jo, idomiai
ir tai vyksta stojant i doktorantura
QUOTE(Aristokratė @ 2009 06 30, 21:28)
Taigi, vienaip ar kitaip čia visi pažįstami
QUOTE(Respect @ 2009 07 01, 06:51)
Mes rasom patys, studentams neliepiam. Ką tik dvi parašiau. Dėl to ir stebiuosi tokia praktika - gi rekomendacija netenka prasmės 
Kai stojom - aš rašiausi pati (davė pavyzdžius
Sveiki visi - esami, būsimi ir svajojantys būti doktorantais.. Ilgokai skaičiau Jūsų visų pasisakymus, nes senokai svajoju mokytis toliau. Tiesiog, vieni svajoja dirbti, kiti mokytis..visą gyvenimą
. Esu baigusi magistratūrą (neakv.), šiuo metu nesimokau, nors ir labai norėčiau..deja deja, reikalavimai stojant i dokturantūrą man nelabai įkandami (na, iš kurt man gauti rekomendacijas, jei studijavau neakivaizdžiai..). Žodžiu, labai norėčiau dirbti mokslinį darbą , taip pat dirbti su studentais, bet...teks dirbti ir toliau neoficialiai - konsultuoti juos, taisyti darbus, rašyti...Va, pasiguodžiau Jums ir turiu prisipažinti, kad truputuka netgi pavydžiu... Sėkmės Jums visiems 
Na nematau dideles problemos, kreipkites i vadova pas kuri rasete magistrini, paprasykite rekomendacijos, kadangi reikia dvieju, tai ir tos antros jo paprasykite, jei vadovas geranoriskas,jis paprasys kolegos arba destytoj, kurie jums deste. Va su straipsniais sudetingiau, bet ir nebeda, parasykite juos
Bėda ta, kad magistratūrą studijavau švietimo vadybą, o mane labiau domina specialioji pedagogika (pagal bakalauro diplomą...). paskaudinu sau širdį, pasvajoju ir lieka..
svajones reikia pildyti, ko jums ir linkiu
QUOTE(Nainai @ 2009 07 01, 15:01)
Mil@na, kad man tokias problemas
QUOTE(Respect @ 2009 07 01, 07:51)
Mes rasom patys, studentams neliepiam. Ką tik dvi parašiau. Dėl to ir stebiuosi tokia praktika - gi rekomendacija netenka prasmės 
Visus dokumentus visada rašiau pati: rekomendacijas, posėdžių protokolus, vadovo atsiliepimus ir pan., išskyrus žinoma recenzentų ir oponentų atsiliepimus.
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 01, 14:13)
Sveiki visi - esami, būsimi ir svajojantys būti doktorantais.. Ilgokai skaičiau Jūsų visų pasisakymus, nes senokai svajoju mokytis toliau. Tiesiog, vieni svajoja dirbti, kiti mokytis..visą gyvenimą
. Esu baigusi magistratūrą (neakv.), šiuo metu nesimokau, nors ir labai norėčiau..deja deja, reikalavimai stojant i dokturantūrą man nelabai įkandami (na, iš kurt man gauti rekomendacijas, jei studijavau neakivaizdžiai..). Žodžiu, labai norėčiau dirbti mokslinį darbą , taip pat dirbti su studentais, bet...teks dirbti ir toliau neoficialiai - konsultuoti juos, taisyti darbus, rašyti...Va, pasiguodžiau Jums ir turiu prisipažinti, kad truputuka netgi pavydžiu... Sėkmės Jums visiems 
galima bandyt isidarbint i univera ir be daktaro laispnio gi.. pvz asistente pradziai..
Labai norėčiau, bet bijau, kad be pažinčių tai neįmanoma..