As irgi turiu kelias ,labai grazes ant kotuku, tipo medeliai, labai jomis dziaugiuos, galvoju kai bus lauke silciau ,pasodinsiu i alpinariuma ziuresiu kaip joms gyvensis kieme

Laba diena, perskaiciau temele ir labai atsiprasau, jei praleidau..tad dar karteli paklausiu
rasote, kad azalija reikia lieti daznai...kaip daznai?? kas kiek dienu?? labai aciu

QUOTE(alicka @ 2009 03 17, 13:15)
Laba diena, perskaiciau temele ir labai atsiprasau, jei praleidau..tad dar karteli paklausiu
rasote, kad azalija reikia lieti daznai...kaip daznai?? kas kiek dienu?? labai aciu 

maniske nori kasdien. o kai praleidau kelis kartus, tai apmirus dabar

tokia grazia vakar gavau gimtadienio proga, balta pilna ziedeliu... butu labai gaila, jos netenkti.. bet kai paskaiciau temele, kad ji toookia lepi
reiks popinti ja
aciu uz atsakyma. liesiu i lekstele kas diena... ir dar - visada tik i lekstele ar reikia kartais ir i vazoneli pati ipilti?

aciu uz atsakyma. liesiu i lekstele kas diena... ir dar - visada tik i lekstele ar reikia kartais ir i vazoneli pati ipilti?

QUOTE(alicka @ 2009 03 17, 19:23)
tokia grazia vakar gavau gimtadienio proga, balta pilna ziedeliu... butu labai gaila, jos netenkti.. bet kai paskaiciau temele, kad ji toookia lepi
reiks popinti ja

uzteks i lekstele.
tik nepamirsk jos dar ir papurksti, nes pumpureliai yra ruduose lukstuose, kurie jeigu nesuminkstes, tai neleis skleistis ir viskas nukris.
QUOTE(Atidela @ 2009 03 18, 09:42)
uzteks i lekstele.
tik nepamirsk jos dar ir papurksti, nes pumpureliai yra ruduose lukstuose, kurie jeigu nesuminkstes, tai neleis skleistis ir viskas nukris.
drungnu vandeniu purksti ant paciu ziedeliu ir ant lapeliu??? dabar labai daug tu lukstu yra, kai kurie jau nukrito. ir kas kiek laiko purksti?

dar reikes nusipirkti trasu.
QUOTE(alicka @ 2009 03 18, 12:15)
drungnu vandeniu purksti ant paciu ziedeliu ir ant lapeliu??? dabar labai daug tu lukstu yra, kai kurie jau nukrito. ir kas kiek laiko purksti?

nalediniu vandeniu nepurskiau as niekad. bet siaip vanduo, kambario temperaturos. purskiau visa augala. ir nat lapeliu ir ziedeliu.
purksti gali kada tik atsimeni

bet as kai kasdien purskiau tai jai patiko.
kaip man gaila jos dabar vargseles tokios nuskurusios.

aciu Atidela uz patarimus!!!

QUOTE(alicka @ 2009 03 18, 14:02)
nėr už ką! sėkmingai augink savo grožį!

QUOTE(alicka @ 2009 03 18, 21:27)
oi, kokia sveika, stipri, grazute

aciu. laistau kas dien, purskiu irgi... nauju ziedeliu atsirado...
man ja padovanojo mama, tai as jai pasakiau, kad man itaise trecia vaika
kuri reikia popinti labiau nei mazyli
man ja padovanojo mama, tai as jai pasakiau, kad man itaise trecia vaika