Įkraunama...
Įkraunama...

Odontologai Šiauliuose

QUOTE(reglana @ 2012 04 15, 14:15)
Bugarevičius labai gerai traukia dantis ir yra žmoniškas, tikrai ne "mėsininkas".  ax.gif  Jis dirba poliklinikoje, bet rodos dirba ir privačiai.

drinks_cheers.gif Man irgi jis pats paciausias,Tilzes gatvej privaciai dirba,kazkur kur raudoni plytiniai namai,nepertoliausiai nuo Tomo kavines,bet poliklinikoj galima pas ji nueit ir simoket ir istrauks irnesakyk.gif
Atsakyti
O gal galit kontaktus duoti, nes as dabar uzsienyje, tai noriu iskart pasiskambinti ir prisiregistruoti kad nereiktu laukt. Aciukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2012 04 15, 20:29)
O gal galit kontaktus duoti, nes as dabar uzsienyje, tai noriu iskart pasiskambinti ir prisiregistruoti kad nereiktu laukt. Aciukas.  smile.gif

Gaila, neturiu verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2012 04 15, 20:29)
O gal galit kontaktus duoti, nes as dabar uzsienyje, tai noriu iskart pasiskambinti ir prisiregistruoti kad nereiktu laukt. Aciukas.  smile.gif

Rasa, ak jis cia dirb( as tai nezinau, nes ne vietini). Paeik i pagrindini psl, te rasi kontaktus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Sakyki kokioi polilinikoi Siauliuose daro dantu nuotrauka? Ir dar.. jeigu esu registruota DB ar reikia moketi uz nuotrauka? Aciu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 04 16, 14:17)
Sveikos  4u.gif  Sakyki kokioi polilinikoi Siauliuose daro dantu nuotrauka? Ir dar.. jeigu esu registruota DB ar reikia moketi uz nuotrauka? Aciu.  blush2.gif

Centrinej poliklinikoj daro,Vytauto gatvej,privaciose daro irgi,centrinej lygtai nereikia moket,jeigu su siuntimu,nebeatsimenu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2012 04 16, 15:04)
Centrinej poliklinikoj daro,Vytauto gatvej,privaciose daro irgi,centrinej lygtai nereikia moket,jeigu su siuntimu,nebeatsimenu  doh.gif  blush2.gif

Aciu labai uz info. 4u.gif
Atsakyti
Kal kuri lanketes pas burnos chirurga I. Vatėna? Jis dirba Radviliskio protezavimo klinikoje.
Atsakyti
o odonologijos poliklinikoje nera geru gydytoju? viskas kaip supratau tik privaciai?
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2012 05 21, 12:42)
o odonologijos poliklinikoje nera geru gydytoju? viskas kaip supratau tik privaciai?

Yra ir ten gerų,bet man mokama,tai koks skirtumas kur eit,poliklinikoje irgi reikia moket uz plombas,gaunasi beveik tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2012 05 21, 14:13)
Yra ir ten gerų,bet man mokama,tai koks skirtumas kur eit,poliklinikoje  irgi reikia moket uz plombas,gaunasi beveik tas pats.

Užregistravau savo 3,5 m. berniuką į Dantukų fėjos kliniką. Eis pirmąkart savo gyvenime. Gydytoja Rūkštelė, galvoju ar mokės apsieiti su tokiu mažiu g.gif Kaži kaip ten kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 05 21, 13:26)
Užregistravau savo 3,5 m. berniuką į Dantukų fėjos kliniką. Eis pirmąkart savo gyvenime. Gydytoja Rūkštelė, galvoju ar mokės apsieiti su tokiu mažiu g.gif Kaži kaip ten kainos g.gif

aš savo dukrą 6 m. ten vedžiau pas gyd. Rūkštelę, mums labai patiko thumbup.gif daktarytė labai švelni, jaunutė mergaitė visai bigsmile.gif
ir kainos tikrai nėra išpūstos ax.gif
Atsakyti