Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

man gine rekomendavo tiesiog vaikiska muiliuka. Tinka thumbup.gif
Atsakyti
as pries pora dieneliu nusipirkau 'malizia'
zinoma 'dercome' neatstoja bet is visu turetu margaritu, intimo cliven, carefree man jis patinka labiausia,kaina panasiai ~6lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 10 19, 13:35)
as pries pora dieneliu nusipirkau 'malizia'
zinoma 'dercome' neatstoja bet is visu turetu margaritu, intimo cliven, carefree man jis patinka labiausia,kaina panasiai ~6lt  thumbup.gif

kas tas malizia?
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 10 20, 18:33)
kas tas malizia?

prausiklio pavadinimas tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
neperseniausiai isigijau Carefree prausikli ir dregnas serveteles su alijosium,tai faini daikciukai,kvapas malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 10 20, 22:18)
prausiklio pavadinimas  tongue.gif  mirksiukas.gif

o kur galima jo isigyti? ir kaip atrodo?kokia firma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 21 spalio 2007 - 11:59
Naudoju oriflame intimate prausikli, kartais intimate serveteles. Prausiklis labai skalsus ir malonus. Jauciuosi puikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 10 21, 12:58)
o kur galima jo isigyti? ir kaip atrodo?kokia firma?

pirkau euro vaistineje
man rods ta firma ir yra 'malizia'
http://cgi.ebay.de/M...4QQcmdZViewItem
jei iseis paziureti sioje nuorodoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 10 21, 20:01)
pirkau euro vaistineje
man rods ta firma ir yra 'malizia'
http://cgi.ebay.de/M...4QQcmdZViewItem
jei iseis paziureti sioje nuorodoje  blush2.gif

aha ,aciu matau ,reik gal kada pabandyt kai lactacidas baigsis , pertraukai bent jau g.gif
Atsakyti
Geresnių už Dercom neradau schmoll.gif O ir naudojasi laaaaabai skalsiai,jau 8mėn.,o dar yra(užtenka man kelių lašelių,nes labai putoja).Sudomino tas''Lactacid'',bet nežinau ar verta rizikuot,o vdruk netiks.Kol naudojau kitus prausiklius,tai pienligė vis kartodavosi(tik nusilpsta organizmas,o ypač ''padraugavus''su antibiotikais),o dabar jokių bėdų.Manau ir kaina nėra didelė,kai tokiam ilgam laikui užtenka,o ypač kai pagalvoji kiek kainuoja vaistai pienligei gydyt(lyg 30Lt,kažkada mokėjau).Aš už DERCOM thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Intimo Cliven jau seniai, man labai tinka smile.gif
Atsakyti
O man tai pats geriausias LACTACYD femina tikrai geras thumbup.gif o kiti visi tai nepatiko
Atsakyti