Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

Sveikutės, mano dukrytė taip pat lankys šį darželį nuo rugsėjo pirmosios. Tik dar nežinau kokioje grupėje bus. Bet direktorė klausė į kokią grupę norime eiti- į bendraamžių ar su vyresniais. Mums tai nėra didelio skirtumo- kai ji pradėjo lankyti lopšelį buvo pati mažiausia grupėje, bet pritapo labai gerai. Manau, kad didesniųjų buvimas šalia mažesnius daug ko išmoko- mažiai greičiau tobulėja, todėl nesigąsdinkit, mamytės, kad ten mišrios grupės.
Dėl direktorės: kas nori, tas neša tuos kyšius ir neš toliau, kas neneša- apsieis ir be jų. Nors savo dukrytė užrašiau į daržą labai vėlai, bet mus priėmė- reikia tik labai norėti, domėtis, dažniau užsukt pas direktorę- tada mato, kad tikrai rūpinatės ir, kad darželis jums tikrai reikalingas. O tai, kad prašo paramos darželiui, tai tokia jau direktorių dalia... finansaimas juk labai skurdus, o aplinką norisi sukurti gražią. va ir manės paprašė, jei galiu nupirkt dažų fasadui (kiek negaila), nes žada vasarą padažinėti jį. bet čia tikrai ne joks kyšis, o vaikams kuriama aplinka. Sakė, kad jei negaliu dažų, tai duos sąskaitą darželio, tai galima pinigėlių įnešt.
Dabar dukrytė lanko kitą šalia esantį darželį, o pati buvau isuose trijuose netoliese esančiuose prieš pradedant lankyti lopšį, tai visos direktorės prašo paramos. biggrin.gif
Atsakyti
Domintu nuomonės apie riešutėlių grupe, auklėtoja ir auklytę ax.gif ar myli vaikus ? blush2.gif o gal yra geresniu akletojų siame darželį ax.gif g.gif
Atsakyti
Kiap supratau nieks riešutėlių grupės nelanko g.gif
Atsakyti
Riesutelius lanko antras mano vaikas, esu labai patenkinta. kai isleidau pirmaji i zvaigzdutes gr. galvojau, kad visur panasu, bet palyginus su sia, riesuteliuose gera, nes yra jurate ir ausra, kuriu autoritetas jauciasi visur. Man toje grupeje labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(vasara55 @ 2008 07 04, 15:07)
Riesutelius lanko antras mano vaikas, esu labai patenkinta. kai isleidau pirmaji i zvaigzdutes gr. galvojau, kad visur panasu, bet palyginus su sia, riesuteliuose gera, nes yra jurate ir ausra, kuriu autoritetas jauciasi visur. Man toje grupeje labai gerai.

Jums pasiseke , kad jūsų vaikas mylimas kaip ir didesnė dalis grupėje esančių vaiku biggrin.gif ko nepasakyčiau apie kitus vaikus verysad.gif yra grupėje ir nemylimų unsure.gif turėjau tokia laimę keles dienas su mažiuke lankytis šioje grupėje.Nuo pirmos minutės auklėtojei ir auklytei napatiko vaikas dry.gif o gal mama , nes nelaiku direktorė atvedė susipažint su grupe.Džiaugiuosi , kad turėjau galimybe kartu su vaiku pabut grupėj kur prisiklausiau tiek blink.gif kad tikrai nenoriu leisti i tokia grupe dukrytės. Skaudu žiurėt kaip auklėtoja su auklyte dirbančios su vaikas juo staip skyrsto į mylimus ir kelenčius problemu verysad.gif kuriuos poto skriaudžia ir visi grupės vaikai.Nesu prieš vaikų barima,tvarkos vaikams reik, bet tokiam auklėjimui nepritariu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasa @ 2008 07 05, 23:46)
Jums pasiseke , kad jūsų vaikas mylimas kaip ir didesnė dalis  grupėje esančių vaiku biggrin.gif  ko nepasakyčiau apie kitus vaikus  verysad.gif yra grupėje ir nemylimų  unsure.gif  turėjau tokia laimę keles dienas su mažiuke lankytis šioje grupėje.Nuo pirmos minutės auklėtojei ir auklytei napatiko vaikas  dry.gif  o gal mama , nes nelaiku direktorė atvedė susipažint su grupe.Džiaugiuosi , kad turėjau galimybe kartu su vaiku pabut grupėj kur prisiklausiau tiek blink.gif  kad tikrai nenoriu leisti i tokia grupe dukrytės. Skaudu žiurėt kaip auklėtoja su auklyte dirbančios su vaikas juo staip skyrsto  į mylimus ir kelenčius problemu  verysad.gif  kuriuos poto skriaudžia ir visi grupės vaikai.Nesu prieš vaikų barima,tvarkos vaikams reik, bet tokiam auklėjimui nepritariu  schmoll.gif

Siaubas, tikiuosi manojo grupėj nebus tokio skirstymo į mylimus ir nemylimus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As irgi susigriebiau ieskotis darzeliuko doh.gif o nuo kada pradejot leist vaikus i darzeli?Nuo2 ar3 metu? Kada geriau ir ar lengvai apsiprato?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 19:21)
As irgi susigriebiau ieskotis darzeliuko doh.gif o nuo kada pradejot leist vaikus i darzeli?Nuo2 ar3 metu? Kada geriau ir ar lengvai apsiprato?

