O ka azalijos zydi tik viena karta metuose? Tai teks man dar tada labai ilgai laukti
Ar ne per salta salta tokiu oru i lauka? As irgi noreciau grudinti, bet ijau nusaldyti, juolab kad naktys tikrai dar vesios...
O ka azalijos zydi tik viena karta metuose? Tai teks man dar tada labai ilgai laukti
QUOTE(kazyte @ 2007 05 08, 16:55)
Ar ne per salta salta tokiu oru i lauka? As irgi noreciau grudinti, bet ijau nusaldyti, juolab kad naktys tikrai dar vesios...

as nenesu dar, saltoka
tika prazydejo ir vel jau iskart nori
QUOTE(Siracusa @ 2007 05 08, 20:24)
Na, aš išmąsčiau taip. Kadangi azalija beveik rododendras, o rododendrai net žiemoja lauke, tai azalijai tokia temperatūra neturėtų pakenkti
as irgi nesuprantu tu skirtumu 
vakar atkreipiau demesi maximoje: ant vazono, kur angliskas aprasas uzrasyta AZALIJA, o lietuviskai - rododendras
kuri ten gele taip ir neaisku
vakar atkreipiau demesi maximoje: ant vazono, kur angliskas aprasas uzrasyta AZALIJA, o lietuviskai - rododendras
QUOTE(Siracusa @ 2007 05 09, 10:26)
as irgi nesuprantu tu skirtumu 
kuri ten gele taip ir neaisku 
Kambarinės ir lauko azalijos skiriasi, kambarinės gali ir neperžiemoti lauke.
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 09, 13:06)
Viskas aišku. Ačiū
Gavau dovanu azalija, o supratimo kaip ja augint mazoka
Kazkodel dziusta ir vysta, nors laistau vos ne kazdien ir parugstint vandeniu, galvoju, kad per karsta pas mus namie, nes dabar apie 24 laipsniai, tai kazin jei as ja i lauko vazona persodinciau, gal geriau butu? Salnu jau tikiuosi, kad nebebus
Ziuriu jus jau irgi nesat jas laukan, tai va ar galiu taip iskart bac ir persodint i lauka, ar palaipsniui ja kazkaip grudint reikia?
Ziuriu jus jau irgi nesat jas laukan, tai va ar galiu taip iskart bac ir persodint i lauka, ar palaipsniui ja kazkaip grudint reikia?
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 09, 11:06)
Bet vasarai isnest i nestiklinta balkona galima? ar per karsta bus?
Na ir gėlė!!! Peržiūrėjau azalijų temą - vienos ašaros.
O aš kaip tik galvoju, ką su savo peržydėjusia daryt: persodint į lauką ar į šiltnamį?
Manau, kad pabandysiu pasodint į lauko darželį. Kas bus tas bus. O gal ir išgyvens...
O aš kaip tik galvoju, ką su savo peržydėjusia daryt: persodint į lauką ar į šiltnamį?
Manau, kad pabandysiu pasodint į lauko darželį. Kas bus tas bus. O gal ir išgyvens...
QUOTE(Ausma @ 2007 05 09, 08:00)
Na, aš išmąsčiau taip. Kadangi azalija beveik rododendras, o rododendrai net žiemoja lauke, tai azalijai tokia temperatūra neturėtų pakenkti
. Žinoma, jeigu praneštų šalnų, nakčiai azalija keliautų į kambarį. Be to, man kilo klausimas, kuo skiriasi kambarinė ir laukinė (auginama lauko gėlyne) azalija? Ar tai tas pats augalas, auginamas skirtingomis sąlygomis 
Man atrodo, kad cia ne visai tas pats augalas. As auginu gelyne - tai beveik kaip ir krumas. Beje, dabar nuostabiai graziai zydi
Čia maniškė - vakar pražydusi
Grazute 
as saviske isnesiau i lauka
as saviske isnesiau i lauka