Įkraunama...
Įkraunama...

Azalijos

QUOTE(Gilute @ 2007 05 05, 13:42)
Azalija ir rododendras yra tos pacios seimos augalai, todel jie tokie panasus. Kai kas ir pavadinimus painioja.

aciu. parduotuvej vadinasi irgi painioja
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 04 29, 21:12)
Nusipirkau šiandien rododendrą, ir taip žiūriu ir anaip man į azaliją labiau panašu. Nes tokią pačią mačiau užvadinta azalija. galvojau, kad azalija=rododendras, bet dabar jau nebesuprantu  blush2.gif Gal žinote, kuo skiriasi azalija nuo rododendro? ar čia vis dėlto tas pats?  g.gif Susipainiojau visai.

Rododendro lapai blizgantys, stori, o azalijų matiniai ir gležnučiai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 07, 18:30)
Rododendro lapai blizgantys, stori, o azalijų matiniai ir gležnučiai.

g.gif reiskia nusipirkau azalija, o buvo parasyta rododendras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 05 07, 19:15)
g.gif reiskia nusipirkau azalija, o buvo parasyta rododendras  doh.gif

Nieko baisaus, azalijos irgi žydi nuostabiai, pas mane šiemet daug žiedelių bus. Azaliją gali sodinti saulėtoje vietoje, o rododendrai geriau jaučiasi pavėsyje.
Atsakyti
O as jau nauju lapeliu ant gelytes laukiu ax.gif ax.gif ax.gif
Ji pas mene buvo ka tik perzydejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 05 02, 15:50)
Savaitgalį ir aš nusipirkau nukainotą azaliją po 0,99 lt. dar net nebaigusi kaip reikiant nužydėti thumbup.gif . Persodinau, o ten jų pasirodo net 3 krūmeliai. Dalis pumpurų taip pat pasidengę rusvu lukštu. Galvojau, kad nuvytę. Bet paskaičiau čia, kad juos dar galima atgaivinti. Bandysiu purkšti. O žemės azalijoms pirkau Ermitaže. Mano azalija balta. Baldysiu prisijaukinti blush2.gif Gal nenumirs.

Oho,Kaip pigiai.Gal galima sužinoti kur taip pigiai pirkai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 07, 21:05)
Nieko baisaus, azalijos irgi žydi nuostabiai, pas mane šiemet daug žiedelių bus. Azaliją gali sodinti saulėtoje vietoje, o rododendrai geriau jaučiasi pavėsyje.

Lauksim kada prazys, nes pirkau nukainuota, nuzydejusia, dabar lapelius naujus leidzia, gal kada ir ziedai pasirodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 07 gegužės 2007 - 20:46
as irgi laukiu. O po kiek laiko prazysta vel jau nuzudejusi azalija? Gal kas zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 04 26, 00:40)
Jau ir as turiu sia grazuole. Pas mane su baltais ziedais. O kaip reikia nukirpti nuzydejusius ziedus? Ar tik pati zieduka , ar ir dali sakeles? bigsmile.gif

as kol kas pati zieda nuzydejusi nuimu, lieka tie usiukai ax.gif kai visa nuzydes gal nukarpyt reiks, tik irgi nzn kaip tai padaryt lapu nelieciant g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 05 07, 23:51)
as irgi laukiu. O po kiek laiko prazysta vel jau nuzudejusi azalija? Gal kas zinot? g.gif

Kitais metais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Siracusa @ 2007 05 08, 01:06)
as kol kas pati zieda nuzydejusi nuimu, lieka tie usiukai ax.gif kai visa nuzydes gal nukarpyt reiks, tik irgi nzn kaip tai padaryt lapu nelieciant g.gif

Šakelių geriau nelaužyti, be reikalo suvarginsit augalą. Kai nuimat žiedus, lieka ūseliai, o jie yra ant tokio trumpo kotelio, tai va pašalinkit tą ūselį su koteliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2007 05 07, 22:41)
Oho,Kaip pigiai.Gal galima sužinoti kur taip pigiai pirkai? blink.gif

Pirkau Akropolio Maximoje. Ten pas juos kainos kažkaip įdomiai surašytos buvo. Tokie pat krūmai ir po 0,99 ir po 3,99 lt g.gif

Savo azaliją išnešiau į lauką. Tegul grūdinasi.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 08, 08:04)
Šakelių geriau nelaužyti, be reikalo suvarginsit augalą. Kai nuimat žiedus, lieka ūseliai, o jie yra ant tokio trumpo kotelio, tai va pašalinkit tą ūselį su koteliu.  4u.gif

aciu uz ats bigsmile.gif
maniske baigia zydet, vietoj ziedu vien antenos tuoj bus lotuliukas.gif
Atsakyti