Įkraunama...
Įkraunama...

Feromonai mūsų gyvenime - mitas ar tikrovė,

Sveikutes 4u.gif
Na , jei mane su tokia tema ismesit i miegamo skyreli, nepyksiu wink.gif
Labai domiuosi feromonais, bet galima sakyt tik teoriskai. Teko is sex prekiu kazkada uzsisakineti, na kai susipyliau visa buteliuka, ta diena vyru demesio tikrai netruko, bet gal dar ir todel, kad ir taip labai graziai atrodziau blush2.gif ax.gif
O kaip jus galvojate - mitas tai ar realybe? paskutiniu metu bent jau JAV puslapiuose mirka ivairiausiu feromonu, pilna kvelapu, kurie neva " su pastiprintais " feromonais. O ka manot Jus? Ar cia tik paprastas vandenelis ir suveikia kaip placebo efektas, ar visgi tai veikia? Gal padiskutuokim sita pikantiska tema pries Valentadieni wub.gif
Atsakyti
Na vat, atkapsciau info, kad naturaliu arba sintetiniu feromonu turi:
Escada - Magnetism
Versace - Bright Cristal
D&G - Light Blue
The Body Shop- White Musk
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 02 08, 12:15)
Escada - Magnetism
Versace - Bright Cristal
D&G - Light Blue

O kur tokia INFO radai? O kaip del kitu kvepalu?
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 02 08, 11:15)
Escada - Magnetism
Versace - Bright Cristal
D&G - Light Blue

dabar aišku kodėl tie vyrai taip lydosi dėl "Bright Crystal" lotuliukas.gif kas juos turi, tai beveik visos sakė, kad vis nuo vyrų komplimentų susilaukia bigsmile.gif tai va kame čia šuo pakastas biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Turbut vyras todel juos man ir padovanojo{apie versace as ) biggrin.gif nors man paciai kvapas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 08 vasario 2008 - 12:08
per viena diena visa buteliuka susipylei? o tai kaip ten su kvapu mastau.gif gal ir egzistuoja toks dalykas, bet manau, kad tuo zodziu vis tik labiau piktnaudziaujama vardan komerciniu sumetimu g.gif anyway, man tai tokie zaidimai... kaip is gyvunijos pasaulio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 02 08, 12:20)
per viena diena visa buteliuka susipylei? o tai kaip ten su kvapu mastau.gif gal ir egzistuoja toks dalykas, bet manau, kad tuo zodziu vis tik labiau piktnaudziaujama vardan komerciniu sumetimu g.gif anyway, man tai tokie zaidimai... kaip is gyvunijos pasaulio cool.gif

Na kad feromonai tai paprasta, neislavinta nosimi neuzuodziami, tai as uosciau uosciau - galvoju vandenelis... blush2.gif , be to, buteliukas buvo tik 10 ml ax.gif
O reikejo man vardan svento tikslo wub.gif ax.gif
Atsakyti
Mano kuklia nuomone - feromonai sakyčiau domina labai jaunas panytes, kurios realiai dar nepasitiki savo natūraliu žavesiu. Arba gerokai vyresnes, kurios JAU nebepasitiki savo "nešviežiomis" grožybėmis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 02 08, 11:15)
Escada - Magnetism
Versace - Bright Cristal
D&G - Light Blue

Niazinau, niazinau, man paciai Escada Magnetism gal ir pasirode kazkokie Magnetiski, del to cukriniu gaideliu kvapo...Gal ir galeciau jais kvepintis, bet kai daviau vyrui pauostyt, sake fui. Manau sis kvapas vyrus padeda kitoms privilioti del savo intensyvumo - kai pasipurskia uz desimt metru jauciasi. Del kitu - nezinau. Naturalus feromonai, tai man viskas aisku, tokie tikrai yra. Tai, kas yra musu prakaite, naturaliame kuno kvape. Z. Freudas skaiciau lygtais yra uzakcentaves, kad zmogaus plauku kvapas traukia... Taciau kas yra sintetiniai feromonai unsure.gif tai man jau mistika unsure.gif Tai tada jau ne feromonai, jei sintetiniai...Kas tada apibrezia savoka "feromonas"....? irnesakyk.gif mastau.gif
Atsakyti
norejau jau kurt tema, bet radau blush2.gif
QUOTE(Africa @ 2008 02 08, 13:27)
Mano kuklia nuomone  - feromonai sakyčiau domina labai jaunas panytes, kurios realiai dar nepasitiki savo natūraliu žavesiu. Arba gerokai vyresnes, kurios JAU nebepasitiki savo "nešviežiomis"  grožybėmis.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif susigrazint vyra irgi siekiama nupirkus tu kvepalu doh.gif

beje, o be sintetiniu firomonu ar yra tokiu?

radau kaune parduodanciu kvepalus su firomonais mirksiukas.gif unsure.gif gal jau nebe priekiauja , nes susisiekt negalima, sake pazistama g.gif

pacios nuomone del ju naudojimo unsure.gif gal nebent krastutiniu atveju , jei ilgai poros nerasciau itt , o siaip schmoll.gif nenaudociau
Atsakyti
Panos help 4u.gif Brolis uzsiprase kvepalu su feromonais. Gal zinote kur kas po kiek ? biggrin.gif
aciu! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 20 lapkričio 2008 - 15:06
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 20, 15:06)
Panos help 4u.gif Brolis uzsiprase kvepalu su feromonais. Gal zinote kur kas po kiek ? biggrin.gif
aciu! smile.gif

Bet kuriam sexshope, kaina 15 ml - apie 60 Lt. Veiksmingumas nezinomas, tiesiog maciau kad yra, bet sau nesipirkau, nezinau. As sau is uzsienio siunciuos blush2.gif Vat tie tai veikia ax.gif
Atsakyti