Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus ir apie Fiodorova čia gal ir kvailai nuskambės, bet ar su ja lietuviškai įmanoma susišnekėti? nes kažkuriame forume skaičiau, kad nlb ji šneka lietuviškai.
Tai viskas priklauso nuo to pas ka eisi.... nes pas privatininkus kainos irgi labai skirtingos, kai apsispresi kur eit tai kai skambinsies registruotis tai paklausk, ir mazdaug pasakys kaina
Sveikutės, Neperseniausiai vedžiau mergaitę, pas gyd.J.Šiaulienę. Nustebau, kaip šauniai susibendravo su mano dukrele ir sutaisė pieninius dantukus (dukrai 4 metai). Tai manoji sakė, kad tik pas ją ir teeis. Galvoju, kad prie to pačio ir man patikrina dantukus. Dantukai, kol kas sveiki buvo po patikrinimo, tai tik sutarėmė, kad priekiniams dantims atliks estetinį plombavimą. Super, esu patenkinta rezultatu !!! Dabar džiaugiuosi ir esu laiminga, kad nereikia vykti, į Kauną, ar Vilnių (kaip rašė mamytės), kad atliktų estetinį plombavimą Šiauliuose. Gyd.Šiaulienė davė vizitę, o pasirodo, kad turi ir sveitainę. Galite mielosios pačios patikrinti ir pasiūrėti, kokius šedevrus kuria gydytoja www.odontologesiauliuose.lt
Aš visalaik einu pas Šiauliene, ji man patinka... Labai maloniai bendrauja, wisalaik pataria kaip geriau daryti, be to ir kainos labai nedideles palyginus su kitais.
Aš visalaik einu pas Šiauliene, ji man patinka... Labai maloniai bendrauja, wisalaik pataria kaip geriau daryti, be to ir kainos labai nedideles palyginus su kitais.
Sveikutes. Gal kas galit parekomenduoti gydytoja odontolaga kuris gerai rauna dantis Siauliuose, kuris nebutu siurkstus, o supratingas, privaciai. Busiu labai dekinga.
Sveikutes. Gal kas galit parekomenduoti gydytoja odontolaga kuris gerai rauna dantis Siauliuose, kuris nebutu siurkstus, o supratingas, privaciai. Busiu labai dekinga.