Įkraunama...
Įkraunama...

Žolelės ir prieskoniai

Druska, pipirai, krapai ir kt natūralūs prieskoniai.
Atsakyti
Pipiru dar nededu. Vos vos druskos. Pagrinde krapai, biskiukas cesnako, kartais svoguna ar pora
Atsakyti
Stengiuosi visko dėti kuo mažiau, tik natūralias žoleles 4u.gif
Atsakyti
As irgi dedu tik naturalias zoles : petrazoles, krapus, spinatus....druskos ir pipiru dar nededu. blush2.gif
Atsakyti
mociutes uzauginti krapai, petrazoles ir kitos gerybes puikiai pagardina maisteli thumbup.gif
Pirktiniu prieskoniu - ne!
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 12 22, 20:19)
Tikrai, vegeta, tai kaip nuodai lotuliukas.gif .
O kur galima įsigyti tų žolelių ar gal gali parašyti, kokios tos penkios žolelės? ax.gif
Užvedžiau temą, kaip pirmas mažylis buvo, dabar jau antra laksto, bet meniu nesikeičia lotuliukas.gif .

Laba Vastulka, atradau neseniai gera mix'a Provance žolelių kuris labai pagardina mano patiekaliukus thumbup.gif štai sudėtis: (Daržinis dašis, čiobrelis, rozmarinas, bazilikas, levanda, paprastasis pankolis, šalavijas, raudonėlis, anyžiai) ir kas svarbiausia tai šios Provance žolelės nėra smulkintos iki miltelių ar panašiai, gali pamatyti stambesnius lapelius skirtingų žolelių smile.gif vienas draugas mano kulinaras pasiūlė e-parduotuvę kuri darė prezentacija pas ji darbe ir ji buvo labai teigiama atsižvelgiant į prieskonių kokybę thumbup.gif nuo šiol aš dažniausiai užsakinėju ne tik Provance bet ir kitų prieskonių.... Jei sudomins, gali ir tu pašniukštinėt ką jie siūlo, štai adresas: http://visiskoniai.lt/
Atsakyti
dedu visus zolelinius prieskonius isskyrus vegeta smile.gif
Atsakyti
krapai, petrazoles, svogunas, cesnakas, kartais truputis pipiru smile.gif
Atsakyti
zolelinius prieskonius, ciberzole, siek tiek kario.
koses skaninu alyvuogiu aliejum.
Atsakyti