Naudoju Intima (Ziajos) higienini prausikli abrikosu kvapo, buna dar pakalnuciu, kazkokiu kaip geliu kvapo. Man visai jis patinka.
Naudojau irgi Cliven, neigiamu atsiliepimu neturiu
siuo metu gyvenu uk bet intymios hig prausiklius vezuosi is lt .nes cia kiek ismeginau nepatiko ir pienlige bujojo
dabar baigineju sebamed ir pradesiu naudot dercome femme.sebamed visai patiko ,o pries ji turejau dercome femme meginuka tai
gryzus i lt nusipirkau visa buteliuka,labai malonaus kvapo ir labai"svelnus".

Geras daiktas yra Lactacyd Femina - vaistinese yra 2 koncentraciju, silpnesnes "normaliais" gyvenimo atvejais, stipresnes - nestumo, po gimdymo ar kai uzpuola kokie uzdegimai metu. Sudetyje pieno rugstys, pH rugstinis, kaina palanki, skalsus

man visiskai pasiteisina CLIVEN ir MIONAL.

Uzpuole ir mane biskiuka bedos... Pienlige..ir grybeli gydytoja rado. Labai kazkokiu nemalonumu del ju nejauciau iki siol. Dabar tik kazkaip ziuriu isskyru daugiau
Sumasciau, kad reikia nusipirkt ka nors intymiai higienai. Iki siol niekada tu priemoniu nenaudojau. Vaikiska muila. Bet vistiek va, pienlige ir su vaikisku muilu atsirado... Tik kad as kaip blondine - pirma nusipirkau, paskui sugalvojau, kad reikia cia pasiskaityt atsiliepimus apie tai, kas geriau. O nusipirkau Cliven.. ir dabar matau, kad apie ji daug maziau geru atsiliepimu, nei apie kitus.. Manau, rytoj pulsiu i vaistine ieskot to Dercome. Gaila truputi pinigeliu, bet turiu vilti, kad pades... O jei pades, tai tikrai tada negaila ir 40 Lt
Ir dar karta tas pats klausimelis, i kuri neradau atsakymo (arba buvau ziopla ir nepastebejau, kad i ji atsakyta).. Ar galima su tuo Dercome plauti 'viduj' ten, ar tik isorej? Nu jus jau man atleiskit, nedaūmkai

Ir dar karta tas pats klausimelis, i kuri neradau atsakymo (arba buvau ziopla ir nepastebejau, kad i ji atsakyta).. Ar galima su tuo Dercome plauti 'viduj' ten, ar tik isorej? Nu jus jau man atleiskit, nedaūmkai

QUOTE(astuks @ 2006 05 09, 22:26)
Ar galima su tuo Dercome plauti 'viduj' ten, ar tik isorej? Nu jus jau man atleiskit, nedaūmkai 

Na kiek aš žinau, tai ten viduj su nieko plauti negalima

QUOTE(astuks @ 2006 05 09, 23:26)
Uzpuole ir mane biskiuka bedos... Pienlige..ir grybeli gydytoja rado. Labai kazkokiu nemalonumu del ju nejauciau iki siol. Dabar tik kazkaip ziuriu isskyru daugiau
Sumasciau, kad reikia nusipirkt ka nors intymiai higienai. Iki siol niekada tu priemoniu nenaudojau. Vaikiska muila. Bet vistiek va, pienlige ir su vaikisku muilu atsirado... Tik kad as kaip blondine - pirma nusipirkau, paskui sugalvojau, kad reikia cia pasiskaityt atsiliepimus apie tai, kas geriau. O nusipirkau Cliven.. ir dabar matau, kad apie ji daug maziau geru atsiliepimu, nei apie kitus.. Manau, rytoj pulsiu i vaistine ieskot to Dercome. Gaila truputi pinigeliu, bet turiu vilti, kad pades... O jei pades, tai tikrai tada negaila ir 40 Lt

Nu as tai su juo plaudavau ir ten viduj

QUOTE(ESLAUDA @ 2006 05 09, 22:42)
Nu as tai su juo plaudavau ir ten viduj
Bet tau tai siulau Lactacyd nusipirkti. Tas pats poveikis, tik per puse pigiau. Kadangi esu bandzius abu, tai galiu pasakyt, kad lactacyd netgi labiau patiko ir labiau pagelbejo 

O kiek Lactacyd kainuoja? Eurovaistinese buna?

QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 10, 07:46)
200 ml kainuoja mazdaug 20 lt. Buna ir eurovaistinese, ir kitose

QUOTE(bonza @ 2006 05 10, 09:15)
Dzenkuja uz info

aš už Cliven
Išbandžiau apie 10 įvairių prausiklių, bet tik Cliven padėjo atsikratyti visokių nesamonių
Jį jau naudoju kokį 6-7 buteliuką ir vis dar nenusivyliau ;