QUOTE(pjolita212 @ 2009 01 12, 19:21)
mamytės patarkit ką man daryti,mano dukrytė kai nori tuštintis tai sukryžiuoja kojas ir dar pasistiebia kad nepadarytu.labai bijo tuštintis.kai pasodinu ant puoduko ar klozeto tai verkia,šaukia kad nebenori tik ateinam į kambarį ir vėl tas pats kojos sukryžiuotos

sako kodėl reikia daryti?aš nenoriu.arba geriau rytoj darom.taip sulaiko kelias dienas sumuša didelį bumbulą ir išprašyk jį kad gudrus

o tada tai skauda ir nežinau kaip vaikui padėti

nei žvakutės,nei klizmutės nesileidžia įdedama klykia ant viso namo,ir nulaikyti negaliu.

patarkit ką daryti,nes męs jau pusmetį kokį turim šią problemą
As Jus puikei suprantu,as taip kankinuosi 2 metus

as jau viska isbandziau ir kompotai is dziovintu slyvu,ir ramuneliu arbatas ir linu arbatas ir vaistu pilna ir daug sysciu duodu,bet..., nieko ji tapati daro kaip ir dare i kampa pasislepe pasistebe ir stovi,mano tai kantrybe truko,as jai klyzma iduodu ir pasodinu ant puoduko (ji klyke tarsi jai kaskas kaska daro) ir laukiu as net nekreipiu kad ji klyke,cia jau negerai,daktare ja jau norejo guldyti i ligonine,(nes gali buti zarnu uzdegimas)bet as neleidau,mano dukra po 1 savaite nedaro vis kencia o buna ir ilgiau,bet kaip ja pamatau kad ji jau slepesi iskarto ant puoduko sodinu ir jau nekreipiu demesio kad ji sauke ant viso namo,ir sedi nuo 20 min. iki valandos,sedi tol kol padaro,o kai padaro tada buna laiminga

kai kencia ilgiau negu 3 d.jai jau pilviukas isipuce kaip kiausinis.as zinokit ir nezinau ka daryti,daktarai sako kad cia yra baime,kaikurie vaikai turi tokia baime,bet isjos isauga