QUOTE(_Luna_ @ 2007 04 26, 20:08)
Ir as turbut nusipirksiu, nes nuo muilo ir duso zeliu paskutiniu metu pradejo pershteti labai.. Gal pades:))
Tai aisku pades. Man mano genekologe pasake kad geriausiai naudoti vaikiska muila. As kaip kvaile patikejau ir pabandziau, po savaites meciau ta muila ir vel pradejau naudoti prausikli. Po muilo nieztejo, oda issausejo, net su vyru labai skaudejo uzsimineti

QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 26, 21:33)
Tai aisku pades. Man mano genekologe pasake kad geriausiai naudoti vaikiska muila. As kaip kvaile patikejau ir pabandziau, po savaites meciau ta muila ir vel pradejau naudoti prausikli. Po muilo nieztejo, oda issausejo, net su vyru labai skaudejo uzsimineti
O duso zele dar blogiau, jie labai parfumuoti tai vietelei 

man irgi ta pati rekomedavo ginekologe. bet as vis tiek grizau prie margaritos prausikliu, nes nuo vaikisko muilo oda net perstejo nuo issausejimo

QUOTE(avietia @ 2007 04 26, 20:49)
man irgi ta pati rekomedavo ginekologe. bet as vis tiek grizau prie margaritos prausikliu, nes nuo vaikisko muilo oda net perstejo nuo issausejimo 

ta dercome femme taj ir man ginekologe patare sake jis geriausias is visu tu prausikliu ir naturaliausias, tad pabaigsiu savo Cliven ir pirksiu ta

as tai visada prausiuos vaikisku muiliuku..bandziau prausikliu, bet man nelb. patiko. as uz vaikiska muiliuka 
Papildyta:
o kaip pajuntu, kad pradeda sauset oda, tai tik su vadeneliu prausiuos ir vciskas

Papildyta:
o kaip pajuntu, kad pradeda sauset oda, tai tik su vadeneliu prausiuos ir vciskas

aš naudoju bionsen ir esu patenkinta, jis kainuoja apie 10 lt
QUOTE(dambi @ 2007 05 13, 00:53)
aš naudoju bionsen ir esu patenkinta, jis kainuoja apie 10 lt
As sian Biosen nusipirkau,dar niekad neturejau,ziuresim

QUOTE(wow @ 2007 05 13, 22:02)
aš irgi dabar margaritos nusipirkau

O man pats geriausias Avon prausiklis
Kiek visokiu esu isbandzius, ne vienas nepatiko
Nuo vieno kazkurio net alergija buvo