Įkraunama...
Įkraunama...

Azalijos

As irgi turiu kelias ,labai grazes ant kotuku, tipo medeliai, labai jomis dziaugiuos, galvoju kai bus lauke silciau ,pasodinsiu i alpinariuma ziuresiu kaip joms gyvensis kieme ax.gif
Atsakyti
Laba diena, perskaiciau temele ir labai atsiprasau, jei praleidau..tad dar karteli paklausiu 4u.gif rasote, kad azalija reikia lieti daznai...kaip daznai?? kas kiek dienu?? labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2009 03 17, 13:15)
Laba diena, perskaiciau temele ir labai atsiprasau, jei praleidau..tad dar karteli paklausiu 4u.gif  rasote, kad azalija reikia lieti daznai...kaip daznai?? kas kiek dienu?? labai aciu 4u.gif

maniske nori kasdien. o kai praleidau kelis kartus, tai apmirus dabar sad.gif
Atsakyti
tokia grazia vakar gavau gimtadienio proga, balta pilna ziedeliu... butu labai gaila, jos netenkti.. bet kai paskaiciau temele, kad ji toookia lepi blink.gif reiks popinti ja bigsmile.gif

aciu uz atsakyma. liesiu i lekstele kas diena... ir dar - visada tik i lekstele ar reikia kartais ir i vazoneli pati ipilti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2009 03 17, 19:23)
tokia grazia vakar gavau gimtadienio proga, balta pilna ziedeliu... butu labai gaila, jos netenkti.. bet kai paskaiciau temele, kad ji toookia lepi blink.gif  reiks popinti ja bigsmile.gif

aciu uz atsakyma. liesiu i lekstele kas diena... ir dar - visada tik i lekstele ar reikia kartais ir i vazoneli pati ipilti? 4u.gif

uzteks i lekstele.
tik nepamirsk jos dar ir papurksti, nes pumpureliai yra ruduose lukstuose, kurie jeigu nesuminkstes, tai neleis skleistis ir viskas nukris.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 03 18, 09:42)
uzteks i lekstele.
tik nepamirsk jos dar ir papurksti, nes pumpureliai yra ruduose lukstuose, kurie jeigu nesuminkstes, tai neleis skleistis ir viskas nukris.

drungnu vandeniu purksti ant paciu ziedeliu ir ant lapeliu??? dabar labai daug tu lukstu yra, kai kurie jau nukrito. ir kas kiek laiko purksti? 4u.gif
dar reikes nusipirkti trasu.
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2009 03 18, 12:15)
drungnu vandeniu purksti ant paciu ziedeliu ir ant lapeliu??? dabar labai daug tu lukstu yra, kai kurie jau nukrito.  ir kas kiek laiko purksti? 4u.gif
dar reikes nusipirkti trasu.

nalediniu vandeniu nepurskiau as niekad. bet siaip vanduo, kambario temperaturos. purskiau visa augala. ir nat lapeliu ir ziedeliu.
purksti gali kada tik atsimeni smile.gif nepakenks smile.gif
bet as kai kasdien purskiau tai jai patiko.
kaip man gaila jos dabar vargseles tokios nuskurusios. sad.gif kaip man ja padaryt dabar normalia?
Atsakyti
aciu Atidela uz patarimus!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2009 03 18, 14:02)
aciu Atidela uz patarimus!!!  4u.gif

nėr už ką! sėkmingai augink savo grožį! mirksiukas.gif
Atsakyti
pasidziaugsiu savo grazuole smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2009 03 18, 21:27)
pasidziaugsiu savo grazuole smile.gif

user posted image
user posted image

oi, kokia sveika, stipri, grazute wub.gif
Atsakyti
aciu. laistau kas dien, purskiu irgi... nauju ziedeliu atsirado...

man ja padovanojo mama, tai as jai pasakiau, kad man itaise trecia vaika lotuliukas.gif kuri reikia popinti labiau nei mazyli lotuliukas.gif
Atsakyti