Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

kalbejau su ginekologe, tai sake ir tie prausikliai, ir kasdieniai paketai - vien reklama. o paskui nuo ju pasikeicia mikroflora ar kas ten, ir prasideda visokios pienliges ir pan. as asmeniskai laaabai retai naudoju krasnaja linija, o siaip su vandenuku apsiprausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 01 25, 01:00)
kalbejau su ginekologe, tai sake ir tie prausikliai, ir kasdieniai paketai - vien reklama. o paskui nuo ju pasikeicia mikroflora ar kas ten, ir prasideda visokios pienliges ir pan. as asmeniskai laaabai retai naudoju krasnaja linija, o siaip su vandenuku apsiprausiu  ax.gif

mhm...nieko gero tie prausikliai...
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 01 24, 19:42)
man tai labai patinka margaritos su alijosium  thumbup.gif

ir as sita naudoju ! ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 24, 21:25)
Yra Droge,Iki kaina apie 7lt  ax.gif
As pirkau IKI atrodo mokejau 7.99lt ax.gif
Atsakyti
As taip pat margaritos su alijosium naudoju.Nedirgina ir kvapas toks nieko.
Atsakyti
As turiu Lactacyd, labai geras, skalsus, gaivus. 18 lt
Atsakyti
aš iš oriflame turiu labai geras
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2006 01 25, 00:05)

nieko gero, kai ph yra 5.
o vat kai 3.5 thumbup.gif visi uzdegimai issilaksto thumbup.gif
Atsakyti

Kaip tik paskutinio apsilankymo pas savo ginekologę metu, užklausiau kokią priemonę patartų. Jos nuomone pirmoje vietoje vaikiškas muilas. Manau ne iš piršto laužtas patarimas, kuriuo noriai naudojuosi ir vargo nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2006 01 25, 01:05)

Tai jau tikrai,geriausia nenaudoti per daug daznai spec prausikliu,paprasciausiai issibalansuoja mikroflora ir prasideda niezejimai, uzdegimai.Tad nepersistenkim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2006 01 29, 13:40)
Kaip tik paskutinio apsilankymo pas savo ginekologę metu, užklausiau kokią priemonę patartų. Jos nuomone pirmoje vietoje vaikiškas muilas. Manau ne iš piršto laužtas patarimas, kuriuo noriai naudojuosi ir vargo nematau smile.gif

Anksčiau pas mane būdavo įvairūs grybeliai ir ginekologe patarė naudoti Dercome Femme, na kaina apie 40 lt blink.gif bet rezultatas tikrai akivaizdus, o dabar naudoju Generos su ramunėlem tikrai esu patenkinta, tinka ir veidui biggrin.gif thumbup.gif
O dėl įklotu tai tikrai tiesa, neturiu supratimo kam juos naudoti kas diena, man tik tom dienom reikalingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 01 27, 23:36)
nieko gero, kai ph yra 5.
o vat kai 3.5  thumbup.gif  visi uzdegimai issilaksto  thumbup.gif

o kuris turi ph 3,5?
Atsakyti