Įkraunama...
Įkraunama...

Azalijos

QUOTE(Ausma @ 2007 09 14, 08:51)
Mano azalijos irgi visą vasarą lauke gyveno dideliuose vazonuose.

O vasarą tuos vazonus su azalijomis reikia įkasti į žemę, ar paprasčiausia išnešti su senaisiais ir taip palikti?? g.gif
Atsakyti
Geriausia ikasti, tada ne taip ikaista zeme vazone mirksiukas.gif
Maniske pergyveno viena ziema, po to vasara lauke, o antros ziemos neisgyveno. Vakar vel gavau dovanu, tai bandysiu dabar ilgiau islaikyti. Alpstu as nuo ju grozio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2008 03 09, 14:32)
Maniske pergyveno viena ziema, po to vasara lauke, o antros ziemos neisgyveno.

Hmm, maniškės visos, kurias vasarą išnešdavau į lauką, po to jau kambary nebepritapdavo, po truputį nuvysdavo unsure.gif verysad.gif Aš dabar jau ir į lauką bijau gėles nešt blush2.gif

Tai, kaip supratau, peržydėjusią azaliją reikia persodinti ir laikyti tokiomis pat sąlygomis kaip ir prieš tai, t.y. jos neturi kokio ypatingo poilsio (miego) periodo (kaip, pvz., ciklamenai)?? Taip pat laistyti ir tręšti?? g.gif
Atsakyti
as va irgi gavau dovanu.. unsure.gif tai kas 2 h purskiu,kad tik nenuvystu...o ziadai thumbup.gif dievuleliau atsisedu ir groziuosi... wub.gif kada galima butu jas persodinti? g.gif
ar po perzidejimo jos lieka tik stiebelis be lapu?ar su lapais? g.gif padejau ja svetaineje ant stalo,ten retai buna saules,na buna bet nekaitina smile.gif ir vis lieju,kad nenudziutu. smile.gif vandeni tai isipyliau is ciaupo,isnesiau 4 dienom i balkona,dabar inesiau i vidu,ir gavosi minskstas (na bent skaiciau ,kad toks buti turetu ) biggrin.gif dabar daug ziedu,ir jau po jais eina sakeles su pumpurais zaliais,tai vis purskiu ant ziedu,pumpuru,lapu,...Gal ir per daznai,kad 3-4 h blush2.gif labai noriu ja isauginti ne vienus metus ax.gif beje,pas mane ji ryzkiai rozine,o jau kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MaZHeLa @ 2008 03 16, 19:59)
as va irgi gavau dovanu..  unsure.gif  tai kas 2 h purskiu,kad tik nenuvystu...o ziadai  thumbup.gif  dievuleliau atsisedu ir groziuosi...  wub.gif  kada galima butu jas persodinti? g.gif
ar po perzidejimo jos lieka tik stiebelis be lapu?ar su lapais? g.gif  padejau ja svetaineje ant stalo,ten  retai buna saules,na buna bet nekaitina  smile.gif  ir vis lieju,kad nenudziutu.  smile.gif  vandeni tai isipyliau is ciaupo,isnesiau 4 dienom i balkona,dabar inesiau i vidu,ir gavosi minskstas (na bent skaiciau ,kad toks buti turetu )  biggrin.gif  dabar daug ziedu,ir jau po jais eina sakeles su pumpurais zaliais,tai vis purskiu ant ziedu,pumpuru,lapu,...Gal ir per daznai,kad 3-4 h  blush2.gif  labai noriu ja isauginti ne vienus metus  ax.gif  beje,pas mane ji ryzkiai rozine,o jau kvepia  thumbup.gif

Tai ka Tu medituoji prie Azlijos, kad kas 3-4 valandas sugebi apipurksti??? unsure.gif
Atsakyti
graži gėlė azalija, sekanti mano gėlė, bus ji.
Dabar jaukinuosi begonijas, bet azalijosirgi domina labai...
Atsakyti
Čia žydi mano azalija. Visą žiemą praleido nešildomoje mansardoje, kur temperatūra buvo 5-10 šilumos. Matyt, visai patiko. Jau skleidžiasi ir balta biggrin.gif
My Webpage
Atsakyti
Tai ka Tu medituoji prie Azlijos, kad kas 3-4 valandas sugebi apipurksti??

Nemedituoju biggrin.gif tiesiog pastaciau ja svetaineje ant stalo,salia buteliuka.O visada joje ziuriu televizoriu...na galim sakyt visi darbai joje,neskaitant virtuves...Tai tik atsisedu,pamatau ja ir purskiu..Bet jau reciau...tik pirma diena purskinejau daug...Dabar ziedai praranda spalva g.gif liedama i vandeni ilasinau citrinos sulciu... gal atsigaus... g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Skaičiau, kad peržydėjusius azalijų žiedukus reikia nukarpyti kartu su ūseliais ir nedideliu koteliu. Apžiūrėjau aš savo azaliją ir pamačiau, kad jei nukarpysiu tuos nudžiūvusius žiedelius kartu su ūseliais, tai man nusikarpys visi nauji ūgliukai ir liks tik senos šakelės unsure.gif Kaži, ar čia taip ir reik daryt?? g.gif

Kaip jūs pašalinat peržydėjusius žiedukus??
Atsakyti
Kada jūs nešite savo azalijas į lauką?? g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Turiu ir as grazuole azalija wub.gif user posted image

dabar jau baigia nuzidet, galvojau nesti ja i rusi vasarai, bet dabar ziureiu daug pas ka lauke vasaruoja, o ant saulutes ji lauke galetu audti, ar jai reik pavesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukas: 09 balandžio 2008 - 14:19
QUOTE(mikke @ 2008 04 09, 00:44)
Kada jūs nešite savo azalijas į lauką?? g.gif

Manau, dar truputį ankstoka, nes naktimis gana šalta būna, o jos pripratę šiltai kambaryje. Dienai galima ir dabar išnešti, bet vakare geriau parnešti.

Pas mane azalijos vasaroja rytinėje namo pusėje. Iš ryto būna saulė, o nuo pietų pavėsis mirksiukas.gif
Atsakyti