Įkraunama...
Įkraunama...

Feromonai mūsų gyvenime - mitas ar tikrovė,

QUOTE(Stichija @ 2008 12 17, 09:34)
Bet kuriam sexshope, kaina 15 ml - apie 60 Lt. Veiksmingumas nezinomas, tiesiog maciau kad yra, bet sau nesipirkau, nezinau. As sau is uzsienio siunciuos  blush2.gif  Vat tie tai veikia  ax.gif

o gal galima paklausti kokiu budu siunties , gal per interneta? Gal galima suzinoti ta tinklapi ir kaina? smile.gif Mane irgi domintu, aciu ! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2009 01 15, 18:42)
o gal galima paklausti kokiu budu siunties , gal per interneta? Gal galima suzinoti ta tinklapi ir kaina? smile.gif Mane irgi domintu, aciu !  bigsmile.gif

nugi nuieni i google, uzsidedi phereomones ir viskas smile.gif O jei rimciau, siunciuosi is ebejaus, irgi uzsidedu paieska " pheromones " ir ismeta ju ten kiek nori, tik rinkis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 16 sausio 2009 - 07:59
tai tie feromonai tik priesinga lyti traukia?
kazi kaip veikia tos pacios lyties atstovus (turiu omeny moteriske).
Juk gamtoje pateles isskiriancios lytinius feromonus tampa viena kitai konkurentes...
Tai vai ir galvoju kaip cia gausis, paskui su visom draugem persipyksi feromonu prisipuskus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2009 01 21, 15:07)
tai tie feromonai tik priesinga lyti traukia?
kazi kaip veikia tos pacios lyties atstovus (turiu omeny moteriske).
Juk gamtoje pateles isskiriancios lytinius feromonus tampa viena kitai konkurentes...
Tai vai ir galvoju kaip cia gausis, paskui su visom draugem persipyksi feromonu prisipuskus  lotuliukas.gif

Nugi yra feromonu traukianciu ir ta pacia lyti lotuliukas.gif , o jei rimtai, tai uzsipurskus na jau tu, kai tampi viena kitai konkurentem, tai vat kas jauciasi : drauges sako kad labai smirda kvepalai, ( nors vyrai svaigsta ir sako, kas cia taip skaniai kvepia? lotuliukas.gif ) o nepazystamos tokiais zudanciais zvilgsniais metosi, kad oij oij doh.gif , ir suprask zmogau, kur mitas, kur tikrove g.gif
Atsakyti

Noriu pasidalinti vertinga informacija, kuri praples musu zinias ir gal but cia rasite ne vieta atsakyma tiek sau, tiek savo draugams.

„Pirma karta feromonai buvo identifikuoti 1953m. Feromonas pavadinimu „bombykol" buvo isgautas is kandies pateles. Si medziaga buvo naudojama patineliams vilioti.

Feromonas, tai bet koks cheminis junginys naudojamas perduoti informacija tarp dvieju tos pacios rusies organizmu. Zodis feromonas kiles is lotynisko zodzio "pherein"-pernesti, perduoti, ir is "hormon"- suzadinti, jaudinti, dirginti.

Nagrinejant zmogaus feromonine sistema, pastebeta, kad feromonai sudaro draugiskumo ir pasiekiamumo ispudi, suzadina simpatija ir romantiskus jausmus. Taip pat apgaubia individa jaunumo ir sveikumo aura. Kadangi feromonai draugiskai nuteikia individus, taip padeda jiems lengviau rasti bendra kalba ir tuo paciu pabrezia seksualini patraukluma. Kartais jie vadinami "Ledlauziu".

Zmonems feromonu efektyvumas ne toks ryskus kaip kitiems zinduoliams, taciau jie neabejotinai stipriai itakoja musu elgsena. Zmogui feromonu isskyrimas pasiekia epogeju kazkur apie 18 metus, po to pamazu silpsta iki gyvenimo pabaigos. Pasiekus 40 metu riba, zmogaus skleidziami feromonai jau nebejaudina aplinkiniu taip stipriai, kaip kad esant 18-os. Visada manyta, kad paaugliu patrauklumo saltinis yra fizinis grozis, taciau is tiesu kvapai labiau zadina emocijas. Todel sumazejes demesys vyresniems zmonems greiciausiai yra itakojamas feromonu stygiaus, nei fiziniu pakitimu kune.