Etiudas priima nuo 3 metų, o ČIA tema kaip vaikučius pratinti prie darželio, ir dar daugelis įvairių, šioje temoje atskiari aptariamas tik Etiudas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiklausiau draugiu, kad reikia vaiko vieta darzelyje rupintis is anksto, tad praedau jau mastyt. As pati "prie menu" linkusi, noreciau ir savo dukra panasiai lavinti mirksiukas.gif Kurybingumas visose srityse pravers. Mums dar 6.5 men. tiktai, bet gal jau "stot i eile"? Kaip gerai, kad netoli namuciu! Kita vertus, per 3 metus kol reiks eit i darza- viskas gali keistis. Kad ir gyvenama vieta..Is Domeikavos juk neprivazinesi?... O gal? Reiks su vezimaiciu susirast darzeli ir issiklausinet.
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 07 27, 21:03)
Prisiklausiau draugiu, kad reikia vaiko vieta darzelyje rupintis is anksto, tad praedau jau mastyt. As pati "prie menu" linkusi, noreciau ir savo dukra panasiai lavinti mirksiukas.gif Kurybingumas visose srityse pravers. Mums dar 6.5 men. tiktai, bet gal jau "stot i eile"? Kaip gerai, kad netoli namuciu! Kita vertus, per 3 metus kol reiks eit i darza- viskas gali keistis. Kad ir gyvenama vieta..Is Domeikavos juk neprivazinesi?... O gal? Reiks su vezimaiciu susirast darzeli ir issiklausinet.

Dabar girdėjau pletką, kad lyg nuo ateinančių metų sausio vaikų skirtymą į darželius perims savivaldybė ir atseit bus skirstymas pagal gyvenamą vietą, tai kol kas siūlau dar neskubėti ir apsiuostinėti kas kaip, nors į Etiudą ir iš Domeikavos ir iš kitų rajonų tėveliai vežioja mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei mano vaikui tiks ir patiks- veziosiu ir as, nors ir is KArmleavos, GArliavos ir dar kokio nors rajono. O jei tas pletkas pasitvirtins- teks kazkokio salutinio keliuko ieskoti, kad i Etiuda patekti... Mes juk LT gyvenam, viskas imanoma, jei koki dede pazysti lotuliukas.gif ka cia padarysi, jei labai norim, o ne Kreves pr. gyvenam, bet Pramones... bigsmile.gif Siaip tai nesamone! Reiketu rinktis, kur, kas ir kaip, o ne pagal kazkoki paskirstyma. Jei gyveni zmogus kokiam bomzeliu rajone ir tam rajone yra darzelis, i kuri ir bomzeliu vaikeliai eina, nenoreciau ten savo merginos leisti. As ne pries kitus vaikus, bet pries elgesi, kuri parsinesa geru seimu vaikai i namus...ir paskui galvoji: oijoj nei tetis nei mama taip, o is kur? ...cia plati tema.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 07 29, 09:42)
Jei mano vaikui tiks ir patiks- veziosiu ir as, nors ir is KArmleavos, GArliavos ir dar kokio nors rajono. O jei tas pletkas pasitvirtins- teks kazkokio salutinio keliuko ieskoti, kad i Etiuda patekti... Mes juk LT gyvenam, viskas imanoma, jei koki dede pazysti lotuliukas.gif ka cia padarysi, jei labai norim, o ne Kreves pr. gyvenam, bet Pramones... bigsmile.gif Siaip tai nesamone! Reiketu rinktis, kur, kas ir kaip, o ne pagal kazkoki paskirstyma. Jei gyveni zmogus kokiam bomzeliu rajone ir tam rajone yra darzelis, i kuri ir bomzeliu vaikeliai eina, nenoreciau ten savo merginos leisti. As ne pries kitus vaikus, bet pries elgesi, kuri parsinesa geru seimu vaikai i namus...ir paskui galvoji: oijoj nei tetis nei mama taip, o is kur? ...cia plati tema.. smile.gif

Na apie Etiudą nieko blogo negaliu pasakyt, pati vaikystėj ėjau į šitą darželį dar ir mano auklėtoja dirba, be to kiek ir pažįstamų ir draugų vaikai ėjo visi patenkinti mirksiukas.gif todėl manau nenusivilsiu ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti