Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(Reklamiste @ 2006 03 27, 10:06)
O kai perkate intymios higienos prausiklį, ar jums svarbi pakuotė su dozatoriumi? Į ką labiausiai kreipiat dėmesį: žinomą vardą, kainą, aprašymą ar kt.?

Į kokybę drinks_cheers.gif
Aišku, labai patogu kai yra su dozatoriumi, bet jeigu nėra, tai ką padarysi... mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Ir as naudoju Dercome Femme...sugalvojau pakeist i kita doh.gif (seba med),po savaites pienlige uzpuole...Ir dukryte i paraudimus linkus,tai abiem tuo pat metu cray.gif Gerai,kad turejau dercom meginuka notworthy.gif Taupiai naudojam db,kad uztektu,kol i LT grisim...O gerai pagalvojus,tai nebrangus jis-dvi merginos ir tetis kartais, ta bonkute uz 37lt metus laiko naudojom.Labai skalsus,vos keliu lasaliu uztenka thumbup.gif tiesa,"Mandarino" vaistinej yra toks uz 5 lt dercom, kaip meginukas,kas vis dvejoja pirkt,ar ne,toki bandykit,o jei tiks,tai paskui ir tuos 37 lengviau bus atiduot. mirksiukas.gif
Atsakyti
as naudoju fresh and clean su avizom, labai norejau su medetkom, bet nebuo tuo metu pirkti, o laukti nenorejau tongue.gif su avizom labai patinka kvapas toks keistas, bet malonus ax.gif pries tai naudojau avon, tik tiksliaus pavaidinimo nepamenu, tai irgi neblogas buvo smile.gif
Atsakyti
O kokie pienliges simptomai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 04 02, 19:54)
O kokie pienliges simptomai?  blush2.gif

www.google.lt > pienligė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 04 03, 11:17)
www.google.lt > pienligė  4u.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
as pries tai margaritos prausikli naudojau,tai pienlige atsirado.dabar jau puse metu naudoju cliven,tai viskas labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
as baigiau cliven ir uzvakar margarita nusipirkau. man tai dozatoriaus labai truksta. daugiau pliusu ir minusu kol kas pasakyti negaliu, nes tik pora dienu naudoju
Atsakyti
As uz GENEROS intymios higienos zele. PH tik 4,5. Dabar turiu AVON, bet anas man labiau patiko. Tas ramuneliu kvapo. Naujojo nebandziusi.
Atsakyti
dabar naudoju fresc and clean balta prausikli, tai galiu pasakyti, kad cliven man patiko labiau bigsmile.gif ir buvo skalsesnis, nes jau frech and clean kaip vandeniukas blink.gif
Atsakyti
Aš jau nepirmą buteliuką cliven naudoju ir esu juo patenkinta, net labai
Atsakyti
naudoju AVON arba MARGARITA (tik neatsimenu tiksliai kokį doh.gif )
šiaip labiau patinka su dozatorium, kai būna, tai čia MARGARITAI nedidelis minusas unsure.gif
Atsakyti