Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(monikaz @ 2007 06 12, 23:45)
su beganciu vandeniu ir duso zele/muilu ar duso pieneliu, bet tikrai ne su specialiai tam skirta zele.

negerai galvoji.. pas mus viduje pH yra visai kitoks nei jis sukurtas muilams, jei ne klystu pas mus yra rugstine terpe, o muilu - sarmine.. tai jei muiliuko pakliuva , jis sugadina musu terpe ir atsiranda visokie niezejimai ir t.t. tai va.. patariu nusipirkt..
pati naudoju Carefree,tai man visai tinka, nebesinori net i muila ziuret 4u.gif ir kvapas toks fainas ir kainyte neauksta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Naudojau ir Avon ir Margaritos visų rūšių. Nuo avon tai baisi alergija prasidėjo doh.gif nenoriu net prisiminti, o dar nėštumo metu doh.gif Margarita gal ir nieko buvo, bet po gimdymo ginekologė uždraudė visus prausiklius, muilus ir t.t. ir va jau metai kaip prausiuosi tik tyru vandenėliu, ir jokių bėdų thumbup.gif
Atsakyti
naudojau generos prausiklį, pasibaigė dabar turiu margaritos, bet jau nusibodo... kažkaip net nepagalvojau, kad prausikliai intymiai higienai gali būti nenaudingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2007 06 19, 17:40)
Naudojau ir Avon ir Margaritos visų rūšių. Nuo avon tai baisi alergija prasidėjo  doh.gif nenoriu net prisiminti, o dar nėštumo metu  doh.gif  Margarita gal ir nieko buvo, bet po gimdymo ginekologė uždraudė visus prausiklius, muilus ir t.t. ir va jau metai kaip  prausiuosi tik tyru vandenėliu, ir jokių bėdų  thumbup.gif

idomu blink.gif o kodel uzdraude, jei ne paslaptis g.gif
Atsakyti
Naudoju prausikli "intimo", jau ne pirmi metai ir labai dziausiuosi, o nuo kitu man iskarto negerai buna. ax.gif
Papildyta:
Gydytoja ir man sake, kad pats geriausiais prausiklis yra vandenukas. smile.gif
Atsakyti
Man labai tinka Avon prausiklis biggrin.gif
Atsakyti

Seikos!As tai naudoju prausikli DOVE,dar cia Lietuvoj neteko matyti,bet tikiuosi atsiras,jau gal puse metu kaip naudoju ir nesiskundziu,kvepia skaniai thumbup.gif .
Draugei buvau parvezus tai ir labai patiko smile.gif Nenoriu keisti i joki kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva.ji @ 2007 06 20, 15:04)
Naudoju prausikli "intimo", jau ne pirmi metai ir labai dziausiuosi, o nuo kitu man iskarto negerai buna.  ax.gif
Papildyta:
Gydytoja ir man sake, kad pats geriausiais prausiklis yra vandenukas.  smile.gif

Bet manau, kad vandenukas tai nenuplauna visokiu negeru bakteriju, o intymius prausikliai nuplauna ir be to suteikia gera kvapa. Bet tai mano numone 4u.gif
Atsakyti
man labai INTIMO CLIVEN patinka.Išbandžiau keletą ,bet apsistojau ties šituo. 4u.gif
Atsakyti
tai va , ilgu metus (ko gero gal kokius 3-4m)naudojau carefree intymios higienos prausikli.ir visa laika buvo viskas gerai ,bet paskutiniu metu pastebejau kad jis man nelabai patinka kazkaip per stiprus pasidare ,lyg grauzti pradejo ,sauumo jausma palikdavo ,po to lyg niezedavo , na zodziu kazkaip netaip buvo.tai pasiskaicius sita foruma ,jau ejau i eurovaistine pirkti dercome ,nes jis tikrai labai isgirtas visu ir net gydytoju rekomenduojamas, bet kai nuejau paziurejau kad jis 40lt. kainuoja doh.gif ,nu tai niekaip neprisiverciau jo nusipikrti ,juolab kad ir tu meginuku kur cia rasoma nebuvo niekur pirkt ( negalejau buti tikra kad jis tiks). o labai norejau isbandyti ,nes tikrai problemeliu turiu su ta vietele ir pastoviu.tai teko vis tiek ka nors gydomojo rinktis, tai nusipirkau Lactacid Femina (irgi formume isgirta), naudoju jau kokias 3 dienas ir galiu pasakyti, kad tikrai esu patenkina.bent jau kolkas , vat is karto jauciasi kur gydomoji priemone kur kosmetine .nes sita priemone daug svelnesne, jautresniai odai tinka ,baigesi ir niezejimai ir tas sausumo jausmas ir lieka toks gaivos jausmas.tai kai sita isnaudosiu pirksiu margaritos ,paziuresiu kaip jis veikia.nesl labai idomu ir nebrangiai kainuoja.
Atsakyti
esu labai daug prausikliu isbandziusi bet man pats geriausias LACTACID jo mazai reikia be t o labai malonus kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 07 08, 13:50)
esu labai daug prausikliu isbandziusi bet man pats geriausias LACTACID jo mazai reikia be t o labai malonus kvapas biggrin.gif

jo ,cia galeciau ir as pritarti ,tikrai fainas kvapas toks svelnus malonus, ne astrus.ir nors jo konsistencija skysta , bet jo tikrai nedaug tereikia. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 08 liepos 2007 - 13:03