Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

Planuoju leisti savo sunu i si darzeli (velai pavasari arba rugseji). Bet jau dabar pergyvenu, kaip pripras, nes pas mane jis bailokas, jautruolis toks doh.gif Vis paskaitau, kad yra geru aukletoju. Bet gi galim ir nepatekti pas tokia - tarkim bus ne to amziaus grupe. Gal kas zinot kokia gera aukletoja, kuri nuo rugsejo tures 4mecius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2008 02 19, 13:35)
Planuoju leisti savo sunu i si darzeli (velai pavasari arba rugseji). Bet jau dabar pergyvenu, kaip pripras, nes pas mane jis bailokas, jautruolis toks doh.gif Vis paskaitau, kad yra geru aukletoju. Bet gi galim ir nepatekti pas tokia - tarkim bus ne to amziaus grupe. Gal kas zinot kokia gera aukletoja, kuri nuo rugsejo tures 4mecius? 4u.gif

Labutis,
nebijokit, veskit i bet kuria grupe, nes aukletojos visos nuostabios, o beto vienam vaikui ar mamytei viena gali buti gera o kitam kita. taip kad tai yra loterija be pralaimejimu. o del vaiku amziaus tai cia idomiai formuojamos grupes, pvz mano dukryte yra penkiameciu grupeje bet kartu yra ir keturmeciu keletas. sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveikutės norėjau paklausti kas iš jūsų vedė į šį darželį savao vaikučius prieš kiek laiko užrašėte?
Atsakyti
Direktorė sakė,kad geriau rašytis ne vėliau,kaip prieš metus. smile.gif Mes tai prieš du metus užsirašėm
Atsakyti
na va o dierktorė sakė, kad prieš metus užrašyti 4u.gif
Atsakyti
labutis noriu vaikus pervesti į darželį''etiudas''noriu pasitarti su mamytėm kurios vaiučius jau pervedė iš vieno darželio į kita,kaip vaikai ar lengvai adaptavosi prie naujų aukletojų ir vaikų.viena mama rašė kad yra sporto bureliai(karate)ar jie yra mokami ar ieina į darželio kainą(kiek reikia mokėti už pilną mėnesį)ar tame darželyje yra lokopedas,kinezatarapiautas.mano vaikam3,5m ir 5m ar jie patektu į vieną grupę. dabartinis darželis man nelabai patinka,nes kai mažasis pradėjo jį lankyti pasidarė agresyvus,nesukalbamas,muštis su broliu (nesimušdavo kai nėjo į darželį)jie eina į atskiras grupas gal todel jie pasidarė tarpusavy nedraugai verysad.gif
Atsakyti
Mano laiptinej kabo skelbimas, kad geguzes 15 d. darzely atviru duru diena- nueikit ir paziurekit kaip ten kas. ir aukletojas pamatysit ir darzeli apziuresit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dwynuke @ 2008 05 08, 22:04)
Mano laiptinej kabo skelbimas, kad geguzes 15 d. darzely atviru duru diena- nueikit ir paziurekit kaip ten kas. ir aukletojas pamatysit ir darzeli apziuresit smile.gif

ateisiu ir aš apsižvalgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2008 05 09, 21:55)
ateisiu ir aš apsižvalgyti  ax.gif

sveikutė smile.gif žadi eiti į ''etiuda''atvirų durų dieną apsižvalgyti.norėčiau kad atrašytum kaip tau ten viskas atrodo.labai labai man gaila kad pati negalėsiu nueiti,nes dirbu ta diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nastinka @ 2008 05 14, 18:47)
sveikutė smile.gif žadi eiti į ''etiuda''atvirų durų dieną apsižvalgyti.norėčiau kad atrašytum kaip tau ten viskas atrodo.labai labai man gaila kad pati negalėsiu nueiti,nes dirbu ta diena verysad.gif

jei nueisiu tai tikrai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krioklyte @ 2008 02 20, 01:33)
Labutis,
nebijokit, veskit i bet kuria grupe, nes aukletojos visos nuostabios, o beto vienam vaikui ar mamytei viena gali buti gera o kitam kita. taip kad tai yra loterija be pralaimejimu. o del vaiku amziaus tai cia idomiai formuojamos grupes, pvz mano dukryte yra penkiameciu grupeje bet kartu yra ir keturmeciu keletas. sekmes  4u.gif

grupės formuojamos mišrios, kai ateisit pas direktorę tiesiai šviesiai bus paklausta ar nori, kad vaikas būtų su mišraus amžiaus vaikučiais ar tik su bendraamžiais, va taip va mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Buvau šventėj su savo mažium, jam labai patiko, namo ėjo verkdamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif vaikučiai galėjo piešt ir šokt, vėliau piešinukus sukabino į "Draugystės alėją" berod taip ten visą tą reikalą pavadino, svečiam dalino saldainius, buvo galima apžiūrėt grupes, susipažint su auklėtojom, man asmeniškai to neprireikė, su šito daržo auklėtojom pati užaugau tai jei įtiko mano mamikei tai man tikrai tiks ir patiks mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu pasiskaitinėjau ir aš savo merginą į šitą darželį užsimaniau leisti thumbup.gif Eisiu ryt pasikalbėti su direktore, tikiuosi gausim vietą g.gif
Atsakyti