Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(bonza @ 2006 02 04, 16:40)
Na pabandysiu dar libresse, visokiom kelnaitem  biggrin.gif
Apie lactacyd : kaina 18 - 19 lt 200 ml, vaistinese zinoma, o efektas toks kaip dercomme femme, tiesa sakant man tai toks pat geras tik perpus pigesnis  4u.gif
jame yra pieno rugsties, ai dar yra labai sudirgusiai "tai" vietelei kazkoks atskiras skystis, buna pailga auksta dezute  mastau.gif

jo maciau ir pailga ta dezute sudirgusiai odai,taip pat yra tos pacios firmos serveteles,irgi turetu buti geros smile.gif
o del paketu tai libress mano manymu geresni,tik kad anglijoj vien alwaysai g.gif schmoll.gif
Atsakyti
As pritariu nuomonei, kad tie prausikliai nieko gero schmoll.gif Man ypac nepatiko Margaritos. Vos ji panaudojus prasidejo problemo-pienlige. Gyd patare jo atsisakyti. Tai dabar su vandenuku ir muiliuku,tai liux!
Atsakyti
Nu žinokit ir aš turiu problemų su ta pienlige. Bat man tai nuo antibiotikų naudojimo. Kai buvau darytis veido valymą, tai man gydytoja rekomendavo AOK moterų aliejų INTIMA. Sugundė, ir nusipirkau. Nu pirmą kartą panaudojus tai kažkaip lyg ir nusivyliau, nes jis nei putoja, nei ką. Bet nežinau ar čia sutapimas ar ne, bet išskyrų žymiai sumažėjo. O be to užtenka vos kelių lašų.
Atsakyti
As naudoju Margarita jau kokius 2 metus tik vis pakaitalioju sudeti tai su pieno baltymais, tai su salaviju, tai su alijosium ir man thumbup.gif ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju intimo cliven-man visai nieko mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
geriau jokių prausiklių... g.gif
Atsakyti
vieni sako, kad nesveika vien su muilu prausti, kiti kad intymius prausiklius naudoti. ax.gif idomu, tai kuri cia nuomonė teisingesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 03 13, 11:46)
vieni sako, kad nesveika vien su muilu prausti, kiti kad intymius prausiklius naudoti. ax.gif idomu, tai kuri cia nuomonė teisingesnė  g.gif

geriausia, pasak ginekologės, su paprastu vandeniu...jokių prausiklių,nes po to prasideda visokie uždegimai,tokie kaip pienligė ir pan. dažnai prausiantis pradeda ardyti natūralią florą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2006 02 12, 12:06)
As naudoju Margarita jau kokius 2 metus tik vis pakaitalioju sudeti tai su pieno baltymais, tai su salaviju, tai su alijosium ir man  thumbup.gif  ir kaina  thumbup.gif

Niu o man kaip tik Margaritos liuks ax.gif
Atsakyti
Nelabai įsivaizduoju tokio prausimosi - paprastu vandeniu g.gif Man geriausias prausiklis - Sebamed thumbup.gif ir viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 03 13, 11:50)
geriausia, pasak ginekologės, su paprastu vandeniu...jokių prausiklių,nes po to prasideda visokie uždegimai,tokie kaip pienligė ir pan. dažnai prausiantis pradeda ardyti natūralią florą  ax.gif

o kai linksmos dienos, o galimybes lipt i dusa nelabai turi? g.gif

naudoju generos prausikli, nes jo ph4.5. Anksciau turejau femine su tokiu paciu ph, bet kadangi jokio skirtumo tarp shiu dvieju nepastebiu (isskyrus kaina), visgi apsistosiu prie generos. Beje, man irgi prasideda visokios bedos naudojant a lia naturalu 5.5ph prausiklius.
Atsakyti
Tai iki vieningos nuomones neina prieiti biggrin.gif O kokia kaina Generos?
Atsakyti