Na ka, sutino visas zandas, nezinau net ka daryt. Vot gera dvanele gimtadieniui gavau

QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2014 08 03, 03:45)
Na ka, sutino visas zandas, nezinau net ka daryt. Vot gera dvanele gimtadieniui gavau 

skūpas moka kelis kartus,aš niekada iš valdiškų stomatologų nieko nesitikiu,todėl ten net nesilankom

Lankantis pas saviškę- buvo praktikantė,kuri praktiką atlieką poliklinikoj,ta ir sako:ten niekas neateina nors ir nieko nekainuoja,tai kai gauni pacientą išimi senas plombas ir dedi naujas,kad tik turėtum ką veikti

tai gal ir čia pataikėt ant tokios,kad turėtų ką veikti po išeiginių

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 03, 10:32)
skūpas moka kelis kartus,aš niekada iš valdiškų stomatologų nieko nesitikiu,todėl ten net nesilankom
Lankantis pas saviškę- buvo praktikantė,kuri praktiką atlieką poliklinikoj,ta ir sako:ten niekas neateina nors ir nieko nekainuoja,tai kai gauni pacientą išimi senas plombas ir dedi naujas,kad tik turėtum ką veikti

Ne, ten jau senos darbuotojios. Jai galimybes tam skupam leistu lankytis privaciai mielai taip ir pasielkciau. Deja ir valdiskiem daktaram uz nieka negaliu sau leisti moketi. Siandien nuejau istrauke vaistus ir vel sumokejau 7.39 lt. Zodziu 15 lt. uz tai , kad dantyje dar didesne skyle.
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2014 08 04, 17:06)
Ne, ten jau senos darbuotojios. Jai galimybes tam skupam leistu lankytis privaciai mielai taip ir pasielkciau. Deja ir valdiskiem daktaram uz nieka negaliu sau leisti moketi. Siandien nuejau istrauke vaistus ir vel sumokejau 7.39 lt. Zodziu 15 lt. uz tai , kad dantyje dar didesne skyle.
džiaukites,kad ne dantį,o vaistus ištraukė.
Tikrai negaliu paguosti,nes kiek mokate tokia ir kokybė

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 04, 19:21)
džiaukites,kad ne dantį,o vaistus ištraukė.

Manau, kad gali reikti ir traukti. Paguodos neieskau, klausiu tu kas lankosi Dainu poliklinikoje, kuria gydytojia galetu rekomenduoti. Pas Paulauskiene lankiaus n metu ir viskas gerai buvo.
O jai as isvis neturiu uz ka uzimoket, tai man paciai danti isistraukt, ar paprasyt, kad vyras ismustu

QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2014 08 07, 00:28)
Manau, kad gali reikti ir traukti. Paguodos neieskau, klausiu tu kas lankosi Dainu poliklinikoje, kuria gydytojia galetu rekomenduoti. Pas Paulauskiene lankiaus n metu ir viskas gerai buvo.
O jai as isvis neturiu uz ka uzimoket, tai man paciai danti isistraukt, ar paprasyt, kad vyras ismustu
Ne visi apteke pinigais, kaip kai kam atrodo. Idomus zmones tie kinieciai, toliau savo nosies nemato. sorry issipleciau. 

o jūs į kiniečius nesidairykit

pilnai suprantu kai neturi pinigų lieka tik poliklinikos

aš jų irgi neturiu

Merginos gal žinote tikrai gerą , malonų chirurga Šiauliuose ? turiu siuntima , reikia išsitraukti keleta šaknų , labai bijau tai noriu kad būtų bent jau švenus/ švenli .
Iš anksto dėkui
Iš anksto dėkui

As ir labai noreciau suzinoti, noriu, kad protinius dantis apatinius istrauktu, del vieno jau pernai ejau prie boksto pas kazkoki chirurga, tai tik paziurejo ir pasake, kad ner uz ko uzkabint, tektu operuot ir liepe ateit po to kai labiau paaugs, o kad as negaliu laukt kol jis paaugs, nes sveika danti tada rauna lauk, o dabar jau savaite kita protini skauda, toks jausmas kad visa zandikauli rauna lauk, valgyt, gernt negaliu

mes lankėmes pas Ancevečių,ištraukė be problemų ko nepadarė kita sadistė
tik pas jį lyg sunku papulti,mes ėjom su siuntimu nuo kito gydytojo,tai neišleido neištraukęs

tik pas jį lyg sunku papulti,mes ėjom su siuntimu nuo kito gydytojo,tai neišleido neištraukęs

Prie dideles bedos reiktu Anceviciui asmeniskai skambintis,kiek girdejau,niekad neatsako pagelbet

Mane pasiunte i odontologijos klinika prie boksto, kazin ar butu tada galima su tuo siuntimu eiti pas Anceviciu? Nes kai pirma karta ejau ten pas chirurga, liepe ateiti po metu, nes mat jam nera uz ko uzkabinti danties o chirurginiu budu salinti daug darbo... Vakar pas Urboniene Dainu poliklinikoj nuejau tai apibare mane, kad chirurgas taip pasake ir neisrove danties, tai israse siuntima ten pat su skaudanciu... O siandien jau krumini jauciu iskele tas protinis

slapse,jus gal jau lekit pirma su tuo siuntimu kur siunte(i boksta),ten manau nepaleis toliau kentet
Sesei atsimenu vienas rove,rove,neisrove..Pasiunte i centrine poliklinika..(ta pacia diena),rove,rove kol isrove
Jei nebus uz ko uzkabint,operuos ar ka ten dar..Bet nemanau,kad paliks taip zmogu kentet