Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

Gal yra bandžiusių DERCOME ir LACTACYD ir galit palyginti,kuris jums lab 4u.gif iau patiko ir kuo?
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 24, 11:20)
Gal yra bandžiusių DERCOME ir LACTACYD ir galit palyginti,kuris jums lab 4u.gif iau patiko ir kuo?

Bandžiau abu 4u.gif skirtumo didelio nepastebėjau, abu vienodai geri, tik kainos skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
Patys geriausi is mano bandytu Oriflame ir Carefree thumbup.gif
Atsakyti
Radau vaistinėje naujieną: Floragyn intymios higienos liniją (pieno rūgštis bei pieno rūgšties bakterijos): nusipirkau drėkinamajį gelį bei prausiklį.
Prausikliu naudojasi ir MB smile.gif , patogu yra dozatorius ir kvapas malonus ax.gif
Atsakyti
Man iš labiausiai patinkančių (naudoju pakaitomis, kad neatsibostų smile.gif ) ir geriausi iš visų bandytų: "Floragyn" prausiklis ir "Bioclin Multi-Gyn FemiWash" putos ax.gif
Atsakyti
O man pati geriausia int. zele yra Venus

user posted image

Tik dabar turiu su alijosiumi (zalia), dar turejau marine (juros kvapo).

Lt ji kainuoja apie 8 Lt, o Lenkijoje vos 4 zlotus blink.gif Esu sunaudojusi gal 4 indelius, tikrai rekomenduoju.

Teko bandyti AVON, Carefree, Cliven - tai ne viena taip nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 11 01, 22:45)
O man pati geriausia int. zele yra Venus

user posted image

Tik dabar turiu su alijosiumi (zalia), dar turejau marine (juros kvapo).

Lt ji kainuoja apie 8 Lt, o Lenkijoje vos 4 zlotus blink.gif  Esu sunaudojusi gal 4 indelius, tikrai rekomenduoju.

Teko bandyti AVON, Carefree, Cliven - tai ne viena taip nepatiko.

kur ja perki? kazkaip niekur nepastebejau tokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 11 03, 00:08)
kur ja perki? kazkaip niekur nepastebejau tokios  g.gif

kai tevai buna Lenkijoje nuperka, o siaip kazkada Droge maciau.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2007 11 01, 20:14)
Man iš labiausiai patinkančių (naudoju pakaitomis, kad neatsibostų smile.gif ) ir geriausi iš visų bandytų: "Floragyn" prausiklis ir "Bioclin Multi-Gyn FemiWash" putos  ax.gif

Man irgi geriausias Floragyn - naudoju jau trečią pakuotę thumbup.gif
Atsakyti
Avon geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 24, 13:20)

Daug nebandžiau, bet perskaitus forume, kad LACTOCYD femina padeda atsikratyti bent kutriam laikui pienlige –išbandžiau. Esu labai jo patenkinta, jau net 3 mėn, neturiu pienligės požymiu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju Avea skincare linija, man labai patinka smile.gif
Atsakyti