Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

Ir as turbut nusipirksiu, nes nuo muilo ir duso zeliu paskutiniu metu pradejo pershteti labai.. Gal pades:))
Atsakyti
QUOTE(_Luna_ @ 2007 04 26, 20:08)
Ir as turbut nusipirksiu, nes nuo muilo ir duso zeliu paskutiniu metu pradejo pershteti labai.. Gal pades:))

Tai aisku pades. Man mano genekologe pasake kad geriausiai naudoti vaikiska muila. As kaip kvaile patikejau ir pabandziau, po savaites meciau ta muila ir vel pradejau naudoti prausikli. Po muilo nieztejo, oda issausejo, net su vyru labai skaudejo uzsimineti smileysex.gif blush2.gif O duso zele dar blogiau, jie labai parfumuoti tai vietelei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 26 balandžio 2007 - 20:35
QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 26, 21:33)
Tai aisku pades. Man mano genekologe pasake kad geriausiai naudoti vaikiska muila. As kaip kvaile patikejau ir pabandziau, po savaites meciau ta muila ir vel pradejau naudoti prausikli. Po muilo nieztejo, oda issausejo, net su vyru labai skaudejo uzsimineti  smileysex.gif  blush2.gif O duso zele dar blogiau, jie labai parfumuoti tai vietelei  doh.gif

man irgi ta pati rekomedavo ginekologe. bet as vis tiek grizau prie margaritos prausikliu, nes nuo vaikisko muilo oda net perstejo nuo issausejimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2007 04 26, 20:49)
man irgi ta pati rekomedavo ginekologe. bet as vis tiek grizau prie margaritos prausikliu, nes nuo vaikisko muilo oda net perstejo nuo issausejimo  verysad.gif

drinks_cheers.gif Pati pajutau ant savo "skuros" koks "geris" tas vaikiskas muiliukas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ta dercome femme taj ir man ginekologe patare sake jis geriausias is visu tu prausikliu ir naturaliausias, tad pabaigsiu savo Cliven ir pirksiu ta smile.gif
Atsakyti
as tai visada prausiuos vaikisku muiliuku..bandziau prausikliu, bet man nelb. patiko. as uz vaikiska muiliuka thumbup.gif
Papildyta:
o kaip pajuntu, kad pradeda sauset oda, tai tik su vadeneliu prausiuos ir vciskas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju lietuvišką prausiklį "Margaritą" su pieno baltymais thumbup.gif Esu naudojus ir kitokių, bet vėl prie šito grįžau.
Atsakyti
aš naudoju bionsen ir esu patenkinta, jis kainuoja apie 10 lt
Atsakyti
QUOTE(dambi @ 2007 05 13, 00:53)
aš naudoju bionsen ir esu patenkinta, jis kainuoja apie 10 lt

As sian Biosen nusipirkau,dar niekad neturejau,ziuresim smile.gif
Atsakyti
Margaritos prausikli thumbup.gif man jis pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2007 05 13, 22:02)
Margaritos prausikli  thumbup.gif  man jis pats geriausias thumbup.gif

aš irgi dabar margaritos nusipirkau ax.gif
Atsakyti
O man pats geriausias Avon prausiklis 4u.gif Kiek visokiu esu isbandzius, ne vienas nepatiko schmoll.gif Nuo vieno kazkurio net alergija buvo doh.gif
Atsakyti