Įkraunama...
Įkraunama...

Azalijos

QUOTE(Basic @ 2008 11 03, 13:25)
o kiek azalija aplamai gali žydeti? Nes kažkaip gidejau jog dažniausiai buna tik vienas kartas žydejimu.. gal kas žino?

na as nezinau taip tiksliai mano zydejo praeita ziema siaip kaskur apie 2 men paskui vasara vel prazydo ir kaskur apie du men, o po to numire verysad.gif gal persizydejo
Atsakyti
Cia yra bene suprantamiausia info paprastam zmogui apie azaliju auginima:
http://www.rojaussod.../tema.php?s=142
smile.gif
Atsakyti
Ačiukas Merga wink.gif
Atsakyti
Sveikutes ,noreciau paklausti,mano azalija dar lauke,ar galiu palikti ziemoti ja lauke ar parnesti i vidau patalpas g.gif
Atsakyti
Na net nežinau, man rodos jinai gerai šalčius perneša, nenoriu suklisti bet svarbiausia kad nesušaltu.
Atsakyti
Sveikutes,
SOS!!! gelbekit, padekit atgaivint azalija. Gavau dovanu pries pusantro menesio. zydejo kaip isprotejus visa menesi ir staiga, kai tik perkeliau nuo palanges ant ekcijos kelios dienoms, visa nuvyto verysad.gif ka daryt? g.gif
buvo tokia:

user posted image

o dabar va kokia:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 31 sausio 2009 - 17:55
QUOTE(Krirma @ 2009 01 31, 18:43)
Sveikutes,
SOS!!! gelbekit, padekit atgaivint azalija. Gavau dovanu pries pusantro menesio. zydejo kaip isprotejus visa menesi ir staiga, kai tik perkeliau nuo palanges ant ekcijos kelios dienoms,  visa nuvyto verysad.gif ka daryt?  g.gif
buvo tokia:

user posted image

o dabar va kokia:

user posted image

Gal ne i tema bus atsakymas, bet is foto nelabai matosi. Tas zalias maisiukas, kuriuo apvyniotas vazonas, kartais ne politeleninis is vidaus? Nebus susutes vazonas? g.gif As tokius dalykus visada nuimu nuo geliu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 01 31, 20:27)
Gal ne i tema bus atsakymas, bet is foto nelabai matosi. Tas zalias maisiukas, kuriuo apvyniotas vazonas, kartais ne politeleninis is vidaus? Nebus susutes vazonas?  g.gif  As tokius dalykus visada nuimu nuo geliu  g.gif

jis popierinis, o vazonas plastmasinis kazkos, na, visas geles su tokiais parduoda. maniskei lapeliai nulinko zemyn, ziedai taip pat kaip suvyte atrodo. gal as ja perlaisciau. g.gif bet kai tik kokias 4 dienas nepalieju, ziedai tuoj apvysta. net neisivaizduoju kas jai nutiko ir kaip atgaivint.
o gal jai vietos pakeitimas kelioms dienoms nepatiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 31 sausio 2009 - 19:32
QUOTE(Krirma @ 2009 01 31, 20:31)
jis popierinis, o vazonas plastmasinis kazkos, na, visas geles su tokiais parduoda. maniskei lapeliai nulinko zemyn, ziedai taip pat kaip suvyte atrodo. gal as ja perlaisciau.  g.gif  bet kai tik kokias 4 dienas nepalieju, ziedai tuoj apvysta. net neisivaizduoju kas jai nutiko ir kaip atgaivint.
o gal jai vietos pakeitimas kelioms dienoms nepatiko  g.gif

Vajie.. net nezinau tada sad.gif tikrai noretusi isgelbeti kazkaip unsure.gif As tai zinai dar ka padarau, kai pamatau, kad gelytei per daug vandens pripyliau, ogi su piestuku/pagaliuku papurenu zeme, na, kad saknys gautu deguonies, o ir pati zeme tada greiciau isdziusta. Gal tas pades?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 01 31, 20:58)
Vajie.. net nezinau tada sad.gif tikrai noretusi isgelbeti kazkaip  unsure.gif  As tai zinai dar ka padarau, kai pamatau, kad gelytei per daug vandens pripyliau, ogi su piestuku/pagaliuku papurenu zeme, na, kad saknys gautu deguonies, o ir pati zeme tada greiciau isdziusta. Gal tas pades?..  unsure.gif

kad ten ta zeme ne zeme, o kazkokia sukepus durpe. ji tokia kaip sulipus. gal man ja isvis persodint . zemes turiu g.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
na, perskaiciau viska nuo pradzio iki dabar ir tikriausiai pasidare tik dar daugiau klausimu ir neaiskumu.
nusipirkau as siandien gelyte, bet nesuprantu man ja persodinti ar ne? ten nelabai panasu kad yra azaliju zeme, o standartines durpes. bet ji zydi dabar..

labai veziojausi po lietuva, tai siandien net nelaistysiu jau pastacius. tegul apsipranta. ryt pradesiu draugaut. bet dar nezinau kaip ja laistyt. kiek ten tos citrinos ar acto ant kokie kiekio pilti?
Atsakyti
Niu va o mano azalija vel pradejo žydeti, vakar jau viena gelyte atsirado smile.gif
Atsakyti