Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 07 11, 23:10)

si esu ir as turejusi labai geras thumbup.gif
Atsakyti
o gal kuri bandet tos pat serijos Lactacid femina ginekologini skysti?kuom jis skiriasi nuo prausiklio?
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 07 08, 13:50)
esu labai daug prausikliu isbandziusi bet man pats geriausias LACTACID jo mazai reikia be t o labai malonus kvapas biggrin.gif

Lactacyd man rekomendavo ginekologė, sakė, kad geras. Kai pabaigsiu savo, pirksiu Lactacyd ax.gif .
Atsakyti
As ir naudoju vaikiska muila - ginekologe taip rekomendavo ir kartu patare nenaudoti visokiu int. higien. prausikliu, nes pasak jos, nuo ju ir atsiranda dauguma "bedu" ir nemalonumu del kuriu reikia lankytis pas gydytojus
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 07 11, 23:10)

neseniai pabaigiau sita thumbup.gif super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa123 @ 2007 07 23, 13:29)
As ir naudoju vaikiska muila - ginekologe taip rekomendavo ir kartu patare nenaudoti visokiu int. higien. prausikliu, nes pasak jos, nuo ju ir atsiranda dauguma "bedu" ir nemalonumu del kuriu reikia lankytis pas gydytojus

Kažkaip keista tai girdėti.. Tai kam jie kuriami išvis? Juk PH atitinka tas vieteles, tai kame bėdos? blink.gif
O šiaip kokius vaikiškus muiliukus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 07 14, 14:45)
Lactacyd man rekomendavo ginekologė, sakė, kad geras. Kai pabaigsiu savo, pirksiu Lactacyd  ax.gif .

Visos ginekologės paskutiniu metu kaip susitarusios rekomenduoja tą patį - ot gerai prasinešė produkto atstovai tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš baigiu antrą cliven buteliuką..man tai jis patinka..švelnus ir tikrai jokių nemalonių pojučių nebuna juo išsiprausius. O vat vieną kartą nusipirkau Margaritos, tai po dviejų pabandymų atidaviau MB, atai netiko man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 20, 11:10)
Visos ginekologės paskutiniu metu kaip susitarusios rekomenduoja tą patį - ot gerai prasinešė produkto atstovai tongue.gif

drinks_cheers.gif Teisingai pastebėta. Galima pas kelias nueiti ir tiek visos pripasakos biggrin.gif
Kiekvienai reikia individualiai pasirinkti. Nebijoti naujovių. Lactacyd geras dalikėlis, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Apsistojau ties bekvapiu Avon prausikliu, kai nespėju užsakyti, perku Cliven intimo. Tinka jie man drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Aš tai užbaigus senąjį šiandien nusiopirkau naują Carefree prausiklį, bandysiu, kaip jis man tiks g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 20, 10:10)

Oi, tikrai ne visos rekomenduoja tongue.gif
O kad, tas prausiklis labai fainas tai faktas thumbup.gif

Atsakyti