QUOTE(taibent1 @ 2008 07 15, 11:04)
Aciu uz atsakymus Smandi, Gerda27, Diax.
Klausykit, o gal yra kazkoks istatymas reglamentuojantis visus siuos dalykus? Darbo kodeksas kalba apie visas mokymosi pakopas, isskyrus doktorantura.... Man gi svarbu issiaiskinti del vienos rimtos priezasties- rugsejo 1 turiu grizti i darba. Jei negriztu, tureciau pries 14 dienu informuoti valdzia...(turiu dar pusmeti iki vaikui sueis 3 metai). Vadovo klausiu ka daryt, sako- "nezinau". Sakau- "mest darba?" Juokiasi- "neeee..."
O darbe situacija tokia, kad viskas labai grieztai reglamentuota sitatymiskai, valdiska institucija, biurokratai...
Istojau i KTU sociologija- gal yra kolegiu is ankstesniu metu?
Klausykit, o gal yra kazkoks istatymas reglamentuojantis visus siuos dalykus? Darbo kodeksas kalba apie visas mokymosi pakopas, isskyrus doktorantura.... Man gi svarbu issiaiskinti del vienos rimtos priezasties- rugsejo 1 turiu grizti i darba. Jei negriztu, tureciau pries 14 dienu informuoti valdzia...(turiu dar pusmeti iki vaikui sueis 3 metai). Vadovo klausiu ka daryt, sako- "nezinau". Sakau- "mest darba?" Juokiasi- "neeee..."
O darbe situacija tokia, kad viskas labai grieztai reglamentuota sitatymiskai, valdiska institucija, biurokratai...
Istojau i KTU sociologija- gal yra kolegiu is ankstesniu metu?
aš irgi valstybiniam darbe dirbu, įstojau prieš keturis metus į dieninį, statusas VU dieninio studentė, nežinau kur čia pas jus kitaip. O sritis gi ne kokios biotechnologijos kur laboratorijų reikia visokių - manau viskas ok, šiaip doktorantūros reglamentą jūsų pasižiūrėk, gal ten apie statusą kalba eina. Pasiklausk darbe savo personalo skyriaus, gal jie žinos.