Įkraunama...
Įkraunama...

Feromonai mūsų gyvenime - mitas ar tikrovė,

Jeigu netyčia susidomesite feromonais, ju poveikiu. yra toks puslapis http://www.fero.lt
O su šituo kodu jums bus suteikta 20lt nuolaida wink.gif
KODAS: GD0001539AWX
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 01 27, 18:59)
Na bet cia idomiai g.gif Matyt mano issilavinimas turi spragu-negirdejau apie toki organa nors tu ka,nei anatomijos,nei LOR,nei neurologijos ar neurochirurgijos vadoveliuose neteko matyt g.gif

Aha... Ir man kažkaip neteko skaityti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nedaug ismanau apie feromonus, bet merginos svieciames tongue.gif

Apie VNO

http://en.wikipedia....meronasal_organ
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2011 01 28, 21:50)
Nedaug ismanau apie feromonus, bet merginos svieciames tongue.gif

Apie VNO

http://en.wikipedia....meronasal_organ

Na, jei tamsta pati skaitėte įrašą, tai juodu ant balto rašo, kad dėl šio organo ir tokio epitelio suaugusių žmonių nosyse dar labai ginčijamasi. Ypač ši pastraipa man labai patiko:
Among studies that use microanatomical methods, there is no reported evidence that human beings have active sensory neurons like those in working vomeronasal systems of other animals.[21][22] Furthermore, there is no evidence to date that suggests there are nerve and axon connections between any existing sensory receptor cells that may be in the adult human VNO and the brain.[23] Likewise, there is no evidence for any accessory olfactory bulb in adult human beings,[24] and the key genes involved in VNO function in other mammals have pseudogeneized in human beings. Therefore while the presence of a structure in adult human beings is debated, a review of the scientific literature by Tristram Wyatt concluded, "most in the field... are sceptical about the likelihood of a functional VNO in adult human beings on current evidence." [25]
Juo labiau, kad moksliniuose vadovėliuose, anei anatomijos, anei kitokiuose, apie tokį organą net neužsimenama. Žodž, mano išvada - išlieku skeptiška. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 29, 00:38)
Na, jei tamsta pati skaitėte įrašą, tai juodu ant balto rašo, kad dėl šio organo ir tokio epitelio suaugusių žmonių nosyse dar labai ginčijamasi. Ypač ši pastraipa man labai patiko:
Among studies that use microanatomical methods, there is no reported evidence that human beings have active sensory neurons like those in working vomeronasal systems of other animals.[21][22] Furthermore, there is no evidence to date that suggests there are nerve and axon connections between any existing sensory receptor cells that may be in the adult human VNO and the brain.[23] Likewise, there is no evidence for any accessory olfactory bulb in adult human beings,[24] and the key genes involved in VNO function in other mammals have pseudogeneized in human beings. Therefore while the presence of a structure in adult human beings is debated, a review of the scientific literature by Tristram Wyatt concluded, "most in the field... are sceptical about the likelihood of a functional VNO in adult human beings on current evidence." [25]
Juo labiau, kad moksliniuose vadovėliuose, anei anatomijos, anei kitokiuose, apie tokį organą net neužsimenama. Žodž, mano išvada - išlieku skeptiška.  mirksiukas.gif

Va va,nors Jakobsono pavarde lyg ir girdeta is neurologijos...Bet,matyt, kaip ir niekas nepasikeite-normaliems egzaminams ruosiasi studentai ne is Wikipedijos smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar turi feromonu, bet pavadinimas i tema:
http://www.fragranti...omone-6192.html
Atsakyti
Naujas nuolaidos kodas FERO.LT svetaineje: LL0001529ABX
Atsakyti
QUOTE(dijanielis @ 2010 10 19, 11:16)
Sveiki,as bandziau FM firmos kvepalus su feromonais,tai nezinau ar tas kvapas patiko ar feromonai veike,bet as budama pilka pelyte sulaukiau gan nemazai demesio is vyriskiu  4u.gif

butent is cia ir as zadu uzsisakyti kvepaliukus, tik dar neissirenku kokio kvapo noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnytia_number1: 15 vasario 2011 - 08:43
QUOTE(Y2K @ 2011 01 30, 00:43)
Nezinau ar turi feromonu, bet pavadinimas i tema:
http://www.fragranti...omone-6192.html

Nuo kada šipras priskiriamas feromonams doh.gif O apie feromonus aš savo nuomonės nesakysiu, nes ji deja būtų necenzūrinė. Tarp kitko, iš mano asmeninio pavyzdžio: sintetinių feromonų turi Magnetizm ir Bright Crystal - abu kvapai ir mane ir mano vyrą varo į neviltį, su bendradarbiais eksperimentuoti nenoriu. O kas nepasitiki savim ir labai prireikia feromonų, gal geriau atsisukti į aromaterapiją ir natūralias medžiagas ir paekperimentuoti kaip veikia natūrali vanilė, muskusas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 15, 22:31)

Tiesiai į dešimtuką. clap_1.gif
Čia gali žmonėm bandyt įrodinėt, kad išvis neturi žmogus tokio organo feromonam "uosti", bet, kaip visada, trukt už vadžių ir vėl iš pradžių... Kas kuo nori tikėt, lai tiki - mum juk nuo to neskauda. biggrin.gif
Beje, visgi labai sutinku su paskutiniu teiginiu, jei savęs nemyli, nepadės ir jokie feromonai, kad vyrai ar bet kas kitas pamiltų.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 02 15, 23:16)
Tiesiai į dešimtuką. clap_1.gif
Čia gali žmonėm bandyt įrodinėt, kad išvis neturi žmogus tokio organo feromonam "uosti", bet, kaip visada, trukt už vadžių ir vėl iš pradžių... Kas kuo nori tikėt, lai tiki - mum juk nuo to neskauda. biggrin.gif
Beje, visgi labai sutinku su paskutiniu teiginiu, jei savęs nemyli, nepadės ir jokie feromonai, kad vyrai ar bet kas kitas pamiltų.

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Man kyla klausimas ar zmogus vartojantis feromonus gali tapti nuo ju priklausomas. Ar kartais nekyla kokiu dvejoniu mazdaug "jei dabar nustosiu kvepintis niekam nebebusiu idomi". Manau, kad kazkiek veikia ir psichologinis faktorius. Zmogus tiki, kad ji kvapas daro patrauklesni ir pats savaime labiau pasitiki savimi. smile.gif
Atsakyti