Įkraunama...
Įkraunama...

Doktorantūra

jo, idomiai blink.gif ir tai vyksta stojant i doktorantura blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 06 30, 21:28)
jo, idomiai  blink.gif  ir tai vyksta stojant i doktorantura  blink.gif lotuliukas.gif

Taigi, vienaip ar kitaip čia visi pažįstami friends.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes rasom patys, studentams neliepiam. Ką tik dvi parašiau. Dėl to ir stebiuosi tokia praktika - gi rekomendacija netenka prasmės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2009 07 01, 06:51)
Mes rasom patys, studentams neliepiam. Ką tik dvi parašiau. Dėl to ir stebiuosi tokia praktika - gi rekomendacija netenka prasmės doh.gif

Kai stojom - aš rašiausi pati (davė pavyzdžius hihihi.gif), MB gavo tikras rekomendacijas. Tas pats universitetas, tas pats fakultetas, tačiau skirtingos katedros ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi - esami, būsimi ir svajojantys būti doktorantais.. Ilgokai skaičiau Jūsų visų pasisakymus, nes senokai svajoju mokytis toliau. Tiesiog, vieni svajoja dirbti, kiti mokytis..visą gyvenimą smile.gif . Esu baigusi magistratūrą (neakv.), šiuo metu nesimokau, nors ir labai norėčiau..deja deja, reikalavimai stojant i dokturantūrą man nelabai įkandami (na, iš kurt man gauti rekomendacijas, jei studijavau neakivaizdžiai..). Žodžiu, labai norėčiau dirbti mokslinį darbą , taip pat dirbti su studentais, bet...teks dirbti ir toliau neoficialiai - konsultuoti juos, taisyti darbus, rašyti...Va, pasiguodžiau Jums ir turiu prisipažinti, kad truputuka netgi pavydžiu... Sėkmės Jums visiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mil@na: 01 liepos 2009 - 13:13
Na nematau dideles problemos, kreipkites i vadova pas kuri rasete magistrini, paprasykite rekomendacijos, kadangi reikia dvieju, tai ir tos antros jo paprasykite, jei vadovas geranoriskas,jis paprasys kolegos arba destytoj, kurie jums deste. Va su straipsniais sudetingiau, bet ir nebeda, parasykite juos smile.gif
Atsakyti
Bėda ta, kad magistratūrą studijavau švietimo vadybą, o mane labiau domina specialioji pedagogika (pagal bakalauro diplomą...). paskaudinu sau širdį, pasvajoju ir lieka..
Atsakyti
svajones reikia pildyti, ko jums ir linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 07 01, 15:01)
svajones reikia pildyti, ko jums ir linkiu smile.gif

drinks_cheers.gif

Mil@na, kad man tokias problemas ax.gif biggrin.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2009 07 01, 07:51)

Visus dokumentus visada rašiau pati: rekomendacijas, posėdžių protokolus, vadovo atsiliepimus ir pan., išskyrus žinoma recenzentų ir oponentų atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 01, 14:13)
Sveiki visi - esami, būsimi ir svajojantys būti doktorantais.. Ilgokai skaičiau Jūsų visų pasisakymus, nes senokai svajoju mokytis toliau. Tiesiog, vieni svajoja dirbti, kiti mokytis..visą gyvenimą  smile.gif . Esu baigusi magistratūrą (neakv.), šiuo metu nesimokau, nors ir labai norėčiau..deja deja, reikalavimai stojant i dokturantūrą man  nelabai  įkandami (na, iš kurt man gauti rekomendacijas, jei studijavau neakivaizdžiai..). Žodžiu, labai norėčiau dirbti mokslinį darbą , taip pat dirbti su studentais, bet...teks dirbti ir toliau neoficialiai - konsultuoti juos, taisyti darbus, rašyti...Va, pasiguodžiau Jums ir turiu prisipažinti, kad truputuka netgi pavydžiu... Sėkmės Jums visiems  smile.gif

galima bandyt isidarbint i univera ir be daktaro laispnio gi.. pvz asistente pradziai.. smile.gif o i doktorantura veliau istosi.. kai dirbsi tada jau daug kas tave pazins ir parasys rekomendacijas smile.gif o dirbdama igyvendinsi savo nora dirbti su studentais smile.gif
Atsakyti
Labai norėčiau, bet bijau, kad be pažinčių tai neįmanoma..
Atsakyti