as naudoju CS2
Atsakyti
QUOTE(Kaktukė @ 2008 03 12, 13:59)

Mano CS3.(jei reikes pagalbos... kreipkis) 4u.gif
QUOTE(Benitux @ 2008 03 12, 15:37)
šaunuolė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
lauksim lauksim  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
as naudoju CS2

jau ikeliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 03 12, 17:27)
Mano CS3.(jei reikes pagalbos... kreipkis)  4u.gif

jau ikeliau  4u.gif

gavosi ir pagal sita 4u.gif
o gal zinot kaip "sutaisyt"pavyzdziui nuskelta danti g.gif