Nustatyta, kad kvapai gali sukelti dideles ir gilias emocijas. Todel gali buti, kad ir meile, kuria mes jauciame, is tiesu itakoja kvapai bei feromonai, o ne musu samones suvoktos priezastys.

Zmones, turintys uosles sutrikimus, stokoja emocinio prieraisumo. Tokie zmones daznai skundziasi lytinio potraukio stoka, bei jauciasi emociskai nutole. Pastebeta, kad senstant lytinio potraukio silpnejimas glaudziai susijes su uosles silpnejimu.

Daugybe mokslininku pastebejo, kad salyse, kuriose zmones dazniau prausiasi, jie ir bendrauja salciau. Manoma, jog taip yra todel, kad daznai besiprausiantys zmones nuplauna odos feromonus ir taip susilpnina rysi su jiems artimais zmonemis.

Vienas is pavyzdziu gali buti Skandinavija, kuri visu pirma lyderiavo asmenines higienos srityje, o netrukus skyrybu skaiciumi pralenke visas kitas Europos valstybes. Net daugybe socialiniu programu nepadejo isspresti sios problemos.

Siuo metu feromonai gana placiai naudojami parfumerijos pramoneje, pardavinejami pavieniui arba sumaisyti su ivairiais kitais produktais. Gaminiai su feromonais padeda vyresniems susigrazinti jaunatviska zavesi, o atkakliems-siekti uzsibrezto tikslo".
Atsakyti
Na, mes su sese dabar kaip tik vykdom eksperimenta, isigijom buteliuka kvepalu su androstenoliu ph34r.gif Na, eksperimentas dar pradinej stadijoj, bet jau pradejom daryt isvada, kad ne visus, nevienodai, bet lyg ir veikia rolleyes.gif O gal tai tik saviitaiga? g.gif Pranesim, kai surinksim daugiau "uz" ir "pries" ir padarysim rimtas mokslines isvadas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 02 08, 12:20)
anyway, man tai tokie zaidimai... kaip is gyvunijos pasaulio cool.gif

aha,man irgi su gyvūnijos pasauliu asociacijos kyla.
kažkaip nejauku būtų jausti vyrų dėmesį ir žinoti,kad sudominau juos tik feromonais biggrin.gif
bet šiaip nemanau, kad mąstantį vyrą, staiga nei iš šio nei iš to,patrauktų moteris,vien dėl to,kad ji apsišlaksčius feromonais...
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 04 01, 21:38)
aha,man irgi su gyvūnijos pasauliu asociacijos kyla.
kažkaip nejauku būtų jausti vyrų dėmesį ir žinoti,kad sudominau juos tik feromonais biggrin.gif
bet šiaip nemanau, kad mąstantį vyrą, staiga nei iš šio nei iš to,patrauktų moteris,vien dėl to,kad ji apsišlaksčius feromonais...

Ne, vyro demesi patraukia moteris, kuri ziuri ar jis i ja ziuri. O po to ziuri "ko tu ziuri".
Atsakyti
yra kvepalu su feromonais FM group firmos kvepaliukuose g.gif bet dar neisbandziau rolleyes.gif
Atsakyti
tiesos čia turi būti, bet gal daugiau tik tiems, kas turi itin gerą uoslę g.gif aš tokią turiu ir tikrai aš labai užuodžiu man patikančius vyrus ir net silpna būna blush2.gif ir galiu net atgaminti jų kvapus susikaupus ax.gif tik iš tiesų nemanau, kad jie feromoninasi biggrin.gif tai tiesiog jų natūralus kvapas, užuodžiamas man, kaip su jautresne uosle ir plius dar šiaip neblogi kvepalai, kartais neblogai persimaišę su kvapu nuo cigarečių ar šviežiu prakaitu ax.gif

nors tiek gerai, o tai šiaip gyventi su jautria uosle yra ir labai daug minusų ax.gif
Atsakyti
Paskatinta šios temos ryžausi eksperimentui ir išbandžiau kvepalus su feromonais bei aromaterapinę kompoziciją, kurios paskirtis tokia pati kaip ir kvepalų su feromonais. Rezultatas - 0:1 aromaterapijos naudai. (Išsamiau - mano blog'e)
Atsakyti
ej sveiki. gal galit pavardint vyrisku kvepalu su feramonais...? buciau labai dekingas ;]
Atsakyti