Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

Naudoju Intima (Ziajos) higienini prausikli abrikosu kvapo, buna dar pakalnuciu, kazkokiu kaip geliu kvapo. Man visai jis patinka.
Naudojau irgi Cliven, neigiamu atsiliepimu neturiu
Atsakyti
Pradejau nuo Margaritos, ishbandziau su pieno baltimais ir alavijais, paskui perejau prie intimo cliven.Dabar paskaicius sumasciau, kad gal tikrai reiks pabandyti nusipraust vien vandeniu ir nusipirkt dercome femme, jei jo taip ilgam uztenka tai kaina tikrai nedidele gaunas.
Atsakyti
siuo metu gyvenu uk bet intymios hig prausiklius vezuosi is lt .nes cia kiek ismeginau nepatiko ir pienlige bujojo doh.gif dabar baigineju sebamed ir pradesiu naudot dercome femme.sebamed visai patiko ,o pries ji turejau dercome femme meginuka tai thumbup.gif gryzus i lt nusipirkau visa buteliuka,labai malonaus kvapo ir labai"svelnus".
Atsakyti
Geras daiktas yra Lactacyd Femina - vaistinese yra 2 koncentraciju, silpnesnes "normaliais" gyvenimo atvejais, stipresnes - nestumo, po gimdymo ar kai uzpuola kokie uzdegimai metu. Sudetyje pieno rugstys, pH rugstinis, kaina palanki, skalsus thumbup.gif
Atsakyti
man visiskai pasiteisina CLIVEN ir MIONAL. biggrin.gif
Atsakyti
Uzpuole ir mane biskiuka bedos... Pienlige..ir grybeli gydytoja rado. Labai kazkokiu nemalonumu del ju nejauciau iki siol. Dabar tik kazkaip ziuriu isskyru daugiau blush2.gif Sumasciau, kad reikia nusipirkt ka nors intymiai higienai. Iki siol niekada tu priemoniu nenaudojau. Vaikiska muila. Bet vistiek va, pienlige ir su vaikisku muilu atsirado... Tik kad as kaip blondine - pirma nusipirkau, paskui sugalvojau, kad reikia cia pasiskaityt atsiliepimus apie tai, kas geriau. O nusipirkau Cliven.. ir dabar matau, kad apie ji daug maziau geru atsiliepimu, nei apie kitus.. Manau, rytoj pulsiu i vaistine ieskot to Dercome. Gaila truputi pinigeliu, bet turiu vilti, kad pades... O jei pades, tai tikrai tada negaila ir 40 Lt clap.gif
Ir dar karta tas pats klausimelis, i kuri neradau atsakymo (arba buvau ziopla ir nepastebejau, kad i ji atsakyta).. Ar galima su tuo Dercome plauti 'viduj' ten, ar tik isorej? Nu jus jau man atleiskit, nedaūmkai bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(astuks @ 2006 05 09, 22:26)
Ar galima su tuo Dercome plauti 'viduj' ten, ar tik isorej? Nu jus jau man atleiskit, nedaūmkai  bicycle.gif

Na kiek aš žinau, tai ten viduj su nieko plauti negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuks @ 2006 05 09, 23:26)
Uzpuole ir mane biskiuka bedos... Pienlige..ir grybeli gydytoja rado. Labai kazkokiu nemalonumu del ju nejauciau iki siol. Dabar tik kazkaip ziuriu isskyru daugiau  blush2.gif  Sumasciau, kad reikia nusipirkt ka nors intymiai higienai. Iki siol niekada tu priemoniu nenaudojau. Vaikiska muila. Bet vistiek va, pienlige ir su vaikisku muilu atsirado... Tik kad as kaip blondine - pirma nusipirkau, paskui sugalvojau, kad reikia cia pasiskaityt atsiliepimus apie tai, kas geriau. O nusipirkau Cliven.. ir dabar matau, kad apie ji daug maziau geru atsiliepimu, nei apie kitus.. Manau, rytoj pulsiu i vaistine ieskot to Dercome. Gaila truputi pinigeliu, bet turiu vilti, kad pades... O jei pades, tai tikrai tada negaila ir 40 Lt  clap.gif
Ir dar karta tas pats klausimelis, i kuri neradau atsakymo (arba buvau ziopla ir nepastebejau, kad i ji atsakyta).. Ar galima su tuo Dercome plauti 'viduj' ten, ar tik isorej? Nu jus jau man atleiskit, nedaūmkai  bicycle.gif

Nu as tai su juo plaudavau ir ten viduj blush2.gif Bet tau tai siulau Lactacyd nusipirkti. Tas pats poveikis, tik per puse pigiau. Kadangi esu bandzius abu, tai galiu pasakyt, kad lactacyd netgi labiau patiko ir labiau pagelbejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 05 09, 22:42)
Nu as tai su juo plaudavau ir ten viduj  blush2.gif Bet tau tai siulau Lactacyd nusipirkti. Tas pats poveikis, tik per puse pigiau. Kadangi esu bandzius abu, tai galiu pasakyt, kad lactacyd netgi labiau patiko ir labiau pagelbejo ax.gif

O kiek Lactacyd kainuoja? Eurovaistinese buna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 10, 07:46)
O kiek Lactacyd kainuoja? Eurovaistinese buna? unsure.gif

200 ml kainuoja mazdaug 20 lt. Buna ir eurovaistinese, ir kitose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 05 10, 09:15)
200 ml kainuoja mazdaug 20 lt. Buna ir eurovaistinese, ir kitose  4u.gif

Dzenkuja uz info 4u.gif Reiks pasidairyt ir galbut isbandyt.
Atsakyti
aš už Cliven thumbup.gif Išbandžiau apie 10 įvairių prausiklių, bet tik Cliven padėjo atsikratyti visokių nesamonių wink.gif Jį jau naudoju kokį 6-7 buteliuką ir vis dar nenusivyliau ;:)
Atsakyti