Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(santita @ 2007 03 26, 18:59)
as taip pat tik uz dercome femme  thumbup.gif  gal ir brangokas bet tikrai vertas

o kokia kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 08, 17:56)
o kokia kaina?  g.gif

40, bet dabar lyg atpigo, apie 35-36
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 08, 19:57)
40, bet dabar lyg atpigo, apie 35-36

aisku, dekui 4u.gif
Atsakyti
na va, nusipirkau ir as ta dercome femme\
ziuresiu kaip cia jis man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 09, 14:50)
na va, nusipirkau ir as ta dercome femme\
ziuresiu kaip cia jis man  smile.gif

Na ir kaip?Ar verta pirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
Man kažkaip nėra būtinas toks dalykas, bet turėjau Margarita, paprastas lietuviškas, bet labai patiko. Švelnaus kvapo, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 04 09, 20:07)
Na ir kaip?Ar verta pirkti? bigsmile.gif

na nedaug dar tepanaudojau, bet patinka man thumbup.gif neveltui taip visos giria smile.gif
Atsakyti
esu turejus intimo clivent ir margaritos... na margarita man daug geresnis ir fainesnis smile.gif o dabar kazkaip neprisiruosiu nusipirkt tai duso zele tam reikalui naudoju, nors daznai kas sako kad negalima, nu bet as tai per ne lyg didelio skirtumo nejauciu blush2.gif
Atsakyti
Jau gana ilgai naudoju Margaritos ax.gif
Atsakyti
Pries pora menesiu turejau ir as problema- pienlige schmoll.gif Nusipirkau vaistinej Lactacyd femina ir visos problemos be jokiu vaistu ir zvakuciu dingo thumbup.gif
Taigi as-tik uz Lactacyd femina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2007 04 09, 20:39)
Man kažkaip nėra būtinas toks dalykas, bet turėjau Margarita, paprastas lietuviškas, bet labai patiko. Švelnaus kvapo, liuks  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi nusipirkau Margaritos su salavijais, jis skiriasi nuo kitu, bent jau man, kad putoja idomiai kazkaip, bet toks svelnus labai, man visai patinka, paprastas lietuviskas produktas wink.gif
Atsakyti