Įkraunama...
Įkraunama...

Feromonai mūsų gyvenime - mitas ar tikrovė,

Kažkas rašė, kad jie smirda, ale tikrai smirda. Mano kolektyve darbo vieni vyrai, kažin ar aš tokia smirdanti išdrįsiu kada išeiti į žmonęs. biggrin.gif
Jei išdrįsiu, parašysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai feramonai nesmirda biggrin.gif čia tas pats kaip kiekvieno žmogaus megstami kvepalai vieniem gaivūs, kitiem saldūs ir sakyt, kad smirda biggrin.gif Tikrai esu girdėjusi apie kvepalų poveikį su feramonais istorijų, kaip vyrai prieina vien dėl idomaus kvapo, kuriuo jie susidomi. Ir pati esu bandžiusi, ir draugės turi. Taip pat kvepalų su feramonais yra FM group, ir Mexx kvepalų yra su feramonais, galima ir pagal kvapą atskirti kurie su feramonais ir ne, nes turi subtilų kvapą, dėl vyriškų nežinau. smile.gif
Atsakyti
Pati ilga laika naudoju feromonus, bet ne kvepalus su jais, o grynus. uzsisakineju internetu ir dar nei karto neteko nusivilti. vyru demesys zenkliai padideja. esu istikima ju gerbeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2015 01 04, 19:11)
Pati ilga laika naudoju feromonus, bet ne kvepalus su jais, o grynus. uzsisakineju internetu ir dar nei karto neteko nusivilti. vyru demesys zenkliai padideja. esu istikima ju gerbeja biggrin.gif

Jei vyrams pritraukti moteriai reikia kazkokiu susintetintu feromonu, tai man jos nuosirdziai gaila...
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 01 04, 21:19)
Jei vyrams pritraukti moteriai reikia kazkokiu susintetintu feromonu, tai man jos nuosirdziai gaila...

o man gaila tu, kurios net nepasidomi kas tai per daiktas ir kaip jis veikia, o sneka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2015 01 04, 20:26)
o man gaila tu, kurios net nepasidomi kas tai per daiktas ir kaip jis veikia, o sneka wink.gif

Nesigincysiu, nes man aisku, kuri is musu neismano apie feromonus.
Jei jums net SM-e skelbtis reikia, tai pardavimu kiekiai nekokie, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2015 01 04, 19:11)

Supratau, esat vyrų gerbėja, nes ženkliai padidėja jų dėmesys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2015 01 04, 21:26)

o man gaila tų, kurie mano, kad reikia dirbtinai kažkokis feromonus naudoti.. Tai daiktas, kuris natūraliai kito surandamas ir nereikia nieko iškraipyti ir apgaudinėti sąmonės/pasąmonės..

Užtenka praustis ir būsite graži ir kam reikia - labai patraukli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 01 04, 20:33)
Supratau, esat vyrų gerbėja, nes ženkliai padidėja jų dėmesys  smile.gif

Balsu nusijuokiau po sito posto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 04, 20:38)
o man gaila tų, kurie mano, kad reikia dirbtinai kažkokis feromonus naudoti.. Tai daiktas, kuris natūraliai kito surandamas ir nereikia nieko iškraipyti ir apgaudinėti sąmonės/pasąmonės..

Užtenka praustis ir būsite graži ir kam reikia - labai patraukli biggrin.gif

Pasakyta aiskiau nei Wikipedijoje.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 01 04, 21:33)
Supratau, esat vyrų gerbėja, nes ženkliai padidėja jų dėmesys  smile.gif

tai, kad as turiu savo vieninteli, kruvos nereikia biggrin.gif feromonus naudoju visai kitiems tikslams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2015 01 04, 21:25)
tai, kad as turiu savo vieninteli, kruvos nereikia biggrin.gif feromonus naudoju visai kitiems tikslams wink.gif

kokiems? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vijana @ 2013 12 11, 14:03)
Kažkas rašė, kad jie smirda, ale tikrai smirda. Mano kolektyve darbo vieni vyrai, kažin ar aš tokia smirdanti išdrįsiu kada išeiti į žmonęs.  biggrin.gif
Jei išdrįsiu, parašysiu atsiliepimus  mirksiukas.gif

arba neišdrįso, arba nebegrįžo žmogus. baisu tie feromonai g.gif
Atsakyti