Įkraunama...
Įkraunama...

Azalijos

Kiek turėjau azalijų, viso nunyko dar neišskleidusios žiedų. Jau seniai jos neturėjau, ošįmet susigundžiau. na ir ka... Pasiskaičiau jūsų patarimų ir mano azalija žydi visu gražumu. Ačiū jums clap_1.gif group.gif aciuks.gif
Atsakyti
as azalija turiu tik 4 dienos, bet jau tiek daug apie ja suzinojau, o ji pas mane ziauriai didele, nu bent tokiu senukuose nebuvo.. ir tik siandien tikriausiai suzinojau kaip tiksliau ja zydincia priziureti.. idomu paklausyti kitu nuomoniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Atidela @ 2009 03 18, 09:42)
uzteks i lekstele.
tik nepamirsk jos dar ir papurksti, nes pumpureliai yra ruduose lukstuose, kurie jeigu nesuminkstes, tai neleis skleistis ir viskas nukris.

Na noriu dar pridurti, kad zydincios jokiais budais negalima purksti, mano maniske tai pakenke, as nezinoaju sito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgneKavas @ 2009 03 21, 21:57)
as azalija turiu tik 4 dienos, bet jau tiek daug apie ja suzinojau, o ji pas mane ziauriai didele, nu bent tokiu senukuose nebuvo.. ir tik siandien tikriausiai suzinojau kaip tiksliau ja zydincia priziureti.. idomu paklausyti kitu nuomoniu  ax.gif
Papildyta:
Na noriu dar pridurti, kad zydincios jokiais budais negalima purksti, mano maniske tai pakenke, as nezinoaju sito  ax.gif

as tai purskiu ir nieko jei nepakenke dar.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 03 25, 18:27)
as tai purskiu ir nieko jei nepakenke dar.. smile.gif

na as irgi purskiu ir nieko , gal ne tas buvo.. o dabar kai tos vietos nuzydi jas graziai nuskabyti ra kaip kitaip apgeneti tas vietas kur prazydi? nes krenta tokei rudi lukstai, bet va siandien ziuriu kad daug zaliu lapuku yra vadinasi jai gerai..
Atsakyti
Pas mane irgi naujų žalių lapelių daug, bet žiūriu keli nukrito ir džiūsta, vyniojasi jų galai - tai reiškia kad drėgmės trūksta, ar ne? Pradėjau dažniau purkšti, vis dėl to orai atšilo... O gal ją jau į neįstiklintą balkoną galima nešti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-aura: 05 balandžio 2009 - 16:55
QUOTE(l-aura @ 2009 04 05, 17:54)
Pas mane irgi naujų žalių lapelių daug, bet žiūriu keli nukrito ir džiūsta, vyniojasi jų galai - tai reiškia kad drėgmės trūksta, ar ne? Pradėjau dažniau purkšti, vis dėl to orai atšilo... O gal ją jau į neįstiklintą balkoną galima nešti?  rolleyes.gif

Na deinai tai taip , bet as vistiek ja laukau vesiai sako ilgiau zydi, o ka daryti su ta vieta kur nuzydi ? ten salia atrodo kad dar bus ziedu .. o ten kur jau nebus gal nukirpti, mano ji labai didele ir ryskus raudoni dideli ziedukai..
Atsakyti
Azalijos nepasakyčiau kad labai lepios tik reik nepamirst palie , dar su stora adata (pas mus vadinama štopke) subadau vazona ir su plonu virbalu per tas skylutes bent karta per pora savaičių pabadau (turi gaut šaknys oro), bent kartą per savaitę liejant į vandenuką priberiu citrinos rūgšties ir nereik daugiau jokių trašų(taippat trešiu ir papartį) ir kai nužydi leidžiu bent pora mėnesių pailsėt t.y. numeta lapus ir liet labai mažai ir retai. Tada vėl žydi.
Atsakyti
QUOTE(jovta @ 2009 04 06, 19:52)
Azalijos nepasakyčiau kad labai lepios tik reik nepamirst palie , dar su stora adata (pas mus vadinama štopke) subadau vazona ir su plonu virbalu per tas skylutes  bent karta per pora savaičių pabadau (turi gaut šaknys oro), bent kartą per savaitę liejant į vandenuką priberiu citrinos rūgšties ir nereik daugiau jokių trašų(taippat trešiu ir papartį) ir kai nužydi leidžiu bent pora mėnesių pailsėt t.y. numeta lapus ir liet labai mažai ir retai. Tada vėl žydi.

o ka daryti kai nuzydi nu jau baigineja zydeti ? kirpti reikia kur nors ar nieko tai ir laukti kol nukris visi ziedai (as jiems padedu nukristi, taip graziai nuimu jie lengvai nusiema )
Atsakyti
sveikos as gavau gimtadieniui dvi puikias azalijas laistau kaip ir vienodai viena zydi bujoja aki dziugina o kita nyksta g.gif ka ne taip darau kaip isgelbeti ta grozybe smile.gif labai jau jos man wub.gif visi kas pamato giria kokios grazios smile.gif
ta kuri nyksta maniau ilgiau zydes nes ant jos buvo daugiau pumpuriuku nei ziedu o ta kur vien ziedai tai ir zydi zydi zydi ir tikiuosi dar ilgai zydes
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 04 10, 11:56)
sveikos as gavau gimtadieniui dvi puikias azalijas laistau kaip ir vienodai viena zydi bujoja aki dziugina o kita nyksta  g.gif  ka ne taip darau kaip isgelbeti ta grozybe  smile.gif  labai jau jos man  wub.gif  visi kas pamato giria kokios grazios  smile.gif
ta kuri nyksta maniau ilgiau zydes nes ant jos buvo daugiau pumpuriuku nei ziedu o ta kur vien ziedai tai ir zydi zydi zydi ir tikiuosi dar ilgai zydes

Kazkas man sake kad zydincia ja reikia purksti, nes tie lukstai kur buna ziedai turi suminksteti smile.gif tai va pabandyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgneKavas @ 2009 04 10, 20:21)
Kazkas man sake kad zydincia ja reikia purksti, nes tie lukstai kur buna ziedai turi suminksteti smile.gif tai va pabandyk smile.gif

Na o kai perzydi , nes mano jau manau perzydejo, tai ka jai dabar daryti ? ar zino kas nors ? g.gif
Atsakyti
mano irgi jau perzydejo... jei neklystu reikia nuskabyti ziedus ir persodinti i nauja zeme...

o koks jos poilsio laikas? kada vel ziedeliu tiketis?
Atsakyti