Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(zhivka @ 2005 10 23, 19:29)
Esu naudojusi oriflame intymios higienos prausiklį, na jis visai neblogas, bet siūlyčiau verčiau pabandyti cliven arba nivea prausiklį  wink.gif
Dabar naudoju intymios higienos prausikli "Biosen"su mineralais man jis kazkoks rimtesnis pasirode nei Fresh&Clean ar panasus ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 01 24, 15:58)
Dabar naudoju intymios higienos prausikli "Biosen"su mineralais  man jis kazkoks rimtesnis pasirode nei Fresh&Clean ar panasus  ax.gif  rolleyes.gif

As irgi toki naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 24, 17:56)
As irgi toki naudoju  ax.gif
Ar tau patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 01 24, 17:04)
Ar tau patinka? bigsmile.gif

Aha bigsmile.gif ,pirkau ji vasara ir iki siol naudoju,labai gaivus ir svelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 10 16, 14:06)
Pries kelias dienas nusipirkau CLIVEN INTIMO, tai kolkas esu patenkinta ax.gif

Aš irgi šitą naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 01 24, 15:58)
Dabar naudoju intymios higienos prausikli "Biosen"su mineralais  man jis kazkoks rimtesnis pasirode nei Fresh&Clean ar panasus  ax.gif  rolleyes.gif

Reiks ir man pameginti. Kur jį pirkti? ax.gif
Atsakyti
AS ir Intimo Cliven nusitverus wink.gif Bandziau kazkoki natural (nepamenu pavadinimo) tai jis man visai nepatiko schmoll.gif Kai baigsiu sita (o jauciu tai bus labai negreit) tai reiks pamegint ta Biosen ax.gif
Atsakyti
as irgi cliven turiu, tai visai nieko, patinka, kad toks tirstas tongue.gif ir kvapas neikyrus, noreciau, kad butu kuo maziau kvapu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2006 01 24, 18:33)
Reiks ir man pameginti. Kur jį pirkti?  ax.gif

Yra Droge,Iki kaina apie 7lt ax.gif
Atsakyti
man tai labai patinka margaritos su alijosium thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 01 24, 17:36)
AS ir Intimo Cliven nusitverus wink.gif Bandziau kazkoki natural (nepamenu pavadinimo) tai jis man visai nepatiko  schmoll.gif Kai baigsiu sita (o jauciu tai bus labai negreit) tai reiks pamegint ta Biosen  ax.gif

man tai cliven pats prasciausias lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju "margaritos" su pieno baltymais - visai nieko ok.gif
Atsakyti